- 20 Ocak 2008
- 15.118
- 31.768
-
- Konu Sahibi malatya0644
Şikayet ederken siteyi değil şahsı şikayet etmelisiniz. Kullanıcıya ait her türlü bilgi bizde var. Şikayet edin gerisi gelir
Kazen yurtdisindan nasil sikayet edilecekŞikayet ederken siteyi değil şahsı şikayet etmelisiniz. Kullanıcıya ait her türlü bilgi bizde var. Şikayet edin gerisi gelir
O sözlükten geliyorlar cogu sonrada gidip dalga geciyorlarBilmem ne sözlük sanıyor ki rahat rahat küfür edip birsey olmayacağını sanıyor
Esim gey diye konu acti sabah bayan olarak deşifre ettik kufretti bukez tekrar bu konuyu acti bizde affetmiyoruz okuyun onceki konusunu anlarsinizKonuyu kavrayamadim.Napmis bu bebe?
eşim gay diye bi konu açmıştı en son üyelere, Allah' a küfürler etti, ilginç fantazilerini paylaştı bizimle.ee bu yeni üye görünüyor .başka nicklemi küfürleri yaptı
Konu komple kaldırılmış women bulamadım.Bide 2.sayfayi oku ne oldunugu anla esim geyin
Konuyu kavrayamadim.Napmis bu bebe?
daha rekor kıran konularda oldu burda bu ne ki :)))Konuyu şu an 74 kişi okuyor toplamda, daha da artacak. Ziyaretçi olarak okuyan kurnazlara duyurulur.
eşim gay diye bi konu açmıştı en son üyelere, Allah' a küfürler etti, ilginç fantazilerini paylaştı bizimle.
Ama yönetim konuyu komple kaldırmş galiba bulamadım.
İğrenç kufurler vardi iyi olmuş kaldırıldığı daha cok gunaha girmeyelim okuyupta
Konu komple kaldırılmış women bulamadım.
Okuyup gecmeyin sikayet edin lütfen