Insallah amin mesevocum. Yalnız olmadığını bilmek insanı gayretlendiriyorevet uzecim mazide kaldi insallah...Bu kutsal yolda Allah yar ve yardimcimiz olsun...
30 kilonun yanında 4 kilocugun lafı olmaz benceben 2yildir spor ve diyet yapiyorum canim .ama diyetimin 16.ayinda 30kgmu verdim geriye 4kg kaldi onu veremiyorum :) 103kgyla diyete basladim 73kgya indim ama bayramda 4kg almisim 77yim :) su an onu vermeye calisiyorum.az yedim yesil cay ictim ve hergun yurudum tempolu
Emziren anneler tarçınlı süt içebilir. Bu sayede hem kilo vermesi kolaylaşır hem de sütü çoğalır.Teşekkürler Beliz33 ben süt artırdığını bilmiyordum iyi oldu bir kere denemistim sadece hergün uygularim insaallah
Tüm emziren anneler görür inşaallah. Çok sağolasın.. bugünden itibaren başlayacağım hemenEmziren anneler tarçınlı süt içebilir. Bu sayede hem kilo vermesi kolaylaşır hem de sütü çoğalır.
Günde toplam 1 çay kaşığı toz tarçın kullanmalısınız, daha fazlası yan etkiye sebep olabilir.
Süt, tam yağlı veya yarım yağlı olabilir; fark etmez. Hangisini seviyorsanız, onu içebilirsiniz.
Süt, sıcak ya da soğuk ya da ılık olabilir; fark etmez. Nasıl içmeyi seviyorsanız, öyle içebilirsiniz. Yazan bu canım bende hemen kardeşime attım bilgiyi okuduğumda
azmedersen olayi kafada bitirirsen gercekten yemezsen gorursun neden gormeyesin kiuzecim nasılsın? nasıl gidiyor sıkıntı var mı? beni sorarsan iyi gidiyo Allaha şükür. cumaları tartılıcaktık ta ben yine paylaşmak istiyorum bu işe karar vermeden önce sabahları aç karnına 90,5 -91 falandım. 2 gün önce tartıldım 89,5 bu sabah tartıldım 89,1 allahım nolur hergün böyle eksile eksile gitsin? Acaba ben de bigün tartıda 59 u görür müyüm?
Çok sukur mesevocum iyiyim çok güzel gidiyo ALLAH A Şükur. Sonunda pil buldum. Yarın sabah tartılacagim ama cuma da tartilacagimuzecim nasılsın? nasıl gidiyor sıkıntı var mı? beni sorarsan iyi gidiyo Allaha şükür. cumaları tartılıcaktık ta ben yine paylaşmak istiyorum bu işe karar vermeden önce sabahları aç karnına 90,5 -91 falandım. 2 gün önce tartıldım 89,5 bu sabah tartıldım 89,1 allahım nolur hergün böyle eksile eksile gitsin? Acaba ben de bigün tartıda 59 u görür müyüm?
Mesevocum geldim şimdi tarçınlı sütü mu ictim cook sukur çok yorulmuşum şimdi oturdum.sporu mu da yaptım cook sukur iyi gidiyo pil buldum sonunda.☺ çok güzel doğru yolda gidiyosun demek sevindim canım bak günler geçiyo alıştım bendeuzecim nasılsın? nasıl gidiyor sıkıntı var mı? beni sorarsan iyi gidiyo Allaha şükür. cumaları tartılıcaktık ta ben yine paylaşmak istiyorum bu işe karar vermeden önce sabahları aç karnına 90,5 -91 falandım. 2 gün önce tartıldım 89,5 bu sabah tartıldım 89,1 allahım nolur hergün böyle eksile eksile gitsin? Acaba ben de bigün tartıda 59 u görür müyüm?
Ayy bende mekik çekiyorum ipek zeynep cim bende başka yol bilmiyorum bilen var mı kiKızlar çok buyuk bir karnım var hamile gibiyim mekik çekmekten başka yol var mı
meyve ye biraz bastırır yada su için ..bana nescafe açlık hissi verdirir akşamları içmem pek tüketmiyorum zaten bi ara bağımlısıydım 1 kavanozu 2 günde bitiriyordum o zamanlar çok kilo almıştım sonra bıraktım 65-70 kg ya kadar çıkmıştım şimdi 49 kg yum 50-51 en fazla üzerine çıkamıyorum.Bir sabah kahvaltım bide akşam yemeğim var. Ailedekiler bile bazen az yiyorum diye kuş mideli diyorYa bugün çok iyiydim ama şu saatlerde içim çok ezildi süt de içtim ama kesmiyo
Mesevocum bak ben her gece yoğurt yiyorum içi e biraz pul biber biraz nane koyuyorum tok tutuyor beni içi e hiç birşey eklemesende olur bir dene istersen canımsuan iyi oldum onerilerin icin tesekkur ederim ya benim kiz geceleri gec yatiyo acikiyorum dogal olarak emzirdigim icin acikmamda onun etkisi buyuk erken yatsam erken kalkicam problem olmayacak sabah erken kahvalti yapamiyorum kendime gelemedigim icin saat 7-8 gibi bi bardak sutle 2 yumurta yiyorum iyi oluyo 10-11 gibi bi daha kahvalti ama az yani yoksa cok acikirim o saate hem metabolizmam erken calismis oluyor.su gecelerde bi uzamasa
Senin bebeğinin uyku düzeni nasil canımtamam denerim onu da insallah...sagolasin