- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
-
- Konu Sahibi malatya0644
Tebi canım, daha gelen olur zaten, yeni uyananlar vardır. Ben geceden kalmayım mesela. bi atarlı ergen hayrına cırcır olmadan çekirdeği bırakıp kahvaltı etmeye uçar böörtlen. :/daha rekor kıran konularda oldu burda bu ne ki :)))
HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM YAŞIM 14 KAPATILSIN..
Neee diye cok sasirmisiniz ama onda ne varki daha agirini yapti embesil bide ustune Allah a kuferetti simdide af diliyo bizdenNeeeeeee
eneem neler kacirmisim ben. hep ben uyurken gelin zaten vallahi aliniyorum :)
bugün çalışmayanlar nasıl belli oluyor :)Neeeeeee
BEN DE HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM, MOR DEVRİMİN OLMADIĞI YERDE BULUNMAK İSTEMİYORUM.
cognitive343434
Kutsal değerlere küfür, hakaret etmenin cezası 14 aydan başlıyor evladım. 14 yaşındasın ama senaryolar yazarken çocuk değilsin, ettiğin küfürleri saymıyorum bile.
Sabah sabah delirdim. Bak sitenin en altında ki kırmızı sütunda ne yazıyor. Bu sitede ki herşey kayıt aldında. Sen burayı facebook mu sandın hee?
Asadsfd cümlenin sonunda "allah rızası için" mi demiş o? Mhaha.
Neremle gülüyom bi tahmin et.
eski konusunu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz14 yasindaki biri boyle hikaye uyduramaz sen evrim gecirmissin belli kaybol
Ne oluyor? Link link link?
Yine neler olmus kizlar yaabiri link neyim versin
Konusu nerde bunun bulamadım? komple mi silinmiş? şekerim 14 yaşında da 17 yaşında da kuzenlerim var ailenin verdiği allah korkusu ile allahın adını anarken saygı duruşuna geçerler senin gelip burda allaha küfredebilmen için biraz palazlanmış olman lazım yaşın 20-22den aşağı değildir. akıllanırsın başına iş açılınca şimdi.
matmazelim olay nedir?akşamdan beri kk ya neler oluyor...
ipini koparan burda ve bu kadar terbiyesiz seviyesiz insanlar
hayır birde kendilerini birey olarak görüyorlar ya o hepsinden komik...
birey olmak için akli dengen yerinde olucak ama bunlarda beyin üretimi yapılmamış..
Canim cok kötü kufurler etti desifre ettik tekrar okunmasin diye kaldirmislar aklina gelecek en ayibi onu gec Allah a kufretti simdide Allah rizasi icin affedin diyoeski konusunu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz