YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

En son çirkin çirkin küfür etmişti şikayet ettim bende. Terbiyesiz inşallah bu şikayetlerin devamı gelirde görürsün ebenin örekesini. Nohut kadar bile olmayan beyninle gelip burada salak saçma konuşuyorsun oldu gülüm Birde Özür diliyor geleceğimi yakmayın diyor. Yansın bi zahmet ki karşılaşma ihtimali olmasın bizimle. Zeka özürlü.

Hatta genel olarak bütün kk da konu açmalara mesaj sınırlaması getirilmeli fake konuların yanında reklam konularını da var. K Kazen belli sayıda mesajı tamamlamayan konu açamasın

Ya sen burda geniş geniş insanlara,Allaha söverken müthiş bir gövde gösterisi içindeydin? Gençliğin umrunda değildi? İş ciddiye binince mi gençliğinin yanacağı aklına geldi? Dua et sadece yanan gençliğin olsun.

akşamdan beri kk ya neler oluyor...

ipini koparan burda ve bu kadar terbiyesiz seviyesiz insanlar

hayır birde kendilerini birey olarak görüyorlar ya o hepsinden komik...

birey olmak için akli dengen yerinde olucak ama bunlarda beyin üretimi yapılmamış..

Kutsal değerlere küfür, hakaret etmenin cezası 14 aydan başlıyor evladım. 14 yaşındasın ama senaryolar yazarken çocuk değilsin, ettiğin küfürleri saymıyorum bile.
Sabah sabah delirdim. Bak sitenin en altında ki kırmızı sütunda ne yazıyor. Bu sitede ki herşey kayıt aldında. Sen burayı facebook mu sandın hee?

Ne oluyor? Link link link?

Konusu nerde bunun bulamadım? komple mi silinmiş? şekerim 14 yaşında da 17 yaşında da kuzenlerim var ailenin verdiği allah korkusu ile allahın adını anarken saygı duruşuna geçerler senin gelip burda allaha küfredebilmen için biraz palazlanmış olman lazım yaşın 20-22den aşağı değildir. akıllanırsın başına iş açılınca şimdi.

Ne oluyor? Link link link?

Yine neler olmus kizlar yaa :KK70: biri link neyim versin

Konusu nerde bunun bulamadım? komple mi silinmiş? şekerim 14 yaşında da 17 yaşında da kuzenlerim var ailenin verdiği allah korkusu ile allahın adını anarken saygı duruşuna geçerler senin gelip burda allaha küfredebilmen için biraz palazlanmış olman lazım yaşın 20-22den aşağı değildir. akıllanırsın başına iş açılınca şimdi.

hanımlar konularını komple silmişler, silinmeliydi zaten küfrün biri bin paraydı çünkü.
Kaçırdınız olayı.

X