inşallah başarırsın...kızlar selam bende dün yeni diyete başladım yıllardır aynı şekilde bir verdiysem iki aldım. doğumdan sonra lohusalıkta aynı şekilde arttıkça arttı ve şuanda 94.4 kiloyum. inşallah başarabilirim bu sefer kararlıyım.
2 günde 1 kilo verebilmek için nerdeyse 7000 kalori yakmamız lazm yapabilirmiyiz? ben de kaçırdım noldu bize bu hafta ya şuan hissetiğim duygular yandakilere çok benziyoben duydum ama hiç yapıp içmedim burda da deneyen var mı bilmiyorum
geçmiş olsun lorin...inşaAllah haftaya bomba gibi başlarsın ama bana kalsa haftaya diye şartlandırma kendni pazar gününe daha 2 var ve 2 gün demek ya artı 1 ya eksi 1 demek :)
bende petibör yedimsende cips bende kekkk cısssssss yiyip durmuşuz :))))
bende varım kızlar cezalıyım çünkü ...bence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz
BU TOPİKTE 2 GÜN DETOKSA VARRRRRRRRR
ŞUANDAN İTİBARENNNNN AYYY ŞUNU KAÇIRDIM....Bİ PARÇA ALDIM....CANIM CEKTİ DAYANAMADIM YOK
AKŞAM 6 DAN SONRA MEYVE, AYRAN VE CAY DIŞINDA TADIMLIK BİLE OLSA BİŞEY YEMEK YASAK
EN AZ 10 BARDAK SU MECBURİ
YOK MU ŞARTLARI ARTIRAAANNN
Ben sormustum karbonatli suyu bugun bi arkadastan duydum karacigere zarari varmis napicagimizi sasirdikKızlar iyi geceler hepinize ya ben çok fazla giremiyorum 4 çocukla uğraşmak inanin beni benden alıyor hele 2 si biri 2 yaş diğeri 3 aylık olunca tahmin edersiniz anca bu saate kadar uyutuyorum öyle giriyorum.Bu arada kacamaklara devam atmissiniz ha bakın bu haftanin yıldızı ben olucam bu gidişle siz devam edin bozmaya yanında kaçamak yaparsınız ben biliyorum sizi hele o joleya yokmuneyse yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis bu arada karbonatlı suyu soran biri vardı hanginizdiniz bilmiyorum ama ben 3 haftadır kullanıyorum bakalım 1.5 aydan sonra fark ettirir dediler goricez iciyorum çokta alistim o suya diğer suyu icemiyorum şimdi .Bu arada tartı gününe kadar giremiyebilirim ama takipteyim kızlar dikkat edin cisslara
Bilemiyorum canım karaciğere zarar verirmi ama suyu alkali hâle getiriyor ph ini yulseltiyor ben zarar vereceğini dusunmuyorum dün kan tahlili yaptrdim karaciğer değerlerinde dahil hepsi normaldi hiçbir anormal durum yoktu dediğim gibi 3 haftadır kullanıyorum henüz bi 3 hafta daha kullanayim o zaman karar veririmBen sormustum karbonatli suyu bugun bi arkadastan duydum karacigere zarari varmis napicagimizi sasirdik
ben vazgeçtim bu öneriden ben bu +1000 grama göre 2 gün aç dolaşşsam iyidir. Şu an kendime çok kızıyorum ne bekliyorum ki -1000 mi?uyguladım marş :) birgün boyunca yiyeceğimiz ekmek 4 dilimi geçmesin sabah iyi kahvaltı öğle ve akşam sadece yağsız protein veya çorba ve salata ... en az yarım saat yürüyüş ... nasıl?
Ne guldum size alemsiniz valla ben kacamak yapmadim ama bende varim kizlar bide lohusalikta alinan kilolar zormu veriliyo ya yoksa kis diyemi ben az kilo verdim anlamadim
2 günde 1 kilo verebilmek için nerdeyse 7000 kalori yakmamız lazm yapabilirmiyiz? ben de kaçırdım noldu bize bu hafta ya şuan hissetiğim duygular yandakilere çok benziyo
bende varım kızlar cezalıyım çünkü ...
olur bence sıkıntı yok ögleden sonra dışarı çıkıp salata malzemesi falan almalıyıımmmmuyguladım marş :) birgün boyunca yiyeceğimiz ekmek 4 dilimi geçmesin sabah iyi kahvaltı öğle ve akşam sadece yağsız protein veya çorba ve salata ... en az yarım saat yürüyüş ... nasıl?
ya kızlar içimi dökeyim bari bugn akşam kaçırdım ben debunun en büyük nedeni dünkü tatlıydı dün yiyince zaten hemen farkettirdi bende yarattığı şişkinlik. mide alışmıştı çünkü nie böyle bi hata yaptım bilmiyorum biliyorum aslında dün nasıl olsa kaçırdım die bugünde bi oyun oynadı beynim bana çok kızyorum kendime ne güzel 1 kilo vermiştim geçen hafta hatta daha fazla sanırım.hayallerimizi unutmayalım başa dönmeyelim kızlar nolur burada oluş sebebimizi unutmayalım aynı döngüyü yaşamayalım ben yarından itibarenben elimden geleni yapıcam tartıda eksi görmek için yoksa hedefimiz şaşıcak gibi görünüyor.bari hata üstüne hata yapmayalım...
Kızlar iyi geceler hepinize ya ben çok fazla giremiyorum 4 çocukla uğraşmak inanin beni benden alıyor hele 2 si biri 2 yaş diğeri 3 aylık olunca tahmin edersiniz anca bu saate kadar uyutuyorum öyle giriyorum.Bu arada kacamaklara devam atmissiniz ha bakın bu haftanin yıldızı ben olucam bu gidişle siz devam edin bozmaya yanında kaçamak yaparsınız ben biliyorum sizi hele o joleya yokmuneyse yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis bu arada karbonatlı suyu soran biri vardı hanginizdiniz bilmiyorum ama ben 3 haftadır kullanıyorum bakalım 1.5 aydan sonra fark ettirir dediler goricez iciyorum çokta alistim o suya diğer suyu icemiyorum şimdi .Bu arada tartı gününe kadar giremiyebilirim ama takipteyim kızlar dikkat edin cisslara
herkese günaydın moralim çok bozuk şimdiden +1000 gr tartının yüz karası değil tam tamına 1000 karasıyım !!!!! farkediyorum zaten tartıya bile çıkmama gerek yoktu ki nie çıktıysam allahım naptım ben ya
geçen hafta 87.8 dim bugün 88.8 hani 86.8 olucaktım offfff ya offffffffffffffffffffffffffffffffff