yolun başındayim önce 25 kilo...

Herkese merhaba bugun kayseri uvey anneyi biraz izledim biraz diyorum çünkü tamamını izleyecek kadar güçlü değilim Rabbim evlatlarımızı ne uvey anne nede uvey baba eline bırakmasın Rabbim vicdansız butun insanlara vicdan versin
Size söz veriyorum bir daha çocuklarımdan en ufak şekilde yakınmayacagım tek onlar yanımda sağlıklı olsunlar uyumasınlar etrafı dagıtsınlar Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
cok haklisin ben de basini izledim devamini izlemeye cesaret edemedim inan o kadini zaten allah bildigi gibi yapacaktir cunku oksuze vrulunca arsi ala titrermis ,,zindan neki olum neki olum bile bir kurtulus onun icin ama suc sadece o kadinin degil o kadini yetistirende bu kadin nasil egitim aldiysa ki bunun adi egitim degil onu uygulamaya calisiyor bu psikolojinin yerinde olmadiginin goatergesidir,, bu kadinin acizligini cocuklardan cikartmasidir siddet siddeti dogurur ... allahim o cocuklara sabir versin kimbilir bu yasadiklari travma ilerideki hayatlarini nasil etkiliycek insallah biraz olsun unutturabilirler.... bildigim kadariyla annesi yasiyomus ve suan akrabalarinin yanindaymis cocuklar....dedigin gibi cocuklarimizdan yakinmamak sikayet etmemek onlari anlayip dinlemek dusuncelerine onem vermek en onemlisi siddeti vurmayi bosver bagirmamak lazim....

burdayim burdayim malum ev isi yapiyorum sabah su ictim ki zaten severim suyu kahvalti yaptim acikinca corba salata yiycem insallah bi faydasini gorurum. gwrcekten aksamlari yemeyince nasil raht oluyodum

burdayim burdayim malum ev isi yapiyorum sabah su ictim ki zaten severim suyu kahvalti yaptim acikinca corba salata yiycem insallah bi faydasini gorurum. gwrcekten aksamlari yemeyince nasil raht oluyodum

Bende burdayım ortalıgı toparlaıp dışarı çıkıcam :)
mesevo hadi toparlan yeniden eksilere dönücezzzzzz:KK39:

herkese günaydın moralim çok bozuk şimdiden +1000 gr tartının yüz karası değil tam tamına 1000 karasıyım !!!!! farkediyorum zaten tartıya bile çıkmama gerek yoktu ki nie çıktıysam allahım naptım ben ya :KK61::KK23:
yalnz değilsin canım bende artı 1300 gr:KK61::KK61::KK61:

yalnz değilsin canım bende artı 1300 gr:KK61::KK61::KK61:

wuuuuuuuuuuu durumumuz vahiimmm:KK23::KK23:

burdayımm bebişle uğraşıyorum bende sinirlrm bozuldu artık vermek yerine almak ne demek yaa:oops:

hepimiz aynı hislerleyiz ama napalım battık bi kere diyip devam edemeyiz sonucta yedik ki artı çıktı....ah şu gece yiyip yatmalarım oruca ara veri en iyisi

IMG-20151225-WA0029.jpg

Kızlar ne drundasnz ben 7 den sonra küçük bişey yedim:oops:ama ilk defa 15 dk spor yaptm ip atladm:KK49:yeşil çay içtm su içiyorm aldğmı verixem inşallah:cry:

Kızlar ne drundasnz ben 7 den sonra küçük bişey yedim:oops:ama ilk defa 15 dk spor yaptm ip atladm:KK49:yeşil çay içtm su içiyorm aldğmı verixem inşallah:cry:
Yeşil çay ben içmiştim kızımın poposu çok kızardı o yuzden içmiyorum artık hiç dikkat et bi, belki benimki küçük ondan da olabilir

Yeşil çay ben içmiştim kızımın poposu çok kızardı o yuzden içmiyorum artık hiç dikkat et bi, belki benimki küçük ondan da olabilir
benimkinde bir sorun olmadı ama uyku düzensizliği yapmıştı bir ara bırakmştm bu ara içiyorum inşallah etkilemez kuzumu

valla bugn tartıda gördüğüm +1000 moralimi çok bozdu dikkat ediyorum ,hareketliyim sürekli dönüp duruyorum evde ama - görürmüyüm bilmiyorum umutlu değilim :KK12:

valla bugn tartıda gördüğüm +1000 moralimi çok bozdu dikkat ediyorum ,hareketliyim sürekli dönüp duruyorum evde ama - görürmüyüm bilmiyorum umutlu değilim :KK12:
mesevocum eksi göremesekte artı görmeyelim yeter bu hafta önmzdeki haftaya kaldı eksilerr:KK66:

merhaba tebrik ederm üç günde çok iyi patates diyetinden bahsdermsin şu beşte beşmi

arkadaşlar bırakın şu şok diyetleri metabolizma şaşırıyor şok diyet uygulayınca,şok diyet adı üstünde su kaybından başka bişey değil vucut şok diyor noluyo bana az yağ gelicek dur ben depo yapayım biraz diyor ,, sonuç ::az kalori alıp çok hareket etmedikten sonra vucuttan sudan başka bişey gitmez farkına varın artık bunun nolur...

X