- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 37
kesinlikleIs beyinde bitiyormus demekki
Devam etmedim çünkü o 15 kilo yetmişti çünkü 65 kiloydum 50 ye düştüm sonra işe girdim evlendim doğum derken 90 olmuşum aslında ben 50-60 kilodayken bile dikkat ederdim spor yapardım sonra saldım salış o salış ...ibre fırlayıp gitti nasıl olsa veririm derken....ama zararın neresinden dönersen kardır.. ipek zeynep sen de hoşgeldin aramıza diyet deme istersen sağlıklı beslenme de..bunun için şu yazıyı (başarı öyküleri sayfasında 42 kilo veren güldemirin hikayesi)okumanı tavsiye ederim biraz uzun ama sonuna kadar oku ne dediğimi daha iyi anlarsın...ben mesela 2 gündür aburcubur yemiyorum yediklerimi yazıyorum acıkınca süt içiyorum mesela şu an midem kazınıyor ama dayanıcam spora başlamadım henüz ona da başlıycam spor derken sonra da devam edebileceğim bişey mesela sadece haftada 3-4 gün 40 dk lık yürüyüş...Allah kolaylık versin ...
Devam etmedim çünkü o 15 kilo yetmişti çünkü 65 kiloydum 50 ye düştüm sonra işe girdim evlendim doğum derken 90 olmuşum aslında ben 50-60 kilodayken bile dikkat ederdim spor yapardım sonra saldım salış o salış ...ibre fırlayıp gitti nasıl olsa veririm derken....ama zararın neresinden dönersen kardır.. ipek zeynep sen de hoşgeldin aramıza diyet deme istersen sağlıklı beslenme de..bunun için şu yazıyı (başarı öyküleri sayfasında 42 kilo veren güldemirin hikayesi)okumanı tavsiye ederim biraz uzun ama sonuna kadar oku ne dediğimi daha iyi anlarsın...ben mesela 2 gündür aburcubur yemiyorum yediklerimi yazıyorum acıkınca süt içiyorum mesela şu an midem kazınıyor ama dayanıcam spora başlamadım henüz ona da başlıycam spor derken sonra da devam edebileceğim bişey mesela sadece haftada 3-4 gün 40 dk
Devam etmedim çünkü o 15 kilo yetmişti çünkü 65 kiloydum 50 ye düştüm sonra işe girdim evlendim doğum derken 90 olmuşum aslında ben 50-60 kilodayken bile dikkat ederdim spor yapardım sonra saldım salış o salış ...ibre fırlayıp gitti nasıl olsa veririm derken....ama zararın neresinden dönersen kardır.. ipek zeynep sen de hoşgeldin aramıza diyet deme istersen sağlıklı beslenme de..bunun için şu yazıyı (başarı öyküleri sayfasında 42 kilo veren güldemirin hikayesi)okumanı tavsiye ederim biraz uzun ama sonuna kadar oku ne dediğimi daha iyi anlarsın...ben mesela 2 gündür aburcubur yemiyorum yediklerimi yazıyorum acıkınca süt içiyorum mesela şu an midem kazınıyor ama dayanıcam spora başlamadım henüz ona da başlıycam spor derken sonra da devam edebileceğim bişey mesela sadece haftada 3-4 gün 40 dk lık yürüyüş...Allah kolaylık versin ...
Iyi aksamlar mesevo tebrik ediyorum senide heleki gune bende dayanam bide israr ediyolary bi tandden bisey olmaz diyebeni de gune cagiriyolar girmesemmi ki diyorum bu yuzdrn.aynen bende çok motive oldum dediğin gibi yazalım ben ilk cuma tartildim şimdi cuma yi bekliyorum merak içindeyim.kilocuklar gitsin artik bu arada hala tartiya pil bulamadım yuvarlak pillerden.cumalari yazalim mi tartı sonuçlarını? Benimde kızım uyuyo öyle giriyorum pek durmuyo çünkü. Fatmasu ipek zeynep Nerelerdesiniziyi aksamlar yeniden uze is gercekten kafada bitiyomus bugun gune gittim herseyin yarisini yedim hatta borege dokunmadim bile cayi sekersiz icmeye calistim normalde o tabagi bitirirdim ama tuttum ama doymustum da:) su icmeye calistim iciyorum da .. uze sen benim tam istedigim arkadassin kararli azimli birbirimize destek olalim kurtulalim bu bas belasi kilolardan citir cerez olalim ben herzaman giremiyorum yani saat basi hergun mutlaka yazmaya calisicam allah izin verirse ben cok motive oldum burda haftalik verdigimiz kiloyu yazalim gercek neyse o kendimizi kandiracak degiliz ya :)bu arada watsappim yok bi arkadas yazmis ya benim tel musait degil olsaydi ordan yazisirdik
Aa evet aklıma gelmemişti yarın bidaha bakayım supersin. Aynen hele artık ben son günlerde iyice abartmistim yiyorum sürekli ya doymuyorum artık insanlar pes dicek diye evde kaçak yiyordum ama mazide kaldi demitamam cumadan cumaya sabah ac bir sekilde ki ben hep oyle tartilirim yazariz buraya insallah bu arada ben bir gunde ne yedigimi yazmaya basladim sen de oyle yapabilirsin en azindan goreyim die sana bisey soyliyim mi insanin yedikce yiyesi geliyo en azindan benim icin oyle:) insan agzini tutunca midesi de kuculuyo galiba cani bisey istemiyo yav:) o tarti pilini de saatci -saat tamiri-gumuscu olan yerlerden bulabilirsin oralara baktin mi bilmiyorum ama ..
