En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben böyle birşeyi normal karşılamazdim bana tuhaf geldi :KK64:
Eşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki.

2 gün tatil,erken kalkmamak ne güzel:KK53:
Kar tatili mi yoksa ?Kar yüzü göremedik doğru düzgün :olamaz:
15 gün erken kalkmamıştırsın ,alıştın tabi geç kalkmaya :skandal:

Eşi evdeymiş ama.Neden rahatsız olurduk ,ev belki müsait olmaz diye.Demek ki samimi arkadaşlar ki yokken gelmişler,eşinin haberi vardır belki.

Bende rahatsız olurdum:KK45:

Benim genelde ev müsait olmadığından belki de :D

Eşim de kabul etmez bugüne kadar yaşamadım ama aileme yakın olsam ailemden birileri gelse ben yokken ona seyetmemmm

Yoksa senin evinde mi dağınık oluyor?:skandal:
Olur canım neden olmasın mükemmel değiliz:)Evden çıkmadan mutlaka dikkat ederim:)
Eşim kızar hadi uğraşma:)Ya dışarıda ölürsem derim.Aman öldükten sonra ne dedikleri mühim değil der ama ben bırakmam:)

3 koldan sarılmışlar ne güzel :KK45:çalıştığını bilmiyorlar mı? o_O
Biliyorlar canım, yakın arkadaşlarımız.
Moralleri bozukmuş, eşim çağırmış. Yasmin geldikten sonra geliriz demişler, eşim ona da sürpriz olur demiş, öyle gelmişler :KK53:

Dediğin gibi canım.
Hanım benim çocukluk arkadaşım, eşi de eşimin çocukluk arkadaşı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, çekineceğim insanlar değiller :KK53:

Merhabalar :) bugün bebeğim solunum cihazdan ayrılmış çok şükür doktorların dediğinden daha kısa sürede ayrıldı
İyi hadi bı an önce eve çıkarsınız ins

sağlik oldu mu herşey oluyor :)

Back