YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

ben bulurum ne 14 yaşında ne 17 yaşındaki biri böle küfürler edebilir töbe allahım yaa
Evet profilde zaten 33 yasinda yaziyo burdaki konuyuda bize kufrettigi ozur dilemek icin tekrardan acti bize kufretmis onun terbiyesizligi de ya Allah a ettigi ne olur onu bilmem artik

[Qsn, post: 40206834, member: 639671"]Yusuf kımdı kı :S[/QUOTE]

O kimligini saklamiyor ben yusufum diyor konusunu açıyor küfür yok hakaret yok

Öyle bi yusuf iste

Bu ergen tiplerin ağzı epey bozulmuş, anneleri zamanında ağzına biber sürmemiş :)

elmii gerçekten ergen mi yoksa yusuf yusuf olunca ergen ayağına mı yattı bilmiyorum ancak sarfettiği küfürle çok çok iğrenç.
bu akşam bir konu daha gördüm sürtündüm mürtündümlü bir konu. sonunda o da çark etmiş ühühühü fen lisesindeyim ben diye.

elmii gerçekten ergen mi yoksa yusuf yusuf olunca ergen ayağına mı yattı bilmiyorum ancak sarfettiği küfürle çok çok iğrenç.
bu akşam bir konu daha gördüm sürtündüm mürtündümlü bir konu. sonunda o da çark etmiş ühühühü fen lisesindeyim ben diye.
Fen lisesindeki bebeler derslerden başını kaldıramıyor.

Ergen bence ama endüstri meslek liselidir kesin :KK70:

ay bi dakka yusuflar karıştı ahahahahahhahahah koptum suanda ahahahhahahahahahahha

ben yusuf yusuftan bahsetmiştim :KK70: Başka bi yusuf daha varmış
Ben basta baka yusuf sandm sonra sen yusuf yusuf dıynce o yusuf sandım :KK70: yusuf varmıs sonuc ıtıbarı ıle ve efendı bırymıs anladıgım kadarıyla... :KK70:

O kimligini saklamiyor ben yusufum diyor konusunu açıyor küfür yok hakaret yok

Öyle bi yusuf iste

Canım ikimizin sabrına hayran kaldım valla sabahtan beri :)[/QUOTE]
Valla ben senın sakınlıgıne hemen hemen her konuda hayran kalıyorum zaten...Sıkılmadan anlatıyosunuz valla..

Valla ben senın sakınlıgıne hemen hemen her konuda hayran kalıyorum zaten...Sıkılmadan anlatıyosunuz valla..

Canım teşekkür ederim. :KK68:
Nedense bu sözleri duymak hoşuma gitti. :)
[/QUOTE]
Su bı kac gundur fake olaylar yuznden KK sakın ınsan kalmadı ya nedense herkeste bı tersleme var herkes bırbırıne fake hesapmıs gıbı davranıyo falan...ben artık nooolmuuuuus dıye sormaya korkuyorum o yuzden sakın ınsanlara denk gelınce sewınıyorum :KK68:

X