yolun başındayim önce 25 kilo...

Haklısın ipek zeynep ama bilirsin bazı özel günlere yaklaşırken canımız tatlı çeker ya o durumdayım :KK43: Elinde olmuyor yani insanın inşallah dayanırım.

Günaydın kızlar dukan diyetini bırakıyorum gece hiç sutum olmadı. O kadar da sutlu tarçın içtim biz annelere gore değil ek gıdaya ve işe başlayınca yapacağım bu diyeti

Günaydın kızlar ben de sanki dayak yemiş gibiyim dün çok yorulmuşum.ipek zeynep cim Dukan i pek detayı bilmiyorum ama sütun azaldı ise bencede bırak canım çok sıkma kendini.biz hersey yiyebiliriz ama bebisler bize muhtac

Günaydın herkese...
Bu sabah herkes durgun sanırım bende keyifsizim...Tartıldım da bu sabah küsüratsız tam 91 im :KK43:
hatta düne göre 100 gr almışım vah vahh:-)
artık dalga geçiyorum kendimle yaaa

5 günde 5 kg diyetini düzgün yapsaydım en azından şu bir de giderdi sanki yaaaaa :cry::cry:

Günaydın kızlar dukan diyetini bırakıyorum gece hiç sutum olmadı. O kadar da sutlu tarçın içtim biz annelere gore değil ek gıdaya ve işe başlayınca yapacağım bu diyeti

Günaydın hayırlısı olsun ... bende pek bilmiyorum dukanın inceliklerini ama miniginden önemli degil hiçbişey..
Onun göbüşü doysun yüzü gülsün deee varsın bizim kg lar azcık daha dursun:)
Ama bak azcık daha diyorumm:KK36:

Günaydın kızlar ben de sanki dayak yemiş gibiyim dün çok yorulmuşum.ipek zeynep cim Dukan i pek detayı bilmiyorum ama sütun azaldı ise bencede bırak canım çok sıkma kendini.biz hersey yiyebiliriz ama bebisler bize muhtac

Günaydın uze :)

Uhibbuke cim nasılsin kızı uyumaya çalışayım uyumadi gitti.bugun hı durmuyo sanki.abla evde ya onunla oynamak istiyor. Olabilir öyle iniş çıkışlar bozma moralini:))

iyiyim bende kızı uyuttum akşam yemegini yapıyorum :)
arada benim minikte uykuya direniyo :) ama bugün bayaga oynadık yoruldu rahat uyudu...

Akşama haşlanmış karnıbahar yicem yogurtla inşaAllah doyarım:KK48:

iyiyim bende kızı uyuttum akşam yemegini yapıyorum :)
arada benim minikte uykuya direniyo :) ama bugün bayaga oynadık yoruldu rahat uyudu...

Akşama haşlanmış karnıbahar yicem yogurtla inşaAllah doyarım:KK48:
Afiyet olsun canım:) aaa sadece haslanmis mi yemegi degilmi o zaman belki doymayabilirsin:)Bende nohut yaptım ama nohut nohut olalı böyle işkence görmedi :))) aslında çok basit ama aceleye geldi.

Bide kızımın öğretmeni ne hediye alacağız inşaallah akşam ne alsak hala karar veremedim

Afiyet olsun canım:) aaa sadece haslanmis mi yemegi degilmi o zaman belki doymayabilirsin:)Bende nohut yaptım ama nohut nohut olalı böyle işkence görmedi :))) aslında çok basit ama aceleye geldi.

Haslanmış üzerine yogurt döktüm :)
Yemeğini eşime yaptım kıymalı ve patatesli fırında şuan :KK43:

