- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
Supersin hayalimdi erken anne olmak cok gec olmadi ama erkende degil, allah bagislasinErken evlenmenin yararı dicem ama onu gel bana sor diceksin şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Supersin hayalimdi erken anne olmak cok gec olmadi ama erkende degil, allah bagislasinErken evlenmenin yararı dicem ama onu gel bana sor diceksin şimdi
Gecmis olsun canimKızlar çok hastayım çocuklara bile bakamıyorum boğazlarım şişmiş sabah bir iki lokma yiyebildim akşamda eşimin zoruyla çorba içtim.
Canim 2 cocugu olup dogu gorevinde olan benim :))Ya arkadaşlar ben şaşırmış durumdayım inanın kimin kaç çocuğu var kim nerde kim doğu görevinde aklım allak bullak oldu bunu bi ara toparlayalim bence
tebrıkler :) ne güzel vermıssınız..MaşAllah 3 çocuk darısı benim başıma :) Okul yeni bittiği için girişimlerim olmadı daha. Belki okumuşsunuzdur 110 kilo ile başladım ben kilo vermeye şu an 75 74 gidip geliyorum. Bu sayfayı görünce başlamak istedim. Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım bakalım. Kaç kilo ile başladın diyete
Tamm canım hallettim benEksik yazdiysam düzeltebilirsin mesevocum aceleyle yazdım uyandi şimdi bnmki
Insallah katiliriz:)Herkese Merhabalar ...ben de sizlere katılabilir miyim.motivasyona çok ihtiyacım var.ARTIK BEN DE ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.kilom:89.5.
Bir önceki sayfanın sonundaki şartları okudunuz mu?Herkese Merhabalar ...ben de sizlere katılabilir miyim.motivasyona çok ihtiyacım var.ARTIK BEN DE ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.kilom:89.5.
çok sağol canım bugün daha iyiyim çok şükür.Gecmis olsun canim
Bu noktada artok bi diyetisyendenN yardim alsan nasil olur yada aldinmi
Kesinlikle katılıyorum sana inanın aburcubur aklıma gelmiyor hiç unuttum diyebilirim bu nasıl oldu bilmiyorum ama aklıma gelmiyor şükür allahima unutturdu bana en buyuk korkum aburcuburdan vazgecememekti
Cnm tarçınlı çay hani bahsettiğiniz elma karanfil olan değil mi.hemde çok kısa sürede vermissin süper değişim olmuştur