yolun başındayim önce 25 kilo...

kızlar selam bende dün yeni diyete başladım yıllardır aynı şekilde bir verdiysem iki aldım. doğumdan sonra lohusalıkta aynı şekilde arttıkça arttı ve şuanda 94.4 kiloyum. inşallah başarabilirim bu sefer kararlıyım.

Merhaba topigin guzel kizlari ben ustustr gelen rahatszliklar ve moral bozukluguyla yedikce yedim vee sanirim kilo aldim bu haftayi es geciyorum beni affedin kizlar tarti gunu kilomu yazicam ondan sonea kaldgm yerden devam edicem birturlu toparlayamyrm kendimi
geçmiş olsun canım nasıl oldun iyi misin? sen öyle diyosan öyledir bu haftayı es geçelim o zaman ama önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyoruz tamam mı? :KK39:

Slm kizlar bende sizler gibi bi hedefim var zayiflamak gecen sene 24 kilo verdim hamile kaldim erken dogum yaptim bebegim kuvezde kaldi 4 ay ona sut verebilmek icin yedim de yedim sut olsun diye ama bebegimi kaybettim malesef :KK43: ve tekrar 102.7 le diyete basladim 5 hafta oldu baslayali suan 96.4 yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapiyorum hedefim 55 cok istiyorum boyuma uygunuda o 1.65 boy 60 a da raziyim yaza kadar 70 lere ulasmaya calisicam bakalim sizlerle birlik olup daha cok motive olucagima inaniyorum

Hoşgeldin aramıza...Allah sabırlar versin çok üzüldüm :KK43:
Rabbim tez zamanda saglıklı bi evlat nasip eder de acın hafifler inşaAllah...

Bu arada diyetinde hayırlı olsun en önemlisi karar vermek zaten ki sen çoktan vermişsin gerisi de gelir umarım

çok haklısın dili yok ki söylesinler ben bazen anlayamıyorum ne dediğini ne istediğini bebekleri anlamk çok zor ...o_O
Hem de ne zor :)
bebekçe diye bile olsa her bebek farklı inan o bile işe yaramaz :-)

allah kabul etsin canım ben de bugün tatlı yedim söylemiyim canınız çekmesn yarın dikkat çanları çalar benm için benm de bişeyler yapmm lazım o_O bu arada afiyet olsun ben de severim kısırı ama bulgurda da kalori olduğunu unutma mesela 2 adet mercmk köftesi 1 kase çorbaya eşit :KK20: ben de yoğunum bu aralar ev işi bitmiyoki sürekli kendime icat çıkarıyorum biraz titizm ve düzenlilik hastalığı var galiba bende boş kalmaya gelmiyorum topluyorm topluyorm ama yine de dağınık gibi hissediyorum çok takıntılıyım galiba :KK17:

evet bulgur kilo yapar ama inan benim metabolizmamı bi hızlandırıyo sorma :)
her zamanda yemiyorum işte...
bu arada o titiz olma durumu zor hele de takıntı boyutu hem bedenen hem zihnen çok yorulur insan Allah kolaylık versin ne diyim

Hoşbuldum canim .. inşallah istedigim kiloya ulaştıktan sonra hemen bebiş yapmak :anneadayı:en buyük hayalim kızımı çok özlüyorum :KK61:

İnşaAllaaahh tez zamanda nasip olur :KK43:

Ayy kısırmı bayılırımmm:kk77:kesinlikle bıgün yapıyorum gece gece canım istedi:KK17:bendede durum farksız bu arada artı çıkmaxsam sevinicem galiba:KK42:ümidim var yinede son üç gün :KK49::KK49:

bende bayılırııımmmmm bayılarak da yedim:-):-)

ay çok fenayım dimi :)
sende yap ama benim gibi çok yeme bak:KK53:

