yolun başındayim önce 25 kilo...

Cokk geçmiş olsun zorlada olsa mutlaka biseyler ye direncin düşmesin ihlamur iç bugaz için gargara kullan pastiller var onlardan cigne
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insAllah zencefil bal ve limon ilik suya kat ve ic cok iyi geliyor
Çok sağolun kızlar boğazımdan geçse yapcam bişeyler ama buraya girince motive oluyorum bugun su bile içmedim şimdi bal turp içecem zorlada olsa.

Sabah aç karnına 1 saat yürüyüş ve bilinen diyet listelerinden başka bir şey yapmadım aslında. Diyetle kendimi zorlamadım. Tam buğdaya başladım günde sadece bir dilim ve kahvaltıda. Ekmeksiz doymayı öğrendim yani.. Suyu hiç bırakmadım günde 3 litre. Tarçınlı metabolik çayımı içtim insülinim olduğu için. 7den sonra kesinlikle yemek yemedim. Meyve dahil şeker almadım geceleri. 8de 2 bardak suyumu içip bir çay bardağı leblebi yedim. Yemeklerimde evde ne pişiyorsa oydu. 4 ay kadar bu şekildeydi sonrasında metabolizmam değişsin diye sabah kahvaltıyı kestim yumurta ile kahve içiyordum. Öğlen 1 de sınırsız peynir bir dilim ekmek gün içinde yemek yine aynı devam etti. Her metabolizmam durdukça yeme alışkanlığımı değiştirdim yani. Ama şimdi değiştirsemde veremiyorum desem yeridir.
Masallah canim bende su an bu sekilde yapiyorum diyette degilim diyorum kendime canim ne istiyorsa yiyorum ama 1 tabak degil 1 kasik oturmaya biyeremi gittim 2 borek 2 pogaca yemeden kalkmam normalde salatasj tatlisi kurabiyesi hepsini siler supururun simdi bi borek uygunsa bol salata ve tatli yiyorum aksamda ona gore dengeliyorum baska turlu cabuk bikiyorum cunku suan porsiyon kuculterek basladim insAllah guzel devam edicek

Masallah canim bende su an bu sekilde yapiyorum diyette degilim diyorum kendime canim ne istiyorsa yiyorum ama 1 tabak degil 1 kasik oturmaya biyeremi gittim 2 borek 2 pogaca yemeden kalkmam normalde salatasj tatlisi kurabiyesi hepsini siler supururun simdi bi borek uygunsa bol salata ve tatli yiyorum aksamda ona gore dengeliyorum baska turlu cabuk bikiyorum cunku suan porsiyon kuculterek basladim insAllah guzel devam edicek

Zaten mesele dikkat etmekte ki. Diyet dediğin gibi bıktırıyor. Sonra bir şeyi kaçırdığın zaman o gün tamamen bozuyorsun aklına ne geliyorsa yiyorsun. En güzeli azar azar hepsinden. Suyuda kesmediğin sürece verirsin inşAllah. Kaç kilo ile başladın

Zaten mesele dikkat etmekte ki. Diyet dediğin gibi bıktırıyor. Sonra bir şeyi kaçırdığın zaman o gün tamamen bozuyorsun aklına ne geliyorsa yiyorsun. En güzeli azar azar hepsinden. Suyuda kesmediğin sürece verirsin inşAllah. Kaç kilo ile başladın
94.3 ile basladim gecen hafta 92.7 ye indim bu hafta bakalim pazar gunu nekadar olacak

Ayy kiyamam ya JoleYa var ya aynen gece bende uyumadim desem yeridir ne sıkıntısı vardı anlamadım senin bebis kaç aylıktı :KK22:
Canım benimki 18 aylık üst arkalarda çıkıyor dişleri hatta bir tane cikmis arkada hiç farketmemsz ama ilk dişler bukadar sıkıntı vermemsti :KK43:seninki kaç aylkti

İyi geceler kızlar ben bu gece yine nobetteyim uyumaya hiç niyeti yok minigin acıktım kahve ile yannda tatlı birşeyler yedim yemesem gözüm dönüyor ertesi gün daha fazla yiyorum ama bu hafta gerçekten bir kiloyu gecik vermek istiyorum:KK16:bugn biraz ip atladım umarım faydasi olur:KK6:sizler neler yapıyorsunuz nasl gidiyor

Kızlar çok hastayım çocuklara bile bakamıyorum boğazlarım şişmiş sabah bir iki lokma yiyebildim akşamda eşimin zoruyla çorba içtim.
Geçmiş olsun halsiz kalmissindir ada çayı bogazlara çok iyi geliyor icebilirsen Allah şifa versin canm

