- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
cok haklisin ben de basini izledim devamini izlemeye cesaret edemedim inan o kadini zaten allah bildigi gibi yapacaktir cunku oksuze vrulunca arsi ala titrermis ,,zindan neki olum neki olum bile bir kurtulus onun icin ama suc sadece o kadinin degil o kadini yetistirende bu kadin nasil egitim aldiysa ki bunun adi egitim degil onu uygulamaya calisiyor bu psikolojinin yerinde olmadiginin goatergesidir,, bu kadinin acizligini cocuklardan cikartmasidir siddet siddeti dogurur ... allahim o cocuklara sabir versin kimbilir bu yasadiklari travma ilerideki hayatlarini nasil etkiliycek insallah biraz olsun unutturabilirler.... bildigim kadariyla annesi yasiyomus ve suan akrabalarinin yanindaymis cocuklar....dedigin gibi cocuklarimizdan yakinmamak sikayet etmemek onlari anlayip dinlemek dusuncelerine onem vermek en onemlisi siddeti vurmayi bosver bagirmamak lazim....Herkese merhaba bugun kayseri uvey anneyi biraz izledim biraz diyorum çünkü tamamını izleyecek kadar güçlü değilim Rabbim evlatlarımızı ne uvey anne nede uvey baba eline bırakmasın Rabbim vicdansız butun insanlara vicdan versin
Size söz veriyorum bir daha çocuklarımdan en ufak şekilde yakınmayacagım tek onlar yanımda sağlıklı olsunlar uyumasınlar etrafı dagıtsınlar Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah