yolun başındayim önce 25 kilo...

Günaydın kızlar sabah tartıldım 84 kiloyum. Dukan diyetine başlayacağım bugun itibariyle herkese kolay gelsin
Günaydın canım kolay gelsin bende duymuştum arkadaşlarım da yapıyordu bu diyeti ama sanki zor gibi gelmişti bana nasıl

Canım sadece protein yiyorsun bir hafta ve üç litre su kesin içiyorsun ilk hafta 4 kilo verdiriyormuş ve 20 dakika yuruyus, ilk haftası boyle ikinci hafta seyir devresi bi
atak devresini halletsem bana buyuk moral ve motive olur

Tebrikler inşallah darısı bize boyle hızla verirsin canım yeşil çay içiyor musun?
Sağol canım insaallah yaa.. yok yeşil çay içmedim hiç ama çok su içtim iki Sürahi şu içmeye çalıştım şimdi emziriyorum ya başka bi şey içmek istemedim ne olur ne olmaz diye.

Pek bi sessiz bu topik ya
Bugün sabah kahvaltısında haslanmış baharatlı papates ve domates yedim anlayacagınız 5 günde 5 kg diyeti tarih oldu :)
Aslında yogurt süt ya da sadece yumurta ile gün geçirmem gerekiordu :)

siz neler yapıyorsunuz?

Güldürdün beni uhibbuke:) yaa benim kızı okula gönder Diğeri yle uğraş pek giremiyorum ama fırsat bulmaya çalışıyorumbencede tarih olsun zor çünkü öyle hem insanın so ra daha çok yiyesi gelir.bende şimdi sebze yemeği salata bide yoğurt bi dilim ekmek yedim.spor yapamadım daha

Kızlar merhaba herkese hayırlı cumalar...uzecim tebrik ediyorum seni ipek zeynep seni de ben de bu sabah tartıldığımda 89,5 tum. Dün dışarıda yemekteydik yediğime dikkat ettim 1/2 porsiyon yedim .Tatlının da yarısını yedim.Az önce de 1 tane tost yedim 1 tane de lokum yedim(canım çok tatlı çekti) bi de uykusuzum bugün hala kendimde değilim.Bu arada arkadaşlar kilonuzu yazarken bu topiğe başladığımızdaki ilk kiloyu ve cumadan cumadan tartılacağımız kiloyu aradaki farkı rahatlıkla görmemiz için aşağıdaki yazarsak aradaki farkı daha rahat görürüz hem de başa dönmek zorunda kalmayız o kadar sohbet arasında kaç kiloda başlamış şimdi neymiş die düşünüyorum;

13/11/2015 - 90,5
20/11/2015 - 89,5
27/11/2015 - ?

Evet mesevocum haklısın öyle yapalım senide tebrik ediyorum. Hem dışarı da insan zor tutuyo kendini. Bu arada en şişman benim aranizda:)))

13/11/2015 =95 kg
20/11/2015=91.8 kg

Ayyy mese
Bende gece geç saatlere kadar uyanıktim olsun arada olur öyle hem emziriyoruz hiç aklında bişey kalmaması lazım ben gördüğüm herseyin tadına küçük te olsa bakıyorum hani sütun çeker diyorlarya o yüzden

Bu arada tablo falan oluşturabilsek ama bende tam anlamıyorum bu islerden

Senin bi de kızın mı var büyük bilmiyodum Allah kolaylık versin...
Afiyet olsun menün güzelmiş ..
ben evde hiç spor yapamıyorum ya sen neler yapıyorsun ?

Evet mesevocum haklısın öyle yapalım senide tebrik ediyorum. Hem dışarı da insan zor tutuyo kendini. Bu arada en şişman benim aranizda:)))

13/11/2015 =95 kg
20/11/2015=91.8 kg

Sende beni güldürdün :))
Başlangıç kg düşürsek ben senden de kgluydum :)
esas yarın sabah ki kg mu düşünüyorum 5 günde 5kg gitmiş miiii

Senin bi de kızın mı var büyük bilmiyodum Allah kolaylık versin...
Afiyet olsun menün güzelmiş ..
ben evde hiç spor yapamıyorum ya sen neler yapıyorsun ?
Evet uhibbuke cim ALLAH bağışlarsa inşallah iki kızım var o yüzden bi büyükle bi kucukle uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum o yüzden bazen yazamiyorum kusura bakmayın emi.evde mekik çekiyorum ama kimsede oluyomu bilmem midem bulanıyor en fazla 20 defa çekiyorum. Bide bisiklet e biniyorum ama küçük kız durursa yapmaya çalışıyorum kendi çapımda:)

Teşekkür ederim, bencede guzel bir fikir hem kendimizi hem de birbirimizi motive eder. Mesevo bence gunu bitir başka birşey yeme zaten akşam oldu. Lokum işine gelince ne kadar yersen o kadar çok canın ister bence tatlının yanından bile geçmeyelim

Ayy hem şu tablodan falan anlamiyorum hemde topik mi deniyo topik acmisim yani isterseniz bu işi becerebikecek biri yeni konu mu acsaki daha sağlıklı olur gibi geliyo

Allah bağışlasın kızlarını...
benmde bazen çok yogun oluyo normaldir ev hali ya..
ben yürümeyi çok seviyorum ama maalesef dışarda yürüme imkanım pek oluyor ve bu aralar daha ciddi olarak yürüyüş bandı konusunu düşünmeye başladım :)

Ayy hem şu tablodan falan anlamiyorum hemde topik mi deniyo topik acmisim yani isterseniz bu işi becerebikecek biri yeni konu mu acsaki daha sağlıklı olur gibi geliyo

boş ver böylede güzel :)ya da tablo degil de ilk sayfada ki msjını düzenleyrek alt alta isimlerimizi başlangıc ve suan ki kg larımızı yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…