- 25 Kasım 2015
- 53
- 44
- 34
Cok tesekkur ederim allah razi olsun herseyin hayirlisi allahim bidaha nasip eder insallahinşallh canm benm inşallah allhım gönlüne göre versin inşallh tüm iyi niyetimle tüm samimiyetmle gönülden diliyorum bunu inan ... ben çok etkileniyorum hele anne olduktan sonra daha duygusallaştım ki allahım sana sabır versin o acının yerini doldurur mu bilmm ama hayırlı zamnda bi yavru daha nasip eder ...herşey allahtan ....
insaalah canim benm insallah....Cok tesekkur ederim allah razi olsun herseyin hayirlisi allahim bidaha nasip eder insallah
2 ay oldu bebegimi kaybedeli cok kotu gunler yasadim malesef birazda kafami dagitmak icin biran once diyete basladim spora gitmeye basladim cok uzuluyorum ama allahin dedigi olur kizimin emme yutma refleksi gelismedi kuvezde havale gecirdi onun etkisi oldugunu dusunuyorum 4 ay boyunca elimizden geleni yaptik diasardan doktor getirdik cabaladik iyi olmasi icin ama olmadi basaramadik evime bile getiremedim yavrumu kokusunu aldim bi kere kalbimde bi sizi caninizi sikmak istemm kusura bakmayin cok doluyum yavrularinizin kiymetini bilin allahim onlara uzun uzun omurler versinNe zaman oldu bu durum canim
Canım benim hoşgeldin aramıza çok üzüldüm allah sabır versin. Rabbim bi daha nasip eder inşallah2 ay oldu bebegimi kaybedeli cok kotu gunler yasadim malesef birazda kafami dagitmak icin biran once diyete basladim spora gitmeye basladim cok uzuluyorum ama allahin dedigi olur kizimin emme yutma refleksi gelismedi kuvezde havale gecirdi onun etkisi oldugunu dusunuyorum 4 ay boyunca elimizden geleni yaptik diasardan doktor getirdik cabaladik iyi olmasi icin ama olmadi basaramadik evime bile getiremedim yavrumu kokusunu aldim bi kere kalbimde bi sizi caninizi sikmak istemm kusura bakmayin cok doluyum yavrularinizin kiymetini bilin allahim onlara uzun uzun omurler versin
Mesevo iyi geceler canım uyumadım daha ama hiç bişey yapasım yok, sana iyi oyunlar canım sabah görüşürüzbugun kimsecikler yok ... bizimki yatti geri kalkti oyalaniyoruz simdi oyun oynayasi gelmis gecenin bu saatinde ...
canim benim ne demk ne canimizi sikmasi hic oyle dusunme keske derdine derman olabilsek bu konuda ama elimizden gelmezki tek yapabilecegimiz sey dua etmek emin ol kizin senin sefaatcin olacaktir... rabbim sabir versin zor bi durum bunu senden baska kimse anlayamaz ama allahim o kadar buyuk ki bu gunlerin elbet gecicek unutmiycaksin unutulmaz zaten ama yaran kabuk baglar bidaha kanamaz insallah .. bu da senin sinavinmis veren de allah alan da soyle dusun aslinda hepimiz birer allahin emanetiyiz hicbirimiz dunyaya isteyerk gelmiyoruz ve isteyerek te bu dunyadan gitmiyoruz sadece allahin diledigi zaman diliminde geliyoruz iyiyi kotuyu yasiyoruz ve gidiyoruz.kismetimiz kesilmisse yiyecek bi somun ekmegimiz icecek bi yudum suyumuz kalmayinca birsey birseye bahane oluyor kaza, hastalik,vs... ve bu dunyadan gocuyoruz hicbirsey ama hicbirsey bizim elimizde degil ne yaratmak ne yaratilmak aslinda bu dunyada yasanicak bi dunya degil de allahim baska turlu dert verip sinamasin insallah ... allahim kimseyi ama kimseyi yavrularinin eslerinin2 ay oldu bebegimi kaybedeli cok kotu gunler yasadim malesef birazda kafami dagitmak icin biran once diyete basladim spora gitmeye basladim cok uzuluyorum ama allahin dedigi olur kizimin emme yutma refleksi gelismedi kuvezde havale gecirdi onun etkisi oldugunu dusunuyorum 4 ay boyunca elimizden geleni yaptik diasardan doktor getirdik cabaladik iyi olmasi icin ama olmadi basaramadik evime bile getiremedim yavrumu kokusunu aldim bi kere kalbimde bi sizi caninizi sikmak istemm kusura bakmayin cok doluyum yavrularinizin kiymetini bilin allahim onlara uzun uzun omurler versin
Ayy kısırmı bayılırımmmHerkese hayırlı akşamlar kızlar bu ara bende hayat çok yogun maalesef yazamıyorum gündüz
Yeme konusuna gelince sanırım bu hafta eksi 2 den geçtim artı olmasam iyi...
