hosbuldum canim tesekkur ederim dur simdi kesme saclari bence biraz zayifladiktan sonra imaj degisikligine gideriz azcik sabredelim bende boya ve kesim yapicam ama beklemedeyim ah su erkekler hic dillerinin ayari yok ama olsun onlarda bir bakima bizi hirslandiriyorlar :)Kizlarrr güzel sağlıklı ve mutlu bir haftalar olsun insallah herkese.
Yazışmaları okumak bile çok hoşuma gidiyo Evimin bir Ferdi oldunuz hepiniz
lorin hoşgeldin aramıza bizde sevindik semi tanıdığımız a.
Şimdi spor yapcam önce odayı toplucam savaş alanı gibi
Yani kilo veeemedim ama sinir oldum inşallah pes etmiyorum.
Bide saçlarım i kestirmek istedim kısacık eşim demez mi zayıf olsan yakisirdi da ....gerisi malum sinir oldum
canım ya bak bu sözler bitmez sen de ne yapıcaksın eşine bunu söyletmemek için zayıflıycaksın hatta yeter daha fazla verme desin az önce bi foruma göz attım arkadaşlar millet 140-150 kilolardan 80-90 a iniyor neyle az yemek çok hareketle bu kadar ötesi yok bu işin pes etme aferin zayıflayınca kendimize bi güzel bakım yaptırırız inşallah baştan aşağı değişim ,öncesi ve sonrası gibi....:)Kizlarrr güzel sağlıklı ve mutlu bir haftalar olsun insallah herkese.
Yazışmaları okumak bile çok hoşuma gidiyo Evimin bir Ferdi oldunuz hepiniz
lorin hoşgeldin aramıza bizde sevindik semi tanıdığımız a.
Şimdi spor yapcam önce odayı toplucam savaş alanı gibi
Yani kilo veeemedim ama sinir oldum inşallah pes etmiyorum.
Bide saçlarım i kestirmek istedim kısacık eşim demez mi zayıf olsan yakisirdi da ....gerisi malum sinir oldum
bence öğleni es geçme ,geçmeki akşama çok acıkma akşm yine çorba iç ona bi sözm yok ama öğleni ve ara öğünü atlamamaya çalış ..Bu sabah iki haslanmis yumurta iki zeytin bir parca peynir ve domates yedim bugun izin gunum kahvaltiyi gec yaptim ogleni es gecip aksama corba icmeyi dusunuyorum bu arada suyum hep gozumun onunde iki litre icmeye calisicam ama belim fena agriyor kizlar spor falan yapamicam sanirim
fotograf koyamayabilirim ne yaln söyliyim ama bi şekilde görürüz ya hele bi zayıflayalım daCanim insallah seneye ustunde goruruz montunu ne zamandir bende severek bi sey almadim uzerime hep bol beden hani yakisan degilde olan seyleri aldm artik yeterrr bu yaz en guzel halimizle buraya fotolari koyucaz insallah
canım ya bak bu sözler bitmez sen de ne yapıcaksın eşine bunu söyletmemek için zayıflıycaksın hatta yeter daha fazla verme desin az önce bi foruma göz attım arkadaşlar millet 140-150 kilolardan 80-90 a iniyor neyle az yemek çok hareketle bu kadar ötesi yok bu işin pes etme aferin zayıflayınca kendimize bi güzel bakım yaptırırız inşallah baştan aşağı değişim ,öncesi ve sonrası gibi....:)
UHİİİİ NASILSINNN TATLIMMM :)Herkese hayırlı geceler kızlar yatmadan bi bakim dedim lorini de tanımış oldum
Misafirlikteydim malum patates salatası küçük bi pogaca yedim....pişman degilim çünkü bugün tartıda 1 kg eksiktim ödülüm olsun bi de yarın oruç tutucam yine bunlarda sahurum oldu
Bu hafta için en az 2 kg vermek istiyorum inşaAllah nasip olur....oruç tutmaya devam etsem mi etmesem mi bilemedim...
Neyse bakalım ne olur :)
Herkese huzurlu geceler :)
hosbuldum canim tesekkur ederim dur simdi kesme saclari bence biraz zayifladiktan sonra imaj degisikligine gideriz azcik sabredelim bende boya ve kesim yapicam ama beklemedeyim ah su erkekler hic dillerinin ayari yok ama olsun onlarda bir bakima bizi hirslandiriyorlar :)
Evet bencede öğlen kaçınca kaybediyorum kendimi.sende ara öğün yap mutlaka bide sadece corba az değilmi yabence öğleni es geçme ,geçmeki akşama çok acıkma akşm yine çorba iç ona bi sözm yok ama öğleni ve ara öğünü atlamamaya çalış ..
Haklisin bakimda aksamada epey zaman var birazdan bir kabak rendeleyi az zeytin yaginda kavurur yerim uzerinede yogurtbence öğleni es geçme ,geçmeki akşama çok acıkma akşm yine çorba iç ona bi sözm yok ama öğleni ve ara öğünü atlamamaya çalış ..
İnsallah canim gorucez o gunleri bende dolabimda zayiflamami bekleyen kiyafetlere bakip hirslaniyorumfotograf koyamayabilirim ne yaln söyliyim ama bi şekilde görürüz ya hele bi zayıflayalım da
ya uyudum ben biraz iyiyim şimdi . ıhlamur verebilirsin bence iyi gelir.Evet bende öyle düşünüyorum yeter desin.birazda kıskanç daha coj istemez eminim onun istediği 70 80 falan
Evet ya insan lar ne kadar çok veriyo hirslaniyorum böyle duyunca.
Bu arada mesevo cum gizlidir uyku akiyo sende uyumadin bende sabaha kadar kaç kere kalktı bilmiyorum hala gazı var sanki ys
heh şöyle afiyet olsun :)Haklisin bakimda aksamada epey zaman var birazdan bir kabak rendeleyi az zeytin yaginda kavurur yerim uzerinede yogurt
Evet aslında bende kararsız kaldim aslında zayiflayip hani iri dalga oluyi ya ondan istiyorum ama emzirirken saçlarım döküldü yanlardan şimdi minik minik çıkmış besleme lere benzedim
cok ta guzel olur iri dalga bende severim.Uzamasi zaman alir o saclarinda nasil rahat hissediyorsan oyle yap canim ama yinede koklu degisimi sonraya sakla:)Evet aslında bende kararsız kaldim aslında zayiflayip hani iri dalga oluyi ya ondan istiyorum ama emzirirken saçlarım döküldü yanlardan şimdi minik minik çıkmış besleme lere benzedim
Canim size soylemedim o gun kacamak yaptigimin gecesi sabaha kadar midem nasil agridi kivrandim odanin icinde adamida uyutmadim hala midemde sanki yara var gibi aksami bu aralar hafif tutayim diyorum korkudan :)Evet bencede öğlen kaçınca kaybediyorum kendimi.sende ara öğün yap mutlaka bide sadece corba az değilmi ya
evet ister iri dalga yapsın ister düz ... gerçekten ideal kilomuza gelmemiz bahar aylarını bulacağı için bahara hem zinde hem de bakımlı gireriz inşallah .Cilt bakımı saç bakımı falan aslında evde de çok güzel kürler uygulaıyo geçen gün tv de gördüm saç dökülmesi için yüz için evde yapılabilecek kürler var ...cok ta guzel olur iri dalga bende severim.Uzamasi zaman alir o saclarinda nasil rahat hissediyorsan oyle yap canim ama yinede koklu degisimi sonraya sakla:)
Tesekkur ederim canim:)heh şöyle afiyet olsun :)
hangi gün kaçamak yaptın ki ? bişey mi dokundu acaba? çok geçmiş olsunCanim size soylemedim o gun kacamak yaptigimin gecesi sabaha kadar midem nasil agridi kivrandim odanin icinde adamida uyutmadim hala midemde sanki yara var gibi aksami bu aralar hafif tutayim diyorum korkudan :)
ya uyudum ben biraz iyiyim şimdi . ıhlamur verebilirsin bence iyi gelir.
Evet kilo veriliyo arkadaşlar verilmez diye birşey yok yeterki insan istesin bunun için bişeyler yapsın.Kilo nasıl alınıyo ? fazla kalori alınıyo az hareket yapılıyo doğrumu ? biz de bunun tam tersini yapıcaz herşeyden ama az yiyeceğiz,çok hareket edeceğiz.
Beni bu kadar hırslandıran eşim değil arkadaşlar allah var o üzerime düşmez ona göre fazla kilom yok az versem yeter .Bu hırsım genellemeyeyim ama bi kaç kişi '' sen kilo veremezsin ama bu kiloyla 2.ye hamile kalma '' diyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!! Aslında doğru söylüyor,, Ki benim 2.çocuk düşünen birisinin gerçekten bu kiloyla hamile kalmaması gerekiyor.Aslında hırsım sadece onlara da değil kendime de bunları onlara söylettirende! insan giydiği şeyi yakıştırmalı 50-60 kiloda olup bu kiloya çıkmak çok üzüyo beni ve harektlerimi kısıtlıyo .Bide ben bu zamanlara bidaha dönmeyeceğim istediğim gibi giyinmek istiyorum özgüvenim yerinde olarak bazılarının ağzını açık bırakacağım inşallah artık geride kaldı ama ben 36-38 beden olup indirimden ürün almak istiyorum giydiğim herşey cuk diye üzerime otursun istiyorum benim o kilo verenlerden hiçbir farkım yok bunu beynime yazdım ocak ayının sonuna kadar 80 i görmek istiyorum allahın izniyle .
Bir de şurası var arkadaşlar iş gerçekten beyinde bitiyo nasıl yedikçe yiyesimiz geliyodu onların bi faydası var mı ? yok !!! insan yemeyince de yiyesi gelmiyo onu gördüm kendimde zırt pırt ne yesem diye düşünen birisi olarak söylüyorum .İŞ BEYİNDE BİTİYOR!!.Bundan sonra hayat prensibim Az Yemek Çok Hareket....
Canim bebegin kac aylikEvet bende öyle düşünüyorum yeter desin.birazda kıskanç daha coj istemez eminim onun istediği 70 80 falan
Evet ya insan lar ne kadar çok veriyo hirslaniyorum böyle duyunca.
Bu arada mesevo cum gizlidir uyku akiyo sende uyumadin bende sabaha kadar kaç kere kalktı bilmiyorum hala gazı var sanki ys