yolun başındayim önce 25 kilo...

Tosunum ne yaa çıks çıksssss :KK20::KK20::KK20::KK20:
Şaka bile olsa bi kadına denmezz:KK47:
Bu arada haftada bi kilo ne demek sen bilmiyosun galiba 100 gr dan bahseder gibi yazmışsın :-)
Her hafta bi kg versek oooooo süper süper :)
biz isteyeim 10 degil 15 veririz ne kiiiiiii :)
Aynen öyle csnım tosunum da neymiş:KK20:ama ben kızıp küsemedim bile tosunm koçumlara hakettiğimimi düşündüm bilmem.evet bir kilo çok iyi ams baxen veremefğim haftada oluyodu :oops:

Günaydın kızlar, bir itiraf köşesimi yapsak ki benim itiraflarım var :KK61::KK22:
Gece kızım durmadı hiç bende iki tane çikolatalı gofret ve nescafe içtim bol bol bol kremalı bide dun hiç spor yapmadım, bugun de hiç yapasım yok malak gibi yatmak istiyorum bide canım tost istiyo böyle kaşarlı ama yemedim :KK70::KK70::KK70::KK70:
canım ya malak gibi yatmak istiyorum demişsin ya ne güldüm bazen bana da oluyo o :KK70::-) açıkcası gofret iyi olmamış dicem ama ben de bugün iki dilim ev yapımı kek ile bitane kurabiye yedim kızzzzz ha ha ha :oops::-)

Aklında kalmasın canım kasarin bi zararı yok bol kaşarlı küçük bi tosttan zarar gelmez sen asıl gece yedigin 2 adet çikolatalı gofrete yan :KK48::KK48: bu arada bu hafta sanırım sen olmiycaksin haftanın yıldızı musadenle canım ben olmak istiyorum :)
uuuuu rekabet seziyorum :KK8:

Kizlar bu güzel günlere ulasmamizi sağlayan RABBİM E sonsuz şükürler olsun.
Hepimizin mevlit kandili mübarek olsun ınsaallh dualarimiz kabul olsunALLAH yuvamiza sağlık huzur bereket versin
Bizi üzecek insanlardan uzak tutsun.
Tüm yavruları merhametli insanlarla karsilastirsin.
Edilecek o kadar çok dua ve sukur sebebimiz varki sukurler olsun.
Kızlar bugün biraz işlerim var gecede uyumadim doğru düzgün...sizleri seviyorum.:KK200:
Bu arada rekabet kokusu alıyorum :KK70::-):KK71:
o güzel ağzına yüreğine sağlık .... amiiiiiin ....

Günaydın mesevo...
çok çok çok zor bi gece geçirdik rabbim daha göstermesin gaz sancısımıydı diş huzursuzlugumu bilemedim resmen sabahladık :KK43:
sen nasılsın minik nasıl ?

amin inşaAllah....

Ya pazar gününden beri aklımda bi tebrik edemedim senin birinciligi kusura bakma:KK9::KK9:
İtiraflara gelince sen demedin biz okumadıkkkk cısssssss onlar ne öyleeeee
senin hedefinden hayallerinden vazgecrecek seyler düşünme hiç....
Bunlar kaçamak olsun ceza olarak kendini iki gün sıkı bi diyete sok ben öyle düşünüyorum mesela:KK36:

canm ya uykusuzdun galiba bütn gün ah şu uykusz anneler.... benmkide iyi işte gecenin bi köründe kalkıyo oyun oynuyoz bizde gündz gibi :KK53:

Hayirli kandiller kizlar bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti:KK43:
geçmiş olsun allah acil şifalar versn canm diyeti bozma gibi nolur :KK43::eek:

Canım keşke hırslı olsamda iki gün yapsam ama nerde bende hırs, çikolataya dayanamıyorum ben ya :KK70::KK70::KK70:
dayanıcaksın dayanıcaz onun sırf yağ olduğunu biliyorsun değilmi ?

• 100 gr. sütlü bir çikolata 537 kaloridir.

• 100 gr. bitter çikolata 479 kaloridir.
Sütlü çikolatanın besin değeri:

• 100 gr. sütlü çikolata, 54 gr. karbonhidrat içerir.

• 100 gr. sütlü bir çikolata, 9 gr. protein içerir.:KK43::KK17:

herkese günaydın,

ipeğe katılıyorum kaçamaksız,cıssız :oops::stop:ve boooooooooollll hareketli :KK49:yepyeni bi gün yaşayalım inşallah....Hoppa

:KK200:sizleri çok seviyorum canım yoldaşlarım.....:KK37:

Ayy resmen yamulmustum çok fena bi durumdayım Dr hamileyim diye zeytin yağı sur demişti ilaç kullanamıyorum diye denemekten zarar gelmez inşallah iyi gelir canım ya
Allah yasatmasin bidaha canim bende birazdan sürücem insallah sifa olur

canım ya malak gibi yatmak istiyorum demişsin ya ne güldüm bazen bana da oluyo o :KK70::-) açıkcası gofret iyi olmamış dicem ama ben de bugün iki dilim ev yapımı kek ile bitane kurabiye yedim kızzzzz ha ha ha :oops::-)

Kizlarrr guldurdun uz beni ALLAH TA sizi guldursun ya:KK70:

Günaydin canlarim ben geceleri uyuyamiyorum bu sefer çok yemek istiyorum size de oluyo mu öyle biraZ kahvaltıda kaçırdım ama inşallah sporla telafi edicem:KK6:

Günaydin canlarim ben geceleri uyuyamiyorum bu sefer çok yemek istiyorum size de oluyo mu öyle biraZ kahvaltıda kaçırdım ama inşallah sporla telafi edicem:KK6:
Canım valla bende öyleyim gece dayanmak çok zor emzirmek için kalmasak zorlanmayız

Hayirli kandiller kizla
Günaydın kızlar, bir itiraf köşesimi yapsak ki benim itiraflarım var :KK61::KK22:
Gece kızım durmadı hiç bende iki tane çikolatalı gofret ve nescafe içtim bol bol bol kremalı bide dun hiç spor yapmadım, bugun de hiç yapasım yok malak gibi yatmak istiyorum bide canım tost istiyo böyle kaşarlı ama yemedim :KK70::KK70::KK70::KK70::oops:

r bel fitigim yuzunden dunden beri kotuyum si an yataga mahkum kaldim raporluyum esim ilgileniyor sagolsun azcik bozdum gibi diyeti:KK43:
Geçmiş olsun
Aynen canım gece uyumayınxa doğal olarak acıkıyoruz bende kandil diye çocuklarla yedim de yedim bu hafta tartınn yüz karası ben olucam gibio_Ospor hiiç yapmadm daha:oops:

Canım valla bende öyleyim gece dayanmak çok zor emzirmek için kalmasak zorlanmayız
Evet canım ya enerji mız azalıyor uykusuzluğa en iyi yemek geliyor sanki.bide ufaklık bugünlerde gece çok huzursuz artık beşiği bile yatırımiyorum.alip koyarken kafasını vurdum yavrumun:KK61:

Geçmiş olsun

Aynen canım gece uyumayınxa doğal olarak acıkıyoruz bende kandil diye çocuklarla yedim de yedim bu hafta tartınn yüz karası ben olucam gibio_Ospor hiiç yapmadm daha:oops:
Canım sakın bırakma telafi et diğer öğünlerde azaltmak iyi oluyo bende dün akşam kek yedim biraz ama hareket ettim baya.tartinin yüz karası olmak psikolojiyi etkiliyor :mad:

X