ama pazar gününe daha var umudumu kaybetmim 3 günde bişeyler yapmam lazım( ay bende iddalımıyım neyim ki )
Bu akşam bo bol bol bollllll yani bayaga bol kısır yedim :)
Bulgur beni hem tok tutuyo hem de süt yapıyo hem de şişirip acıktırmıyo az bişey de karma diye yöresel bişey yedim komşu getirdi :)
yarın oruçluyum inşaAllah 2 gündür ara vermiştim :)
eee siz neler yapıyorsunuz ?
Hoşgeldin canım maşallah hızlı kilo vermişsin kısa sürede devamı gelir Allahın izniyle bir yavrunndaha olur inşallahHoşbuldum canim .. inşallah istedigim kiloya ulaştıktan sonra hemen bebiş yapmaken buyük hayalim kızımı çok özlüyorum
Mesevo senin bebişte gece kuşu maşallahbugun kimsecikler yok ... bizimki yatti geri kalkti oyalaniyoruz simdi oyun oynayasi gelmis gecenin bu saatinde ...
İpek zeynepcim tebrik ederim geç oldu amaMesevo iyi geceler canım uyumadım daha ama hiç bişey yapasım yok, sana iyi oyunlar canım sabah görüşürüz
Canım geçen hafta özel bişey yapmadım dört gun spor yaptım bisikletim var ona bindim o kadar hatta benim çok kaçamagım oluyor gece dayanamıyorum bu çocuklar ne zaman insan gibi uyumaya başlayacaklar merak ediyorum o zaman çok kolay olacak surekli kalk kalk aç miğde suyu kabulde etmiyor haklı olarak,İpek zeynepcim tebrik ederim geç oldu amaneler yaptın geçen hafta yazdınmı bilmiyorm gözümden kaçmıştır belki
Cok tesekkur ederim aydinlattin beni hepinizden allah razi olsun allahim herkezin gonlune gore versinncanim benim ne demk ne canimizi sikmasi hic oyle dusunme keske derdine derman olabilsek bu konuda ama elimizden gelmezki tek yapabilecegimiz sey dua etmek emin ol kizin senin sefaatcin olacaktir... rabbim sabir versin zor bi durum bunu senden baska kimse anlayamaz ama allahim o kadar buyuk ki bu gunlerin elbet gecicek unutmiycaksin unutulmaz zaten ama yaran kabuk baglar bidaha kanamaz insallah .. bu da senin sinavinmis veren de allah alan da soyle dusun aslinda hepimiz birer allahin emanetiyiz hicbirimiz dunyaya isteyerk gelmiyoruz ve isteyerek te bu dunyadan gitmiyoruz sadece allahin diledigi zaman diliminde geliyoruz iyiyi kotuyu yasiyoruz ve gidiyoruz.kismetimiz kesilmisse yiyecek bi somun ekmegimiz icecek bi yudum suyumuz kalmayinca birsey birseye bahane oluyor kaza, hastalik,vs... ve bu dunyadan gocuyoruz hicbirsey ama hicbirsey bizim elimizde degil ne yaratmak ne yaratilmak aslinda bu dunyada yasanicak bi dunya degil de allahim baska turlu dert verip sinamasin insallah ... allahim kimseyi ama kimseyi yavrularinin eslerinin
ailelerinin sagligiyla sinamasin iyi allahim hepimize iyi sinavlar nasip etsin... herseyden onemlisi saglik mutluluk huzur versin ....
Hosgeldin canim Allah sabir versin cok üzüldum Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin zor bir durum insallah tez zamanda yuce Rabbim kucagindaki boslugu doldururHoşbuldum canim .. inşallah istedigim kiloya ulaştıktan sonra hemen bebiş yapmaken buyük hayalim kızımı çok özlüyorum
Aminnn insallah allahim isteyen herkeze nasip etsin bu guzel duyguyuHosgeldin canim Allah sabir versin cok üzüldum Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin zor bir durum insallah tez zamanda yuce Rabbim kucagindaki boslugu doldurur