- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- Konu Sahibi malatya0644
yusuf yusufYusuf kımdı kı :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yusuf yusufYusuf kımdı kı :S
Evet profilde zaten 33 yasinda yaziyo burdaki konuyuda bize kufrettigi ozur dilemek icin tekrardan acti bize kufretmis onun terbiyesizligi de ya Allah a ettigi ne olur onu bilmem artikben bulurum ne 14 yaşında ne 17 yaşındaki biri böle küfürler edebilir töbe allahım yaa
Bu ergen tiplerin ağzı epey bozulmuş, anneleri zamanında ağzına biber sürmemiş :)
yusuf yavrum safım yazınca allah allah dedım o kımdı kı burda konu actı sandm valla necmı amca gıbı allahım kendı saflıgma guluyorum suanyusuf yusuf
[Qsn, post: 40206834, member: 639671"]Yusuf kımdı kı :S
Bu ergen tiplerin ağzı epey bozulmuş, anneleri zamanında ağzına biber sürmemiş :)
Fen lisesindeki bebeler derslerden başını kaldıramıyor.elmii gerçekten ergen mi yoksa yusuf yusuf olunca ergen ayağına mı yattı bilmiyorum ancak sarfettiği küfürle çok çok iğrenç.
bu akşam bir konu daha gördüm sürtündüm mürtündümlü bir konu. sonunda o da çark etmiş ühühühü fen lisesindeyim ben diye.
Ben basta baka yusuf sandm sonra sen yusuf yusuf dıynce o yusuf sandım yusuf varmıs sonuc ıtıbarı ıle ve efendı bırymıs anladıgım kadarıyla...ay bi dakka yusuflar karıştı ahahahahahhahahah koptum suanda ahahahhahahahahahahha
ben yusuf yusuftan bahsetmiştim Başka bi yusuf daha varmış
[Qsn, post: 40206834, member: 639671"]Yusuf kımdı kı :S
O kimligini saklamiyor ben yusufum diyor konusunu açıyor küfür yok hakaret yok
Öyle bi yusuf iste
o kadar cok yusuf var ki gülmekten karnım ağrıdıBen basta baka yusuf sandm sonra sen yusuf yusuf dıynce o yusuf sandım yusuf varmıs sonuc ıtıbarı ıle ve efendı bırymıs anladıgım kadarıyla...
O kimligini saklamiyor ben yusufum diyor konusunu açıyor küfür yok hakaret yok
Öyle bi yusuf iste
Valla ben senın sakınlıgıne hemen hemen her konuda hayran kalıyorum zaten...Sıkılmadan anlatıyosunuz valla..[/QUOTE]Canım ikimizin sabrına hayran kaldım valla sabahtan beri :)
Valla ben senın sakınlıgıne hemen hemen her konuda hayran kalıyorum zaten...Sıkılmadan anlatıyosunuz valla..
AY O FAKE MİYMİŞ ALLAH IM ŞU İNSANLAR NE ZEVK ALIYORLAR BİZ DE SEVİNDİK BURDA GERİZEKALI DALGA GEÇMİŞ ALLAHINDAN BULSUN VAKTİMİZİ ALDIbu arada dünkü dördüz konusuyla bugünkü konuda ne yapılacak açıklanacaklar mı