yolun başındayim önce 25 kilo...

Hepinize hayirli geceler kizlar... kusura bakmayin bugun cok yogun bir gundu anca alabildim teli elime yazilanlari okuyamadim bile dun aksam bahsetmistim buyuk kizimin sinav haftasi ve onu calistirmam gerekiyor ekstra 2 cocuk daha olunca biraz zor oluyor ama yetismeye calisiyorum bu hafta biraz yogun gececek gibi yarinda ortanca kizimin okulunda Kuran merasimi var ama yinede girmeye calisicam hepinize bol enerjik bol eksili gunler diliyorum :KK54:

Hayırlı geceler arkadaslar benim kuzum yeni uyudu bütün günde canıma yetti disi mahvetti yavrumu yazdklarnzi okuyamadım gözlerim kapanıyor artık:110:
Bugün dikkat etmeye çalıştım yedklerime
Markete ckinca 15 dk yürümüş oldm umarım sizlerinde ıyi gidiyor dur bol eksiler diliyorum:KK49:

Hava aşırı soğuk evdenn dışarı adim atılmıyor bu arada kışın daha cok kilo verildiği dogru mu

Hava aşırı soğuk evdenn dışarı adim atılmıyor bu arada kışın daha cok kilo verildiği dogru mu
canım merhaba burdayiz malum iş güç bnde bi çarşıya gittim 1.5 saat yürüdüm birazdan da evi topliycam bende bunu soylicektim inan normalde kışın kilo alınır derler ama ben hayatımda ilk defa kışın kilo veriyorum demekki kisin da verilebiliyormus ...

• Beğen
Reactions: uze
Hayırlı geceler arkadaslar benim kuzum yeni uyudu bütün günde canıma yetti disi mahvetti yavrumu yazdklarnzi okuyamadım gözlerim kapanıyor artık:110:
Bugün dikkat etmeye çalıştım yedklerime
Markete ckinca 15 dk yürümüş oldm umarım sizlerinde ıyi gidiyor dur bol eksiler diliyorum:KK49:
İyi gidiyo çok sukur senin aburcubur durumun nasıl kaçmak yapiyomusun artık ? Birde kızlar artık yemeklerden sonra çayın yanında falan birşeyler isterdi canım artık istemiyo bazen leblebi yiyiorum onuda bicay bardagi kadarini 3 e boluyorum ki bütün hakkımı tümden kullandığım DİE bende geceleri AC yatiyorum ki benimki yine dün geç yatti:KK51: canı sağolsun ama neyse bu emeklerimizi inşallah tartıda görürüz cunku bu ay sonu hedefim insallah 80 olmak ....:KK36:

• Beğen
Reactions: uze
Kizlar merhabalar herkese :KK49:herkes iyidir insallah hiç yulaf deneyen varmi kahvaltıda yemek tok tutuyormus

canım merhaba burdayiz malum iş güç bnde bi çarşıya gittim 1.5 saat yürüdüm birazdan da evi topliycam bende bunu soylicektim inan normalde kışın kilo alınır derler ama ben hayatımda ilk defa kışın kilo veriyorum demekki kisin da verilebiliyormus ...
Oo mesevocum iyi spor olmuş süper :21::21:ben de bi çıkayım dedim usendim çok bebeğini almadın demi yanına

Aslında kışın daha iyi verilir bence çünkü günler kısa ya Aksam oluveriyo hemen tabi geceler uzun ama gece yemek ten sonra çok ta aranıyor sanki

Canim sabit isisini korumak icin daha fazla enerjiye ihtiyac duyuyo, bu yuzden yag yakimi oluyo. Ama benim gibi kars'in soguguna cikmayip sicacik evde otutursan o vucut isisi zaten hep sabit kalacagi icin yag yakamazsin. :))

Kizlar merhabalar herkese :KK49:herkes iyidir insallah hiç yulaf deneyen varmi kahvaltıda yemek tok tutuyormus
Yulaf denemedim ama canin tatli istedigi zaman biraz kuru üzüm ve fıstık ye nasıl iyi oluyor inanamazsin bide leblebi aşırı tok tutuyor ama suyu çok icmelisin

Canim sabit isisini korumak icin daha fazla enerjiye ihtiyac duyuyo, bu yuzden yag yakimi oluyo. Ama benim gibi kars'in soguguna cikmayip sicacik evde otutursan o vucut isisi zaten hep sabit kalacagi icin yag yakamazsin. :))
:)) benim ev sobali hava çok soguk sobali odadan çıkınca donuyoruz

bi ara almistim tadi tuzu yok o yuzden yemedim cope gitti damak zevkime uymadi:)

İyi gidiyo çok sukur senin aburcubur durumun nasıl kaçmak yapiyomusun artık ? Birde kızlar artık yemeklerden sonra çayın yanında falan birşeyler isterdi canım artık istemiyo bazen leblebi yiyiorum onuda bicay bardagi kadarini 3 e boluyorum ki bütün hakkımı tümden kullandığım DİE bende geceleri AC yatiyorum ki benimki yine dün geç yatti:KK51: canı sağolsun ama neyse bu emeklerimizi inşallah tartıda görürüz cunku bu ay sonu hedefim insallah 80 olmak ....:KK36:
maalesef bugün yarn adet olucam için hergün biriki çikolata yiyorum ektralarda var. sordun die söyledim bak:oops: ama ekmeği çok azalttım birazda hareket edersem eksi görücem inşaallah bu haftada yani görmek zorundayımmm:KK34:inşaallah sen 80 bende 60 oluruz:KK73::KK73:

X