yolun başındayim önce 25 kilo...

Bende napcam bilmiyorum
Cok sagol canim insallah iyi gelir

Canım nasılsın nasıl buraz hareket edebiliyor musun bu arda hacamat ne

Bencede cezayı hakediyoruz
hakediyoruz tabi bir olur iki olur ben hergün hatta her öğün kaçamak yaptım önce kilo verirken bol su içiyrdum şimdi içemiyorm spor yapamıyorm eeee bide yiyince adeta kiloya davetiye çıkardım

Ayy valla gecirelim ben varim mesela ne yapalim spor disinda tabi benim icin

İçtigimi bir bardak suyu bile yazıcaz...
sabah tartılıcaz cuma ve cmrts yasak hiçbirşey yemicez canımız çekse bile pazara kadar sabret dicez kendimize ve pazar kesin eksi görücezzzzzz
aAyy hem güldüm halimize hem üzüldüm yaa

aynen o durumdayıızzz
Ayy evet ya pismanim
Niye böyle oldum motivasyon dusuklugu yaşıyorum yedim de ne oldu sanki midem i bozdum,

hep öyle yiyip pişman oluyoruz yediklerimizde kilo olarak sırıtıyo bize aynadaaa

Ve benle dordunuz

sen yeter ki isteee hade katıl bizeeee :)

ayyy yarım saattir cevap yazmaya çalışyorm adi tel donuyo çocuklarn bilgsyrna girdim neyse ama çok güldüm dayak mı yiyorum ne

haketmedin miiii acabaaaa
şaka bi yana hepimiz hakettik haydin detoksaaaaaa

hakediyoruz tabi bir olur iki olur ben hergün hatta her öğün kaçamak yaptım önce kilo verirken bol su içiyrdum şimdi içemiyorm spor yapamıyorm eeee bide yiyince adeta kiloya davetiye çıkardım

BU TOPİKTE 2 GÜN DETOKSA VARRRRRRRRR

ŞUANDAN İTİBARENNNNN AYYY ŞUNU KAÇIRDIM....Bİ PARÇA ALDIM....CANIM CEKTİ DAYANAMADIM YOK

AKŞAM 6 DAN SONRA MEYVE, AYRAN VE CAY DIŞINDA TADIMLIK BİLE OLSA BİŞEY YEMEK YASAK

EN AZ 10 BARDAK SU MECBURİ

YOK MU ŞARTLARI ARTIRAAANNN

sanırım işiniz çıktı bende minikle ilgilenicem fırsat olursa gec saatte gelirim yoksa sabah 8 bucukta burdayıımmmmm sabah erkenden herkes en az bi bardak mümkünse iki bardak ılık su içmeyi unutmasııınnnnn

Tamamdr aynen uygluyorm canm

Ne guldum size alemsiniz valla ben kacamak yapmadim ama bende varim kizlar bide lohusalikta alinan kilolar zormu veriliyo ya yoksa kis diyemi ben az kilo verdim anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…