Gunaydinlar pozitif dolu gun gecirmenizi dilerim
Kizlar alkali su duydunuzmu ingiliz karbonati bi surahi suya bi cay kasigi atilip gun boyu iciliyomus bilgisi olan varmi emziren annelerde kullanabiliyomus

ben duydum ama hiç yapıp içmedim burda da deneyen var mı bilmiyorum

Merhaba topigin guzel kizlari ben ustustr gelen rahatszliklar ve moral bozukluguyla yedikce yedim vee sanirim kilo aldim bu haftayi es geciyorum beni affedin kizlar tarti gunu kilomu yazicam ondan sonea kaldgm yerden devam edicem birturlu toparlayamyrm kendimi

geçmiş olsun lorin...inşaAllah haftaya bomba gibi başlarsın ama bana kalsa haftaya diye şartlandırma kendni pazar gününe daha 2 var ve 2 gün demek ya artı 1 ya eksi 1 demek :)

kızlar selam bende dün yeni diyete başladım yıllardır aynı şekilde bir verdiysem iki aldım. doğumdan sonra lohusalıkta aynı şekilde arttıkça arttı ve şuanda 94.4 kiloyum. inşallah başarabilirim bu sefer kararlıyım.

Azminiz ve eksiniz bol olsu inşaAllaahh:KK36:

Hosgeldin aramiza hayirlisi olsun insallah hep birlikte basaricaz allahin izniyle

Herkese hayırlı akşamlar
İftarımı yaptım da geldim ama ne iftaaaarrr sanırsın bi haftadır yemedim:KK57:
Yarın diğer grup için tartılıcam facianın sonuçlarıı görürüz artıkın :KK61::KK61::KK61:
tartı öncesi olmayaydı bu facia iyiydi ama nasip artık...
en azından pazar günü ki tartıya bi ka. gram vermiş olsam bari :)

Canlar gelemedim bugün yanınıza doğru düzgün oturmadan akşam i yaptım yemek günü sanki aksama kadar nerdeyse yemek yaptım :KK45:
Ya bide itiraf edeyim kızım cips aldırdı illa birazcık yedim o_O:KK22:
Püf üzülüyorum yine çok cikcak gibiyim tartida
:KK51:

Canlar gelemedim bugün yanınıza doğru düzgün oturmadan akşam i yaptım yemek günü sanki aksama kadar nerdeyse yemek yaptım :KK45:
Ya bide itiraf edeyim kızım cips aldırdı illa birazcık yedim o_O:KK22:
Püf üzülüyorum yine çok cikcak gibiyim tartida
:KK51:

sende cips bende kekkk cısssssss yiyip durmuşuz :))))

Kızlar yok yok ben toparlanmalyım bu nedir bu sayfaya yediğim tatlılrı hamurları paylaşmayamı geldim :KK20: inanın ben hep yarın başlıcam diyorm hala verdipimide almışm doğal olarak:KK61:an itibari ile başlıyorummm dikkat etmeye sporada başlıcam belki veririm son iki gün:110:

• Beğen
Reactions: uze
ben duydum ama hiç yapıp içmedim burda da deneyen var mı bilmiyorum

geçmiş olsun lorin...inşaAllah haftaya bomba gibi başlarsın ama bana kalsa haftaya diye şartlandırma kendni pazar gününe daha 2 var ve 2 gün demek ya artı 1 ya eksi 1 demek :)
Cok sagol canim aslinda haklisin veremicem ama bari almayayim daha fazla

Kızlar yok yok ben toparlanmalyım bu nedir bu sayfaya yediğim tatlılrı hamurları paylaşmayamı geldim :KK20: inanın ben hep yarın başlıcam diyorm hala verdipimide almışm doğal olarak:KK61:an itibari ile başlıyorummm dikkat etmeye sporada başlıcam belki veririm son iki gün:110:

Cok sagol canim aslinda haklisin veremicem ama bari almayayim daha fazla

bence ikiniz ve ben yani üçümüzzzzzzz ceza olarak çok sıkı iki gün geçirelimmmmmmmm detoks gibi ne dersinizzzzz:KK39::KK39:

Hadi insallah canim bende bu hafta motivasyonumu kaybettim ama toparlanmam lazim hedeflerimizi hayallerimizi unutmayalim

X