merhaba uze ben de senin gibi kilo vermek istiyorum...daha yeni üye oldum 7 aylık bebeğim var ve şu an 90 kiloyum emziriyorum ama 1 gr bile veremedim ..çünkü sürekli acıkıyorum ve dengesiz besleniyorum malum bebek geç yatıyor geç kalkıyor erken kalkma yok gece de acıkıyorum..ama kilo vermek istiyorum çünkü ne giysem yakışmıyor kendime diyet arkadaşı arıyorum ..buradaki başarı öykülerine bakınca gaza geldim en azından dengeli beslenmek istiyorum ben de dün itibari ile başladım allah yar ve yardımcımız olsun...korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail eylesin...inşallah..:)
Amin canım insaallahoncelikle ALLAH bagislasin bebegini.benimde küçük kızım 8aylik oldu çok şükür bende emziriyorum ama çok istekli değil az az..aslında bu dönemde Sıkma yayım demiştim kendimi ana artık çok fazla oldum bende belim agriyo sürekli kocaman vücuteşim de tam tersine cook fitbun
Burdayım canım sıkkın 2 ocağa kadar 9 kilo vermem lazım bugunum iyi geçti bir saat yurudum ve 100 mekik çektim karnımı eritmem lazım doğum yapacak gibi duruyoIyi aksamlar mesevo tebrik ediyorum senide heleki gune bende dayanam bide israr ediyolary bi tandden bisey olmaz diyebeni de gune cagiriyolar girmesemmi ki diyorum bu yuzdrn.aynen bende çok motive oldum dediğin gibi yazalım ben ilk cuma tartildim şimdi cuma yi bekliyorum merak içindeyim.kilocuklar gitsin artik bu arada hala tartiya pil bulamadım yuvarlak pillerden.cumalari yazalim mi tartı sonuçlarını? Benimde kızım uyuyo öyle giriyorum pek durmuyo çünkü. Fatmasu ipek zeynep Nerelerdesiniz
Burdayım canım sıkkın 2 ocağa kadar 9 kilo vermem lazım bugunum iyi geçti bir saat yurudum ve 100 mekik çektim karnımı eritmem lazım doğum yapacak gibi duruyo
Burdayım canım sıkkın 2 ocağa kadar 9 kilo vermem lazım bugunum iyi geçti bir saat yurudum ve 100 mekik çektim karnımı eritmem lazım doğum yapacak gibi duruyo
ben 2yildir spor ve diyet yapiyorum canim .ama diyetimin 16.ayinda 30kgmu verdim geriye 4kg kaldi onu veremiyorum :) 103kgyla diyete basladim 73kgya indim ama bayramda 4kg almisim 77yim :) su an onu vermeye calisiyorum.az yedim yesil cay ictim ve hergun yurudum tempoluprenses barbi sen nasil ve nekadar surede verdin 30 kiloyu anlatabilir misin? ben o kadar versem varya dehset olurum :)
103le diyete basladim 73kg oldum .bayramda 4kg almisim .onu verip korumaya gecicemEwet prenses barbi bende merakla bekliyorum.ve suan kaç kilosun
Teşekkürler Beliz33 ben süt artırdığını bilmiyordum iyi oldu bir kere denemistim sadece hergün uygularim insaallaharkadaşlar dün akşam nette okudun emziren annelerde ve kilo vermek isteyenler ikindi üzeri ve akşam yatmadan 1-2 saat öncesi tarçınlı süt içebilirler diyor.Hem kilo verdiriyormuş hem sütü arttırıyormuş.Tarçın günlük 1 çay kaşığı olacak diyor .Sizde araştırabilirsiniz bu konuyu kardeşim için baktım bende bebeği var onunda