Günaydın canım kolay gelsin bende duymuştum arkadaşlarım da yapıyordu bu diyeti ama sanki zor gibi gelmişti bana nasılGünaydın kızlar sabah tartıldım 84 kiloyum. Dukan diyetine başlayacağım bugun itibariyle herkese kolay gelsin
Günaydın canım kolay gelsin bende duymuştum arkadaşlarım da yapıyordu bu diyeti ama sanki zor gibi gelmişti bana nasıl
Tebrikler inşallah darısı bize boyle hızla verirsin canım yeşil çay içiyor musun?Hayırlı cumalar kızlar ve Günaydın.. tartıldım veee 91.8 çıktım çok sukur
Sağol canım insaallah yaa.. yok yeşil çay içmedim hiç ama çok su içtim iki Sürahi şu içmeye çalıştım şimdi emziriyorum ya başka bi şey içmek istemedim ne olur ne olmaz diye.Tebrikler inşallah darısı bize boyle hızla verirsin canım yeşil çay içiyor musun?
Güldürdün beni uhibbuke:) yaa benim kızı okula gönder Diğeri yle uğraş pek giremiyorum ama fırsat bulmaya çalışıyorumPek bi sessiz bu topik ya
Bugün sabah kahvaltısında haslanmış baharatlı papates ve domates yedim anlayacagınız 5 günde 5 kg diyeti tarih oldu :)
Aslında yogurt süt ya da sadece yumurta ile gün geçirmem gerekiordu :)
siz neler yapıyorsunuz?
Bende gece geç saatlere kadar uyanıktimKızlar merhaba herkese hayırlı cumalar...uzecim tebrik ediyorum seni ipek zeynep seni de ben de bu sabah tartıldığımda 89,5 tum. Dün dışarıda yemekteydik yediğime dikkat ettim 1/2 porsiyon yedim .Tatlının da yarısını yedim.Az önce de 1 tane tost yedim 1 tane de lokum yedim(canım çok tatlı çekti) bi de uykusuzum bugün hala kendimde değilim.Bu arada arkadaşlar kilonuzu yazarken bu topiğe başladığımızdaki ilk kiloyu ve cumadan cumadan tartılacağımız kiloyu aradaki farkı rahatlıkla görmemiz için aşağıdaki yazarsak aradaki farkı daha rahat görürüz hem de başa dönmek zorunda kalmayız o kadar sohbet arasında kaç kiloda başlamış şimdi neymiş die düşünüyorum;
13/11/2015 - 90,5
20/11/2015 - 89,5
27/11/2015 - ?
Güldürdün beni uhibbuke:) yaa benim kızı okula gönder Diğeri yle uğraş pek giremiyorum ama fırsat bulmaya çalışıyorumbencede tarih olsun zor çünkü öyle hem insanın so ra daha çok yiyesi gelir.bende şimdi sebze yemeği salata bide yoğurt bi dilim ekmek yedim.spor yapamadım daha
Evet mesevocum haklısın öyle yapalım senide tebrik ediyorum. Hem dışarı da insan zor tutuyo kendini. Bu arada en şişman benim aranizda:)))
13/11/2015 =95 kg
20/11/2015=91.8 kg
Bu arada tablo falan oluşturabilsek ama bende tam anlamıyorum bu islerden
Evet uhibbuke cim ALLAH bağışlarsa inşallah iki kızım var o yüzden bi büyükle bi kucukle uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum o yüzden bazen yazamiyorum kusura bakmayın emi.evde mekik çekiyorum ama kimsede oluyomu bilmem midem bulanıyor en fazla 20 defa çekiyorum. Bide bisiklet e biniyorum ama küçük kız durursa yapmaya çalışıyorum kendi çapımda:)Senin bi de kızın mı var büyük bilmiyodum Allah kolaylık versin...
Afiyet olsun menün güzelmiş ..
ben evde hiç spor yapamıyorum ya sen neler yapıyorsun ?
inşallah zayıflariz bu espriler bakar Güleriz:))Sende beni güldürdün :))
Başlangıç kg düşürsek ben senden de kgluydum :)
esas yarın sabah ki kg mu düşünüyorum 5 günde 5kg gitmiş miiii
Evet uhibbuke cim ALLAH bağışlarsa inşallah iki kızım var o yüzden bi büyükle bi kucukle uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum o yüzden bazen yazamiyorum kusura bakmayın emi.evde mekik çekiyorum ama kimsede oluyomu bilmem midem bulanıyor en fazla 20 defa çekiyorum. Bide bisiklet e biniyorum ama küçük kız durursa yapmaya çalışıyorum kendi çapımda:)
Ayy hem şu tablodan falan anlamiyorum hemde topik mi deniyo topik acmisimyani isterseniz bu işi becerebikecek biri yeni konu mu acsaki daha sağlıklı olur gibi geliyo