yolun başındayim önce 25 kilo...

Günaydin canlarim ben geceleri uyuyamiyorum bu sefer çok yemek istiyorum size de oluyo mu öyle biraZ kahvaltıda kaçırdım ama inşallah sporla telafi edicem:KK6:
hiç olmaz mı daha öncede söylemiştim bunu, içim çok eziliyo die çok zor oluyo aç olunca ve çocuk uyumayınca daha bi agresif oluyorum süt içiyorum bazen ballı iyi geliyo :) erken yatsak sabaha kadar sorun olmıycak aslında

Evet canım ya enerji mız azalıyor uykusuzluğa en iyi yemek geliyor sanki.bide ufaklık bugünlerde gece çok huzursuz artık beşiği bile yatırımiyorum.alip koyarken kafasını vurdum yavrumun:KK61:
ay canm benm ya çok ağladımı :KK61:

Evet canım ya enerji mız azalıyor uykusuzluğa en iyi yemek geliyor sanki.bide ufaklık bugünlerde gece çok huzursuz artık beşiği bile yatırımiyorum.alip koyarken kafasını vurdum yavrumun:KK61:
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun oluyo Öyle uyku hali sıcak yataktan kalkmak çok zor oluyo birde üstüne açlık :KK70::KK70::KK70:
Keşke zamanında bu kadar çok yemeseydik :mad::mad::mad::mad:

hiç olmaz mı daha öncede söylemiştim bunu, içim çok eziliyo die çok zor oluyo aç olunca ve çocuk uyumayınca daha bi agresif oluyorum süt içiyorum bazen ballı iyi geliyo :) erken yatsak sabaha kadar sorun olmıycak aslında

Aslında ballı süt olabilir :KK58:bende cok agresif oluyorum lHoppa
benim uykum bide çok hafif kuş uykusu gibi herseye uyaniyorum

Oyy kıyamam çok geçmiş olsun oluyo Öyle uyku hali sıcak yataktan kalkmak çok zor oluyo birde üstüne açlık :KK70::KK70::KK70:
Keşke zamanında bu kadar çok yemeseydik :mad::mad::mad::mad:

Gündüz başka insan gece başka bi insan oluyorum :confused::confused:
Demi ya yedik yedik şimdide böyle ugrasiyoruz bunlar kilo alacağım i zannnetmedim hic:cry:

Kimsecikler yok bugün bende kızı uyuttum şimdi belki markete gideriz uyaninca canlar gece uğramaya çalışırım.

Aynen öyle csnım tosunum da neymiş:KK20:ama ben kızıp küsemedim bile tosunm koçumlara hakettiğimimi düşündüm bilmem.evet bir kilo çok iyi ams baxen veremefğim haftada oluyodu :oops:

Veremediğin haftalar olması normal vucud bi süre sonra o yeme düzenine alışıyo arada yavaşlıcak arada hızlancak kilo vermemiz ama sonuçta gidecek bu kilolar inşşaAllah:KK9:

canm ya uykusuzdun galiba bütn gün ah şu uykusz anneler.... benmkide iyi işte gecenin bi köründe kalkıyo oyun oynuyoz bizde gündz gibi :KK53:

Mesevo sadece uykuszluk olsa sorun degil oturup oynarım yavrumla ama sabaha kadar agladı dili yok ki desin derdi ne herşeyi yaptım gaz sancımıydı diş huzursuzlugumu başka derdmi vardı anlamadım ama bu akşam iyiydi çok şükür biraz daha...

Aglamasında sabaha kadar otururum ben napalım

Herkese hayırlı akşamlar kızlar bu ara bende hayat çok yogun maalesef yazamıyorum gündüz :KK43:

Yeme konusuna gelince sanırım bu hafta eksi 2 den geçtim artı olmasam iyi...
ama pazar gününe daha var umudumu kaybetmim 3 günde bişeyler yapmam lazım:KK39:( ay bende iddalımıyım neyim ki:cool:):-):-)

Bu akşam bo bol bol bollllll yani bayaga bol kısır yedim :)
Bulgur beni hem tok tutuyo hem de süt yapıyo hem de şişirip acıktırmıyo az bişey de karma diye yöresel bişey yedim komşu getirdi :)

yarın oruçluyum inşaAllah 2 gündür ara vermiştim :)

eee siz neler yapıyorsunuz ?

Slm kizlar bende sizler gibi bi hedefim var zayiflamak gecen sene 24 kilo verdim hamile kaldim erken dogum yaptim bebegim kuvezde kaldi 4 ay ona sut verebilmek icin yedim de yedim sut olsun diye ama bebegimi kaybettim malesef :KK43: ve tekrar 102.7 le diyete basladim 5 hafta oldu baslayali suan 96.4 yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapiyorum hedefim 55 cok istiyorum boyuma uygunuda o 1.65 boy 60 a da raziyim yaza kadar 70 lere ulasmaya calisicam bakalim sizlerle birlik olup daha cok motive olucagima inaniyorum

Veremediğin haftalar olması normal vucud bi süre sonra o yeme düzenine alışıyo arada yavaşlıcak arada hızlancak kilo vermemiz ama sonuçta gidecek bu kilolar inşşaAllah:KK9:

Mesevo sadece uykuszluk olsa sorun degil oturup oynarım yavrumla ama sabaha kadar agladı dili yok ki desin derdi ne herşeyi yaptım gaz sancımıydı diş huzursuzlugumu başka derdmi vardı anlamadım ama bu akşam iyiydi çok şükür biraz daha...

Aglamasında sabaha kadar otururum ben napalım
çok haklısın dili yok ki söylesinler ben bazen anlayamıyorum ne dediğini ne istediğini bebekleri anlamk çok zor ...o_O

Herkese hayırlı akşamlar kızlar bu ara bende hayat çok yogun maalesef yazamıyorum gündüz :KK43:

Yeme konusuna gelince sanırım bu hafta eksi 2 den geçtim artı olmasam iyi...
ama pazar gününe daha var umudumu kaybetmim 3 günde bişeyler yapmam lazım:KK39:( ay bende iddalımıyım neyim ki:cool:):-):-)

Bu akşam bo bol bol bollllll yani bayaga bol kısır yedim :)
Bulgur beni hem tok tutuyo hem de süt yapıyo hem de şişirip acıktırmıyo az bişey de karma diye yöresel bişey yedim komşu getirdi :)

yarın oruçluyum inşaAllah 2 gündür ara vermiştim :)

eee siz neler yapıyorsunuz ?
allah kabul etsin canım ben de bugün tatlı yedim söylemiyim canınız çekmesn yarın dikkat çanları çalar benm için benm de bişeyler yapmm lazım o_O bu arada afiyet olsun ben de severim kısırı ama bulgurda da kalori olduğunu unutma mesela 2 adet mercmk köftesi 1 kase çorbaya eşit :KK20: ben de yoğunum bu aralar ev işi bitmiyoki sürekli kendime icat çıkarıyorum biraz titizm ve düzenlilik hastalığı var galiba bende boş kalmaya gelmiyorum topluyorm topluyorm ama yine de dağınık gibi hissediyorum çok takıntılıyım galiba :KK17:

Slm kizlar bende sizler gibi bi hedefim var zayiflamak gecen sene 24 kilo verdim hamile kaldim erken dogum yaptim bebegim kuvezde kaldi 4 ay ona sut verebilmek icin yedim de yedim sut olsun diye ama bebegimi kaybettim malesef :KK43: ve tekrar 102.7 le diyete basladim 5 hafta oldu baslayali suan 96.4 yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapiyorum hedefim 55 cok istiyorum boyuma uygunuda o 1.65 boy 60 a da raziyim yaza kadar 70 lere ulasmaya calisicam bakalim sizlerle birlik olup daha cok motive olucagima inaniyorum
tofita masal aramıza hoşgeldin çok üzüldüm....:cry: inşallh istediğin kiloya ulaşıp hayallerine kavuşursun...:KK68:

inşallh canm benm inşallah allhım gönlüne göre versin inşallh tüm iyi niyetimle tüm samimiyetmle gönülden diliyorum bunu inan ... ben çok etkileniyorum hele anne olduktan sonra daha duygusallaştım ki allahım sana sabır versin o acının yerini doldurur mu bilmm ama hayırlı zamnda bi yavru daha nasip eder ...herşey allahtan ....

Kizlar iki arada bu dere de yazıyorum daha uyumadi benım kiler gece kuşları.

Tofitawmasal hoşgeldin çok UZULDUM. :KK61:
INŞALLAH RABBİM nasip eder canım :KK61:

inşallh canm benm inşallah allhım gönlüne göre versin inşallh tüm iyi niyetimle tüm samimiyetmle gönülden diliyorum bunu inan ... ben çok etkileniyorum hele anne olduktan sonra daha duygusallaştım ki allahım sana sabır versin o acının yerini doldurur mu bilmm ama hayırlı zamnda bi yavru daha nasip eder ...herşey allahtan ....
Demi canım bende aynı şekilde düşünüyorum :KK61:

X