Behbay çok iyi kilo verdn kaçamak yazmak yasak ama hiç yapmadinmi spor yaptnmi tüyo alayimbiraz:KK66:
Kacamak yapmadim sayilir canim birtek yarim bardak sahlep ictim okadar spora gelince malesef yapamadim leslie yapmak istiyorum cok faydasini gordum onun sıkılasma anlaminda ama 3 canavardan firsat kalmiyorki hele ufak cadi bitirdi beni

Kacamak yapmadim sayilir canim birtek yarim bardak sahlep ictim okadar spora gelince malesef yapamadim leslie yapmak istiyorum cok faydasini gordum onun sıkılasma anlaminda ama 3 canavardan firsat kalmiyorki hele ufak cadi bitirdi beni
Evet cocklardanfirsat olmuyor spora leslie zor mu kaç dk yapmalıyım gunde benim daha cok göbek problemim var aslnda mekik de zor geliyor açıkcası ne yapsam bilmiyorum:KK42:

Evet cocklardanfirsat olmuyor spora leslie zor mu kaç dk yapmalıyım gunde benim daha cok göbek problemim var aslnda mekik de zor geliyor açıkcası ne yapsam bilmiyorum:KK42:
Leslie internetten 3 mil bolumunu yapiyodum ben 15 dk la baslayip yavas yavas arttirmistim bi dene derim zevkli ve tum vucut calisiyor ... Gobek icin birde yogut aci pul biber ve limon kuru ise yariyor denemeni tavsiye ederim

Sabah aç karnına 1 saat yürüyüş ve bilinen diyet listelerinden başka bir şey yapmadım aslında. Diyetle kendimi zorlamadım. Tam buğdaya başladım günde sadece bir dilim ve kahvaltıda. Ekmeksiz doymayı öğrendim yani.. Suyu hiç bırakmadım günde 3 litre. Tarçınlı metabolik çayımı içtim insülinim olduğu için. 7den sonra kesinlikle yemek yemedim. Meyve dahil şeker almadım geceleri. 8de 2 bardak suyumu içip bir çay bardağı leblebi yedim. Yemeklerimde evde ne pişiyorsa oydu. 4 ay kadar bu şekildeydi sonrasında metabolizmam değişsin diye sabah kahvaltıyı kestim yumurta ile kahve içiyordum. Öğlen 1 de sınırsız peynir bir dilim ekmek gün içinde yemek yine aynı devam etti. Her metabolizmam durdukça yeme alışkanlığımı değiştirdim yani. Ama şimdi değiştirsemde veremiyorum desem yeridir.
Bu noktada artok bi diyetisyendenN yardim alsan nasil olur yada aldinmi

Kizlar zumbayı duydunuz mu oda kilo verme konusunda cok etkiliymis ben oruc tuttugum için yapamiyorum ama orucum bitince mutlaka denemeyi düşünüyorum

Selam arkadaslar bir haftayi doldurdum ve tartildim91 kiloydum bugün 89.1 geldim foto nasil atılıyor

Leslie internetten 3 mil bolumunu yapiyodum ben 15 dk la baslayip yavas yavas arttirmistim bi dene derim zevkli ve tum vucut calisiyor ... Gobek icin birde yogut aci pul biber ve limon kuru ise yariyor denemeni tavsiye ederim
Deniycem canm yoğurt kürünüde duymştm ama emzrrken yemek istemedm pulbiber bazen alerji yspabiliyomş bebeğe birde soda kürü vardı onuda deneyebilrm

Selam arkadaslar bir haftayi doldurdum ve tartildim91 kiloydum bugün 89.1 geldim foto nasil atılıyor
Canım hoşgeldin tekrar biz pazar tartiliyoruz istersen pazar günü sabah tartışınca at olur mu cevapla butonunun yanında dosya yükle var oradan yukluyorsun resmi bu arada bir haftada 2 kilo supersin tebrik ediyorum :KK9::nazar:

• Beğen
Reactions: uze
Kizlarrrr r yetisemiyorum hızınıza :KK55:
Ya ben beceriksizim ya benim çocuklar durmuyo hiç bi isim bitmiyor az önce uyuyordu minnak ocağı kapatayim diye gidip gelene kadar sallanan beşiği var oturmuş oda sallanıyor az kaldın düşecekmis gelmeseymisim.:KK51:
Siz ne zaman yapıyorsunuz işlerinizi uyanıkken mi.
Öğle yemeği yiymedim doğru düzgün atistirdim artik:KK76:

Gece yatmadan okumaya çalışıyordum dün de okuyamadim artık biriken sayfaları ne zaman okurum bilmiyorum :KK55:

X