- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
Bebekte oldum bu yaştahaklısın canm cissslara azıcık ucından dokunucamAnlaşıldı bizim forumun bebegi joleya oldu. :) cisss bak tatlim pazar gününü dusun sakin pes etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebekte oldum bu yaştahaklısın canm cissslara azıcık ucından dokunucamAnlaşıldı bizim forumun bebegi joleya oldu. :) cisss bak tatlim pazar gününü dusun sakin pes etme
Evet insann özgüvenide kalmıyor özellikle eşinin yanında aslında ben tesettürlü oldğum için pek problemm olmuyor zaten bol giyiyorum ama 75 ken gören ayy ne oldu sana diyodu bide gülüyorlardı yakışmş kilo deyip sinir oluyordm hele eşimin bana tuhaf bakışları tosunum demesikarar verdm tam 9 kilo verdim hep böyle zorlana zorlana haftada 1 kilo ancak verdim.şimdide 10 kilo daha versem verebilsem hep birlikte inşallahhİyi geceler kızlar bubsaate kadar com yogundum giremedim ama önce okuyorum yazdiklarinizi sonra yazıyorum alıntı yapamiycam şimdi ama baya bi dokturmussunuz.Yazdiklariniz kilo ile ilgili yasadiklariniz o kadar tanidikki sanki ben yazmışım gibi geliyor sanırım çevrenin bakış açısı hep aynı kilolu insanlara karşı. Zayiflayanlarin resimlerine dikkat ettinizmi öncesi sonrası olanlara kiloluyken çekilen resimler ne kadarda ezik zayifladiktan sonraki halleri ise podyuma çıkacak manken edasinda özgüveni gelmis.Ben cocuklarimla veya esimle doğru düzgün fotoğrafım yok istemiyorum içimden gelmiyor en güzel gunlerimizi kendimize zindan ediyoruz işte.Ama bu artık böyle olmiycak nişan ayında inşallah bütün fazlaliklardan kurtulmuş olarak hatta tekrar buraya konu acariz birlikte zayifladiktan diye ne dersiniz
bende seni gördüğüme sevindim kuzumm :) iyi yaa iş ev ve minoşla geçiyor günler :) ewet büyüdük teyzesi yarın 9. ayımız bitiyor şükürler olsun :) sen nasılsın kızın nasıl seninki de büyümüştür :)dideeeeeeemmmmmm :)
seni görmek ne güzel :)
iyiyim çok şükür canım minikle ugraşarak günler geçiyor :)
sen nasılsın kızın nasıl kocaman oldu dimi o da :)
Epeyi ara vermiştim foruma bi aydır zayıflama ugruna döndüm :)
dogumdu sonrasıydı derken durum çok vahim bi hal aldı maalesef
teşekkür ederim :)Amin Allah razı olsun...bence tut..sonucta bunlar üstümüzde borç insan tuttukça huzurlu hissediyo :)
Yarın evet tutmıcam arkadaş kandil için bişeyler hazırlıcak çaya cagırdı saol uyardıgın için
İnşaAllah hep birlillkte eksi 2 görecez bu haftaaaa :)
Ellerine saglık mesevo tablo çok güzel olmuş
inşallah...Dün gece bende 4 de yataga girdim resmen
İlk diş çıktı nihayet ama huzursuzlugu devam ediyor
MaşaAllah maşaAllah bu ne azimmmm tez zamanda istedigin monta kavusursun inşaAllah mesevo
o ayrı bi mutluluk tabiki benimki sadece motive olmak adına bi öneriydi..
mesevo sen bu aşkla nisana kalmadan 50 kg olursun heeeee maşaaLLAH
Altın mııııııı
açlık grevine mi girsem acep
Şaka bi yanaa daha hırslı olurduk kesin
ama şöyle düşünelim kg verdikçe hissedecdgimiz huzur ve mutluluk altından da degerli onu kazanmak için yapmalıyız
ne kadar haklısın ömür dedğin ne ki bugüler birdaha gelmiycek o yüzden zararın neresinden dönersen kardır..bu arada konuyu açarız ya açmazmıyız hele bi zayıflayalım da .İyi geceler kızlar bubsaate kadar com yogundum giremedim ama önce okuyorum yazdiklarinizi sonra yazıyorum alıntı yapamiycam şimdi ama baya bi dokturmussunuz.Yazdiklariniz kilo ile ilgili yasadiklariniz o kadar tanidikki sanki ben yazmışım gibi geliyor sanırım çevrenin bakış açısı hep aynı kilolu insanlara karşı. Zayiflayanlarin resimlerine dikkat ettinizmi öncesi sonrası olanlara kiloluyken çekilen resimler ne kadarda ezik zayifladiktan sonraki halleri ise podyuma çıkacak manken edasinda özgüveni gelmis.Ben cocuklarimla veya esimle doğru düzgün fotoğrafım yok istemiyorum içimden gelmiyor en güzel gunlerimizi kendimize zindan ediyoruz işte.Ama bu artık böyle olmiycak nişan ayında inşallah bütün fazlaliklardan kurtulmuş olarak hatta tekrar buraya konu acariz birlikte zayifladiktan diye ne dersiniz
senn şu tatlı krizlerine bi çözüm bulman lazım ama nasıl? o anda tarçınlı süt faln içsen yada kuru meyve yesen incir kayısı vb. haa bak aklıma ne geldi bi tatlı kaşığı bal ye yada ballı süt iç iyi gelicek emn ol...Kızlarr çok kötüyümm canım lokum çikolata kek herşeyi istiyo offff şu yiyip yiyipte kilo alamayanları kıskanıyormpes etmek üzereyim baştanda yazmştm beni iradem çooook zayıfff
katılıyorum uhibbukeye...Spor yapabilmeni tebrik ediyorum uze inan....bende istiyorum ama olmuyo
Saç mevzusuna gelince eşin öyle demese daha iyiymiş ama belki de seni hırslandırmak için demiştir ya da sen öyle düşün daha da hırslann
senn de mübarek olsun canım . hepimizn duasını kabul etsin inşallh...Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah amin
Aklında kalmasın canım kasarin bi zararı yok bol kaşarlı küçük bi tosttan zarar gelmez sen asıl gece yedigin 2 adet çikolatalı gofrete yan bu arada bu hafta sanırım sen olmiycaksin haftanın yıldızı musadenle canım ben olmak istiyorum :)Günaydın kızlar, bir itiraf köşesimi yapsak ki benim itiraflarım var
Gece kızım durmadı hiç bende iki tane çikolatalı gofret ve nescafe içtim bol bol bol kremalı bide dun hiç spor yapmadım, bugun de hiç yapasım yok malak gibi yatmak istiyorum bide canım tost istiyo böyle kaşarlı ama yemedim
Canım valla banada öyle geliyo hiç gözüm doymuyorAklında kalmasın canım kasarin bi zararı yok bol kaşarlı küçük bi tosttan zarar gelmez sen asıl gece yedigin 2 adet çikolatalı gofrete yan bu arada bu hafta sanırım sen olmiycaksin haftanın yıldızı musadenle canım ben olmak istiyorum :)