İnsallah canım, yok gitmediler. Ameliyat oldu, tedavi görüyor.Maşallah, Sağ Salim kucağına alırsın inşallah...
Kvler gitti mi?
Kardeşi olacağını söylediniz mi?
1 ay düşüneyim belki sahiden madalya gelir
Allah kolaylık versin canım
Hoşgeldin abla çok geçmiş olsun Allah şifa versin insSelamlar hanımlar annemdeyim göz ameliyatı oldu.Cumartesi eve dönüyorum herkesler iyidir umarım
Ohhh iyi olmuş böyle insanlar a ayar oluyorumMesele uzun, kısadan geçeyim.
Bazı kişiler, şeften azar yiyince hatalarını üstüme yıkmaya çalıştı ve fena bir şekilde geri tepti
Bugünkü hatalarını ve daha evvelki üstünü örttüğüm tüm hatalarını yüzlerine vurdum. Daha beter şeften ayar yediler
Ben şamar oğlanı değilim, anladılar
Sonradan, “Yasmin sen yanlış anladın” oldu
Kara Lahana çorbası yapan var mı? Eksik olmaması lazım bu lezzetin :)
Geçmiş olsun hanım Abla. Allaha şükür iyiyiz,sen nasılsın,annen nasıl?Selamlar hanımlar annemdeyim göz ameliyatı oldu.Cumartesi eve dönüyorum herkesler iyidir umarım
Cook teşekürlerÇok geçmiş olsun
Hazırlık falan yoktu, geleceklerinden de haberim yoktuSen gelmeden misafirin mi gelmişhazırlığı kim yapıyor
Biz iyiyiz çok şükür
Ohhh iyi olmuş böyle insanlar a ayar oluyorum
Sen şimdi Kazen Konya'lı diye Kazene mi laf söylüyorsun yaniKonyalı larin huyu fena ya
Benim eşim Manisa li ama savaş zamanı sancak tutanlar olarak Konya'dan gelmişler
Çok gırtlaktan konuşuyorlar hani Manisa da öyle gırtlaktan konuşan bı onların köyü var
Dün Nevoya fırça attım o yüzden geldi.Nihayet gelmiş madalyalar
3 koldan sarılmışlar ne güzelHazırlık falan yoktu, geleceklerinden de haberim yoktu
Eve geldim, kapıda fazladan ayakkabılar vardı. İçeri girdim, eşim salata yapıyor, arkadaşı ve onun eşi de sofrayı kurmuş, bulaşık makinesini boşaltıyorlardı
Rüyamda seni gördüm küt saçlı gencecik çok güzel bir bayandınSen şimdi Kazen Konya'lı diye Kazene mi laf söylüyorsun yani
Dün Nevoya fırça attım o yüzden geldi.