o sekilde vermiyorlar canim bende talep ettim ama hergun iki saat erken cikmami kabul ettilerTam gun neden kullanmıyorsun yolda vakit kaybediyorsundur
Hosbuldum canim gunaydin:)Hoşgeldin bu arada
Günaydın kızlar
Boyum 170 geneli gobekte birikti omuzlarim cok genis oldugu icin kilo aldigimda cok kaba duruyorumLorin boyun kaç nerde toplanıyor kilon yoksa yayıldımı
Bide üç çocuk yap diyorlar sanki çalışan anneye imkan tanımış gibi her şeyi amiri uygun gördugu takdirde deyip bir başkasının eline bırakıyorlar Allah yardımcın olsun canım zor hem çalışmak hem anne olmak hemde eş olmako sekilde vermiyorlar canim bende talep ettim ama hergun iki saat erken cikmami kabul ettiler
Canım ellerine sağlık ipek zeynep tebrik ederim darisi basimizaÇok yoruldum arkadaşlar herkese iyi geceler ....
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz çok çok veririz biran önceCanım ellerine sağlık ipek zeynep tebrik ederim darisi basimiza
günaydın ,, hoşgeldin diyelim ozamn inşallah bu hafta kilo verirsin de - leri görürüsün tabloda seni ekliyorum şimdi önümüzdeki p.tesi günü güncel halini görürsün inşallah...
Hoşgeldin bu arada
Günaydın kızlar
inşallah canım benim bu arada rica ederim...Canım ellerine sağlık ipek zeynep tebrik ederim darisi basimiza
İnşallah canım hepimiz biran önce kilolardan kurtuluruz, benimle almak istediğim bir suru şey var ama sırasını bekliyor, beden bulunsa bile guzel durmuyor uzerimizde kıyafetlergünaydın haftanın yıldızı hadi kaptın bakalım madalyayı darısı başımıza inşallah :)
İnşallah canım hepimiz biran önce kilolardan kurtuluruz, benimle almak istediğim bir suru şey var ama sırasını bekliyor, beden bulunsa bile guzel durmuyor uzerimizde kıyafetler
Bunlarun ipiyle kuyuya inilmez canim kredim olmazsa bu kadar erken birakmazdm ama sartlar zorluyor.Cok sagol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten hayat biz kadinlara daha zorBide üç çocuk yap diyorlar sanki çalışan anneye imkan tanımış gibi her şeyi amiri uygun gördugu takdirde deyip bir başkasının eline bırakıyorlar Allah yardımcın olsun canım zor hem çalışmak hem anne olmak hemde eş olmak
Gunaydin hosbuldum canim tesekkur ederim insallah hep beraber goruruz cok heyecanliyim valla boyle birlik olunca daha cok motive oluyor insangünaydın ,, hoşgeldin diyelim ozamn inşallah bu hafta kilo verirsin de - leri görürüsün tabloda seni ekliyorum şimdi önümüzdeki p.tesi günü güncel halini görürsün inşallah...
Canim insallah seneye ustunde goruruz montunu ne zamandir bende severek bi sey almadim uzerime hep bol beden hani yakisan degilde olan seyleri aldm artik yeterrr bu yaz en guzel halimizle buraya fotolari koyucaz insallahya kızlar benim akımda o mont kaldı ya gece rüyalarıma giriyo kendimi onun içinde hayal ediyorum biran önce 40 - 42 bedene düşmek istiyorum ozamana kadar fiyatı da düşer belki yaz gelir ama geleck sen giyerim ben devalla bişey söliyim mi benim midem küçüldü sanki bişey istemiyo aburo cuburo da yok zaten o montu düşündükçe istemiyo zaten :) kızlar inanın farkediyo sakın bırakmayın daha spor da yapmıyorum yapıcam inşallah...
2-3 senedir kendime mont almıyodum yazlık alıyorum da kışlık almıyodum yani zayıflıycam die bu sefer kararlıyım !!!! allah iizn verirse istediğim kiloya düşüp o bedende sabit kalmak istiyorum
Bu arada cok guzel kilo vermissin canim tebrikler devamini dilerim :)Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz çok çok veririz biran önce
Amin inşallah canım hepberaberB
Bu arada cok guzel kilo vermissin canim tebrikler devamini dilerim :)
Kizlarrr güzel sağlıklı ve mutlu bir haftalar olsun insallah herkese.
Yazışmaları okumak bile çok hoşuma gidiyo Evimin bir Ferdi oldunuz hepiniz
lorin hoşgeldin aramıza bizde sevindik semi tanıdığımız a.
Şimdi spor yapcam önce odayı toplucam savaş alanı gibi
Yani kilo veeemedim ama sinir oldum inşallah pes etmiyorum.
Bide saçlarım i kestirmek istedim kısacık eşim demez mi zayıf olsan yakisirdi da ....gerisi malum sinir oldum[/QUOTE
Kestirmen saçlarını kadında uzun saçı bende çok seviyorum, bak şunu yap 80 duştugunde rengini değiştir oda sana iyi gelecektir eminim