- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- Konu Sahibi malatya0644
Yöneticiler kovalayacak seni daha dur sen!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimALLAH havale edebiliyorum nasıl bir terbiye nasıl bir eğitim almış yazık yazık ... bilgi için tskr ederim
Canim bana kufredince bende ona ettim o sinirle almak aklima gelmedi vallaONceki konuyu link atarmisin canim
Dün 28 sayfa keklendik resmenMesaj sayısı sınırının işe yarayacağını zannetmiyorum. Bu itlerdeki azim en son hayatta kalmaya çalışan kronagnonlarda falan görülmüştür. Bu şekilde en azından geldikleri gibi gidiyorlar üç beş mesajda. Öbür trlü 200-300 mesajla içimizde dolaşan itşer olma ihtimali daha korkutucu.
kahvaltı çabuk bitti :)))))) azim yapıyor adamlar bir dk sınırı doldururlar ...biz burda yazarken.kesin başka bir konu açtı oraya takılıyor gibi geliyor bana :))))))Mesaj sayısı sınırının işe yarayacağını zannetmiyorum. Bu itlerdeki azim en son hayatta kalmaya çalışan kronagnonlarda falan görülmüştür. Bu şekilde en azından geldikleri gibi gidiyorlar üç beş mesajda. Öbür trlü 200-300 mesajla içimizde dolaşan itşer olma ihtimali daha korkutucu.
Evet korksaydi tekrar acmazdi gibi hemen acti embesil yaratikBence bunu da dalga geçmek için yapıyor
Korktuğu falan yok
BEN DE HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM, MOR DEVRİMİN OLMADIĞI YERDE BULUNMAK İSTEMİYORUM.
cognitive343434
neyse istediğin olmuş,bakalım kaç gün sonra geleceksin
sanmıyorum, şaka falan değil hakketen tırstı ki bence tırsmalı.kahvaltı çabuk bitti :)))))) azim yapıyor adamlar bir dk sınırı doldururlar ...biz burda yazarken.kesin başka bir konu açtı oraya takılıyor gibi geliyor bana :))))))
Çok saol canım benim özet için .. Zaten burdaki herkes affetse bile ailesine söylenmeli , bu kişi kesinlikle tedavi olmalı
Aynen, o konuda nerdeyse hepimiz fena tongaya düştük.Dün 28 sayfa keklendik resmen
Mesaj sayısı sınırının işe yarayacağını zannetmiyorum. Bu itlerdeki azim en son hayatta kalmaya çalışan kronagnonlarda falan görülmüştür. Bu şekilde en azından geldikleri gibi gidiyorlar üç beş mesajda. Öbür trlü 200-300 mesajla içimizde dolaşan itşer olma ihtimali daha korkutucu.
PEKİ KIZLAR BU NE?
BEN BUNU HİÇ ANLAYAMADIM?????????
Kiz sen nirdeydin desifre ittik bitene dahasözlüklere yaranmak için burayı trolleme modası da bir bitse artık. "bir konu açtım herkes atladı hihoho" ergenliğinin aşısını bulsalar da kurtulsak..
siz bakın da bu ergen irisinin ikametgah Türkiye'de olsun, hala dalga geçiyor bal yapmaz arı, inşallah yurtdışında yaşamasına güvenmiyordur.küfürler öyle böyle degilbir erkeğin bile ağzından çıkmaycak küfürler nasıl ağzına alıp onları yazdı hayret tabiki şikayetler edildi..
Kiz sen nirdeydin desifre ittik bitene daha
Bana küfür etti yok şöyle yaparım böyle yaparım diye, onlar için affetsem bile o küfürü hazmedemiyorum. Sabah sabah sinirlerim zıpladı. Benim tersim çok kötü. 3 kişiyle mahkemelik oldum. Birisi Atatürk'e hakaret ettiği için, diğerleri bana ettiği için. O bana hakaret eden para cezasına çarptırıldı. Ben 3500 lira tazminat davası açtım ve kazandım. Atatürk'e hakaret eden facebook üzerinden ettiği için bulunamadı. İnsanlar haklarını sonuna kadar kullansa böyle pislikler azalır belkide. 17 yaşında mı bilmiyorum yaşı 18 den küçükse yırtabilir belki, ama ailesi öğrensin ve çocuğuna insan olmayı aşılasın.