- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
- Konu Sahibi malatya0644
Vay arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben paylaştığım sayfadan emniyete şikayette bulundum, ama savcılığa başvuru yapılırsa çok daha hızlı ilerler süreç.Bana da küfür etti ama inan umrumda değil bana ettiği küfür Allah'a ettiği küfrün yanında. Öyle sinirlendim ki şu an açık olsa şu an giderdim savcılığa ama zaten çarş günü gidecektim başka birşeyden dolayı. oraya şikayet edeceğim ben en etkili ve hızlı yolu orası.
kazeni tanıyormu bilmiyorum ama arkası bayağı sağlam ki hala kafa yapabiliyorMalsin ya hala işin dalgasındasin
Kazeni tanıyon mu sen
Buna birsey yapilmassa Yeni bir hesapla yine gelirben paylaştığım sayfadan emniyete şikayette bulundum, ama savcılığa başvuru yapılırsa çok daha hızlı ilerler süreç.
Çok bilmiyorum ama yapabileceğimiz bişey varsa bilenler yönlendirsin aldırabileceğimiz en ağır cezayı aldıralım.
Küfrü yiyip oturmak istemiyorum yerime, gelmiş geçmiş en çirkin ağızlı fake hesaptı bu, bundan sonrakilere de ders olur böylece.
çocuk değil bu en az 30 var..nasıl yetiştiriliyorsunuz anlamıyorum ki.sizin gibi nesil yetiştirmemek için her gün sabırla yapıyoruz işimizi.sizi yetiştiren anneye öğretmenlere yazık.
Amaan, ben de dalgama bakıyom şahsen şu an. İhbarımı yaptım, gülücükler eşliğinde çekirdek çitliyom yani, diyeceğim o ki, sttiredin, o daha şaapamadı, algılayamadı, acemi cesareti var şu an onda.Malsin ya hala işin dalgasındasin
Kazeni tanıyon mu sen
Savcilik sikayetine ne lazim
Bu mesajlari ciktimi alsam
Kızlar ilk iş bimere şikayet sonrası zaten gelecektir bilişim suçlarındaki reformlardan haberi olur böylece
Değerli Büyüklerim Yaşım 14 değil 17 yaptığım dengesizce davranışın çok yanlış olduğunu anladım ve o konuyu meraktan açtım Hepinizden tekrardan özür dilerim ve birdaha böyle birşey yapmayacağım.Lütfen Beni mahkeme köşelerinde süründürmeyin Tekrardan özür dilerim..
Ben hala kafa buldugunu dusunuyorumKüfür ettiğim Kişilerden Tek tek özür diliyorum.Hiç mi büyüklük merhameti yok sizde yapmış olduğum hatayı anladım geleceğimi çöpe atmayın allah rızası için.
Bide 2.sayfayi oku ne oldunugu anla esim geyinÖbür konuda bunun bayan oldugu yaziyor