YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

Bana da küfür etti ama inan umrumda değil bana ettiği küfür Allah'a ettiği küfrün yanında. Öyle sinirlendim ki şu an açık olsa şu an giderdim savcılığa ama zaten çarş günü gidecektim başka birşeyden dolayı. oraya şikayet edeceğim ben en etkili ve hızlı yolu orası.
ben paylaştığım sayfadan emniyete şikayette bulundum, ama savcılığa başvuru yapılırsa çok daha hızlı ilerler süreç.
Çok bilmiyorum ama yapabileceğimiz bişey varsa bilenler yönlendirsin aldırabileceğimiz en ağır cezayı aldıralım.
Küfrü yiyip oturmak istemiyorum yerime, gelmiş geçmiş en çirkin ağızlı fake hesaptı bu, bundan sonrakilere de ders olur böylece.

ben paylaştığım sayfadan emniyete şikayette bulundum, ama savcılığa başvuru yapılırsa çok daha hızlı ilerler süreç.
Çok bilmiyorum ama yapabileceğimiz bişey varsa bilenler yönlendirsin aldırabileceğimiz en ağır cezayı aldıralım.
Küfrü yiyip oturmak istemiyorum yerime, gelmiş geçmiş en çirkin ağızlı fake hesaptı bu, bundan sonrakilere de ders olur böylece.
Buna birsey yapilmassa Yeni bir hesapla yine gelir

O diil de gerçek yaşını çok merak ettim.

Acaba insanlar kk yı ne sanıyorlar? Nasıl bizleri bu kadar hafife alıyorlar anlayamıyorum. Bu da ibret olsun diğerlerine..

4 üz bebeklere hamile herif konusuna cevap yazamadım ya kaçırmışım yaaa,üzüldüm şimdi..:KK53::KK53::KK53:..
Burdaki de eğer 14 yaşındaysan git yaşıtlarınla oyna hadi bakım...boyundan büyük işlere kalkışma.

Kızlar ilk iş bimere şikayet sonrası zaten gelecektir bilişim suçlarındaki reformlardan haberi olur böylece

Ben direk savcılığa gideceğim, çünkü böyle bir olay yaşadım ve savcılığa yönlendirildim. Savcılık anında buldu o kişiyi.
Atatürk'e hakaret suçundan da bir kişiye savcılığa verdim. Ama ı facebook üzerinden olduğu için bir sonuç çıkmadı. Bunuda vereceğim bimerle falan uğraşamam çok pis inat ettim.

Değerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..

Küfür ettiğim Kişilerden Tek tek özür diliyorum.Hiç mi büyüklük merhameti yok sizde yapmış olduğum hatayı anladım geleceğimi çöpe atmayın allah rızası için.
Ben hala kafa buldugunu dusunuyorum :KK67:
Yavrumm sana bir sarki armagan ediyorum
:KK45::KK76::KK76::KK76:

X