yolun başındayim önce 25 kilo...

Evet

16 yaşindaydim evlendigimde 17 de ilk kizimi 18 de ikinci kizimi 6 yil aradan sonra 24 yasindada 3. Kızımı doğurdum:))
Oyyy maşallah cnm bnm genç yaşta iki bebis arka arkaya olmuş zor olmustur muhtemelen ALLAH bagislasin kızlarını birbirlerine arkadaş olurlar

Oyyy maşallah cnm bnm genç yaşta iki bebis arka arkaya olmuş zor olmustur muhtemelen ALLAH bagislasin kızlarını birbirlerine arkadaş olurlar
Rabbom saglik sorunu vermesin cok sukur zorda olsa buyuduler ikiside birdn yetişti ufakliga ablalik yapiyolar

Canım benimki 18 aylık üst arkalarda çıkıyor dişleri hatta bir tane cikmis arkada hiç farketmemsz ama ilk dişler bukadar sıkıntı vermemsti :KK43:seninki kaç aylkti
ALLAH yardimcin olsun cnm yaHer çocuk başka oluyor işte bak bnm büyük kızım da anlamadan çıktı diyebilirim nerdeyse .küçüğüm 9 buçuk aylık teyzesi:emir_bebek::emir_bebek:

Ya arkadaşlar ben şaşırmış durumdayım inanın kimin kaç çocuğu var kim nerde kim doğu görevinde aklım allak bullak oldu bunu bi ara toparlayalim bence Hoppa

Canim ben biseu s
canim ben biseu sorucam bu grubun kac üyesi var yada gruba ben nasil dahil olacam onu bi kavrayamadim 146.sayfayi okudum
Canım biz 5 kişiydi başladığımızda öyle diyelimn yanı aramıza katildiktan sonra ayrılan bayağı bir arkadaş oldu biz de ona bi çözüm getireceğiz inşallah bi kural sayfası olusturacagiz çünkü kalabaliklasiyoruz ama şimdilik sen şöyle bil 2 haftalik deneme suremiz var zirt ppirt giren çıkan olmasin istikrar sağlansın s
DİE sen buraya ilk ne zaman yazdin başlangıç kilon nedir onu yaz ki ona gore not alalım

• Beğen
Reactions: uze
Ya arkadaşlar ben şaşırmış durumdayım inanın kimin kaç çocuğu var kim nerde kim doğu görevinde aklım allak bullak oldu bunu bi ara toparlayalim bence Hoppa
Aynen katılıyorum mesevocum sana arka arkaya katılım olduğu için çok karıştı :KK75:

Ben simdilik kalkiyorum canlarim kız uyanmadan diğer yemeği yapim Inşallah fırsat bulurum yine

Canım biz 5 kişiydi başladığımızda öyle diyelimn yanı aramıza katildiktan sonra ayrılan bayağı bir arkadaş oldu biz de ona bi çözüm getireceğiz inşallah bi kural sayfası olusturacagiz çünkü kalabaliklasiyoruz ama şimdilik sen şöyle bil 2 haftalik deneme suremiz var zirt ppirt giren çıkan olmasin istikrar sağlansın s
DİE sen buraya ilk ne zaman yazdin başlangıç kilon nedir onu yaz ki ona gore not alalım
Tamam ben buraya yazali 3 gun oldu başlangıç kilom 91 bir haftadir diyet yapıyorum bugun tartildim 89 kiloyum

Tamam ben buraya yazali 3 gun oldu başlangıç kilom 91 bir haftadir diyet yapıyorum bugun tartildim 89 kiloyum
IMG-20160105-WA0021.jpeg

Sabah aç karnına 1 saat yürüyüş ve bilinen diyet listelerinden başka bir şey yapmadım aslında. Diyetle kendimi zorlamadım. Tam buğdaya başladım günde sadece bir dilim ve kahvaltıda. Ekmeksiz doymayı öğrendim yani.. Suyu hiç bırakmadım günde 3 litre. Tarçınlı metabolik çayımı içtim insülinim olduğu için. 7den sonra kesinlikle yemek yemedim. Meyve dahil şeker almadım geceleri. 8de 2 bardak suyumu içip bir çay bardağı leblebi yedim. Yemeklerimde evde ne pişiyorsa oydu. 4 ay kadar bu şekildeydi sonrasında metabolizmam değişsin diye sabah kahvaltıyı kestim yumurta ile kahve içiyordum. Öğlen 1 de sınırsız peynir bir dilim ekmek gün içinde yemek yine aynı devam etti. Her metabolizmam durdukça yeme alışkanlığımı değiştirdim yani. Ama şimdi değiştirsemde veremiyorum desem yeridir.
Azmini kutlamak lazim canim insallah geri kalaninifa vercez hep birlikte, boyun kac bu arada

Kizlar yazayim da öyle kalkayım burada çogun arkadaşımızın bebekleri var ve takım kaptani mızinda dahil haliyle çocuk tabloyu hazırlamak yeni gelen kişiler aktif mi değil mi kilo bildirimi yapmasını takip etmek zaman isteyen bi durum biz arkadaşlarımızla aldığımız karar a göre bu ay ben üstleniyor görevi mesevo nun üzerindeki yükü bi nebze azaltmak için şimdi bu haftanın itibaren ;
1) takıma katılan kişiler iki hafta boyunca pazar gününden pazar gününe bana özelden tarih kilo sunu yazacak aynı zamanda sayfaya da yazacak ki takibimiz kolayi olsun

2)Eğer gruba katılmak tan vazgeçtim derse bunu yine bana bildirecektir özelden

3 )bende bu durumu mesevo arkadaşımıza bildirecegim o da aktif bir şekilde bildirim yapanları gruba tabloya dahil edecek

4)herkese kolay gelsin bekliyorum özelden

X