merhaba arkadaşlar ...ipek zeynepcim öyle diyetleri bırak en güzeli herşeyden ama azar azar yemek ,baktın bişeyden çok yiyosun onu dengele sonrasında da devam edeceğin şeyi yap metabolizmanı şaşırtma bence vucudumuz o kadar akıllı ki aslında.Hem bebeğimiz var.Ben kendimi şuanda kasmıyorum kahvaltımı da yemeğimi de yiyorum 3 ana 3 ara yapmaya çalışıyorum aburcuburu yememeye çalışıyorum zaten hareketliyim bu bile bana yetiyo aburcuburu yemiyorum ya hayatımın %75 i eksildi sanki ona rağmen diyette gibi hissediyorum bugün bebek kuranı vardı börek pide sarma tatlı kısır vardı.ne börek yedim ne pide ne tatlı (mis gibi kokmasına rağmen dün lokum çekmişti canım hem de tatlı düşünün tatlı yemedim) sarma ve kısırı ayran eşliğinde yedim kalanını eve getirdim.Böyle dengelemek gerekiyor. Herşeyden yiyin ama herşeyden en az 2 litre de su için biz tek değiliz bize bağımlı birileri var.Unutmayın.Katı diyetler şimdi değil bence hiçbirzaman yapılmamalı.

Evet uhibbuke cim ALLAH bağışlarsa inşallah iki kızım var o yüzden bi büyükle bi kucukle uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum o yüzden bazen yazamiyorum kusura bakmayın emi.evde mekik çekiyorum ama kimsede oluyomu bilmem midem bulanıyor en fazla 20 defa çekiyorum. Bide bisiklet e biniyorum ama küçük kız durursa yapmaya çalışıyorum kendi çapımda:)
merhaba uze okuyorken senin yazdığını farkettim.
Benim de 2 çocuğum var. Geçen sene hızlı hareket edince spor yapınca benim de midem bulanıyordu. Daha sonra sağ kaburga altında ağrıda oldu neyse safra taşı çıktı bende. Sen de bir ultrason yaptır istersen.

merhaba uze okuyorken senin yazdığını farkettim.
Benim de 2 çocuğum var. Geçen sene hızlı hareket edince spor yapınca benim de midem bulanıyordu. Daha sonra sağ kaburga altında ağrıda oldu neyse safra taşı çıktı bende. Sen de bir ultrason yaptır istersen.
Merhaba jasper :)ALLAH bağışlasın çocuklarını ınsaallh. Yaaa acaba ondan MJ ki ben birkaç yıl önce ultrason cektrdim safra taşı çıkmıştı çok fazla:KK43:

merhaba arkadaşlar ...ipek zeynepcim öyle diyetleri bırak en güzeli herşeyden ama azar azar yemek ,baktın bişeyden çok yiyosun onu dengele sonrasında da devam edeceğin şeyi yap metabolizmanı şaşırtma bence vucudumuz o kadar akıllı ki aslında.Hem bebeğimiz var.Ben kendimi şuanda kasmıyorum kahvaltımı da yemeğimi de yiyorum 3 ana 3 ara yapmaya çalışıyorum aburcuburu yememeye çalışıyorum zaten hareketliyim bu bile bana yetiyo aburcuburu yemiyorum ya hayatımın %75 i eksildi sanki ona rağmen diyette gibi hissediyorum bugün bebek kuranı vardı börek pide sarma tatlı kısır vardı.ne börek yedim ne pide ne tatlı (mis gibi kokmasına rağmen dün lokum çekmişti canım hem de tatlı düşünün tatlı yemedim) sarma ve kısırı ayran eşliğinde yedim kalanını eve getirdim.Böyle dengelemek gerekiyor. Herşeyden yiyin ama herşeyden en az 2 litre de su için biz tek değiliz bize bağımlı birileri var.Unutmayın.Katı diyetler şimdi değil bence hiçbirzaman yapılmamalı.
Mesevocum katılıyorum sana hem insan sonra bırakınca daha çok yemek istiyor yani ben hep böyle oldum:))bu arada iradelisin Tebrikler. ..bende bugün ikindi ogun umu yiymedim ama aç hissetmiyorum kendimi..

Uhibbuke cim sagol:)ama o kadar yapma vitamini al bak bizde bu hafta karnıbahar yemeği yaptık Kıymalı yedim abartmadan ama patates yememeye çalışıyorum mesela:)

Normalde eşim karnıbahar sevmediği için patatesi kızartıp kıymayı ayrı kavurup en son hepsini fırınlıyorum haliyle bu şekliyle pek de hafif bi yemek olmuyo :))

X