Ayy valla gecirelim ben varim mesela ne yapalim spor disinda tabi benim icinbence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz
Herkese hayırlı akşamlar
İftarımı yaptım da geldim ama ne iftaaaarrr sanırsın bi haftadır yemedim
Yarın diğer grup için tartılıcam facianın sonuçlarıı görürüz artıkın
tartı öncesi olmayaydı bu facia iyiydi ama nasip artık...
en azından pazar günü ki tartıya bi ka. gram vermiş olsam bari :)
Cok sagol canim insallah iyi gelir
bence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz
bence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz
Zorda olsa kalkabiliyorum canim hacamat bardak isitip agriyan bolgeye yapistirip cekiyorlar biliyorsundur mutlakaBende napcam bilmiyorum
Canım nasılsın nasıl buraz hareket edebiliyor musun bu arda hacamat ne
Ayy evet ya pismanimsende cips bende kekkk cısssssss yiyip durmuşuz :))))
Ve benle dordunuzbence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz
ayyy yarım saattir cevap yazmaya çalışyorm adi tel donuyo çocuklarn bilgsyrna girdim neyse ama çok güldüm dayak mı yiyorum nebildiğin ceza istiyosun yaniiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canımHadi insallah canim bende bu hafta motivasyonumu kaybettim ama toparlanmam lazim hedeflerimizi hayallerimizi unutmayalim
aynen çok iyiolur detoks nasıldıbence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz
hakediyoruz tabiBencede cezayı hakediyoruz
Ayy valla gecirelim ben varim mesela ne yapalim spor disinda tabi benim icin
aAyy hem güldüm halimize hem üzüldüm yaa
Ayy evet ya pismanim
Niye böyle oldum motivasyon dusuklugu yaşıyorum yedim de ne oldu sanki midem i bozdum,
Ve benle dordunuz
ayyy yarım saattir cevap yazmaya çalışyorm adi tel donuyo çocuklarn bilgsyrna girdim neyse ama çok güldüm dayak mı yiyorum ne
hakediyoruz tabibir olur iki olur ben hergün hatta her öğün kaçamak yaptım önce kilo verirken bol su içiyrdum şimdi içemiyorm spor yapamıyorm eeee bide yiyince adeta kiloya davetiye çıkardım
Tamamdr aynen uygluyorm canmBU TOPİKTE 2 GÜN DETOKSA VARRRRRRRRR
ŞUANDAN İTİBARENNNNN AYYY ŞUNU KAÇIRDIM....Bİ PARÇA ALDIM....CANIM CEKTİ DAYANAMADIM YOK
AKŞAM 6 DAN SONRA MEYVE, AYRAN VE CAY DIŞINDA TADIMLIK BİLE OLSA BİŞEY YEMEK YASAK
EN AZ 10 BARDAK SU MECBURİ
YOK MU ŞARTLARI ARTIRAAANNN