yolun başındayim önce 25 kilo...

kızlar selam bende dün yeni diyete başladım yıllardır aynı şekilde bir verdiysem iki aldım. doğumdan sonra lohusalıkta aynı şekilde arttıkça arttı ve şuanda 94.4 kiloyum. inşallah başarabilirim bu sefer kararlıyım.

geçmiş olsun canım nasıl oldun iyi misin? sen öyle diyosan öyledir bu haftayı es geçelim o zaman ama önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyoruz tamam mı?

Hoşgeldin aramıza...Allah sabırlar versin çok üzüldüm
Rabbim tez zamanda saglıklı bi evlat nasip eder de acın hafifler inşaAllah...

Bu arada diyetinde hayırlı olsun en önemlisi karar vermek zaten ki sen çoktan vermişsin gerisi de gelir umarım

çok haklısın dili yok ki söylesinler ben bazen anlayamıyorum ne dediğini ne istediğini bebekleri anlamk çok zor ...
Hem de ne zor :)
bebekçe diye bile olsa her bebek farklı inan o bile işe yaramaz

evet bulgur kilo yapar ama inan benim metabolizmamı bi hızlandırıyo sorma :)
her zamanda yemiyorum işte...
bu arada o titiz olma durumu zor hele de takıntı boyutu hem bedenen hem zihnen çok yorulur insan Allah kolaylık versin ne diyim

Hoşbuldum canim .. inşallah istedigim kiloya ulaştıktan sonra hemen bebiş yapmak en buyük hayalim kızımı çok özlüyorum

İnşaAllaaahh tez zamanda nasip olur

Ayy kısırmı bayılırımmmkesinlikle bıgün yapıyorum gece gece canım istedibendede durum farksız bu arada artı çıkmaxsam sevinicem galibaümidim var yinede son üç gün

bende bayılırııımmmmm bayılarak da yedim

ay çok fenayım dimi :)
sende yap ama benim gibi çok yeme bak

Gunaydinlar pozitif dolu gun gecirmenizi dilerim
Kizlar alkali su duydunuzmu ingiliz karbonati bi surahi suya bi cay kasigi atilip gun boyu iciliyomus bilgisi olan varmi emziren annelerde kullanabiliyomus

ben duydum ama hiç yapıp içmedim burda da deneyen var mı bilmiyorum

geçmiş olsun lorin...inşaAllah haftaya bomba gibi başlarsın ama bana kalsa haftaya diye şartlandırma kendni pazar gününe daha 2 var ve 2 gün demek ya artı 1 ya eksi 1 demek :)

Azminiz ve eksiniz bol olsu inşaAllaahh

Hosgeldin aramiza hayirlisi olsun insallah hep birlikte basaricaz allahin izniyle

Herkese hayırlı akşamlar
İftarımı yaptım da geldim ama ne iftaaaarrr sanırsın bi haftadır yemedim
Yarın diğer grup için tartılıcam facianın sonuçlarıı görürüz artıkın
tartı öncesi olmayaydı bu facia iyiydi ama nasip artık...
en azından pazar günü ki tartıya bi ka. gram vermiş olsam bari :)

Canlar gelemedim bugün yanınıza doğru düzgün oturmadan akşam i yaptım yemek günü sanki aksama kadar nerdeyse yemek yaptım
Ya bide itiraf edeyim kızım cips aldırdı illa birazcık yedim
Püf üzülüyorum yine çok cikcak gibiyim tartida

sende cips bende kekkk cısssssss yiyip durmuşuz :))))

Kızlar yok yok ben toparlanmalyım bu nedir bu sayfaya yediğim tatlılrı hamurları paylaşmayamı geldim inanın ben hep yarın başlıcam diyorm hala verdipimide almışm doğal olarakan itibari ile başlıyorummm dikkat etmeye sporada başlıcam belki veririm son iki gün

Reactions: uze
Cok sagol canim aslinda haklisin veremicem ama bari almayayim daha fazla

Cok sagol canim aslinda haklisin veremicem ama bari almayayim daha fazla

bence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz

Hadi insallah canim bende bu hafta motivasyonumu kaybettim ama toparlanmam lazim hedeflerimizi hayallerimizi unutmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…