- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi malatya0644
Ya konu uçmuş sanırım merak ettim okumak istedim ama yokEşim gay konusunu okuyun anlarsınız konunu fake olduğunu anlayınca Allah'ımıza küfür etti.
Ne oluyor? Link link link?
:)) He valla. Kaçırdık her şeyi.bugün çalışmayanlar nasıl belli oluyor :)
anca uyuyun.
Canim kaldırılmış konuCanım eşim gay konusunu oku görürsün.
Eşim gay konusunu okuyun anlarsınız konunu fake olduğunu anlayınca Allah'ımıza küfür etti.
Neee diye cok sasirmisiniz ama onda ne varki daha agirini yapti embesil bide ustune Allah a kuferetti simdide af diliyo bizden
Ya konu uçmuş sanırım merak ettim okumak istedim ama yok
matmazelim olay nedir?
bugün çalışmayanlar nasıl belli oluyor :)
anca uyuyun.
ya nedir bu? iki gündür çoluk çocukla muhatap oluyoruz. dava açılacakmış sanırım hakkında, açılsın da öğrensin klavye başında küfretmenin ne olduğunu.marilynim tatlım konu var açmış eşim gay diye okypete kilitledi
orda ALLAH ve bizlere küfürler yağdırdı..
arkasından özürdilemek için konu açmış
daha sonra hesap kapatmayla ilgili konu açmış.
istersen eşim gay konusunu bir oku daha net anlarsın bir tanem..
Canim cok kötü kufurler etti desifre ettik tekrar okunmasin diye kaldirmislar aklina gelecek en ayibi onu gec Allah a kufretti simdide Allah rizasi icin affedin diyo
ALLAH havale edebiliyorumCanim cok kötü kufurler etti desifre ettik tekrar okunmasin diye kaldirmislar aklina gelecek en ayibi onu gec Allah a kufretti simdide Allah rizasi icin affedin diyo
ya nedir bu? iki gündür çoluk çocukla muhatap oluyoruz. dava açılacakmış sanırım hakkında, açılsın da öğrensin klavye başında küfretmenin ne olduğunu.
pes yani, işleri güçleri yok
ONceki konuyu link atarmisin canimEsim gey diye konu acti sabah bayan olarak deşifre ettik kufretti bukez tekrar bu konuyu acti bizde affetmiyoruz okuyun onceki konusunu anlarsiniz
Çok saol canım benim özet için .. Zaten burdaki herkes affetse bile ailesine söylenmeli , bu kişi kesinlikle tedavi olmalıKonu adli olduğu için yönetici paneline almışlardır. Şimdi bu süzme evliyim 2 çocuğum var eşim 3 gün önce gay olduğunu itiraf etti diye konu açtı. Bende eşin gay çocuklar nasıl oldu dedim, birkaç arkadaş fake olduğunu anladı. Sonra bana ve diğer arkadaşlara Allahınızı diye başlayan küfürler etti. Ve etmeye devam etti. Bizde savcılığa gideceğimizi söyleyince kendisi tutuştu.
galiba konu erişime kapatılmış
üyenin eski mesajları da gizlenmiş bulamadım