yolun başındayim önce 25 kilo...

canım 400 gr vermiş görünüyorsun o da büyük ihtimal 3 cm e karşılık geliyo moral bozma sen de durmak yok pes etmek yok...

Aslında dikkat ettim sadece spor yapmadım kilo almamış olmam lazim ama eksi değil artı çıktım anlayamıyorum neden böyle olduğunu. Hepinizi tebrik ediyorum coj sevindim canlarim
ödem falan da olabilir uzecim lütfen moral bozma seni senden başka kimse daha iyi bilemez herkesin vücut yapısı farklı bu hafta böyle olabilir ama gelecek hafta daha iyi olacağından eminim dikkat edersen tabi

Arkadaşlar oğluşu uyuturken bende uyumuşm yeni uyandm içim kıyılmşş ekmek arası yesemm dedim tabi yemedim tarçınlı süt yaptm ohh miss kendimi biraz daha hazır hissediyorm yani motive oldmm sonundaçok şükürr bu hafta enaz iki kilo eksk görmek istiyorm inşallah hep birlikte.hepinize hayırlı geceler iyiki varsınız

çok güzel tebrik ederim seni de başarılarının devamını dilerim.kendini sıkma çözüm bulma konusunda ama pes de etme

olsun gelecek hafta daha fazla verirsin kilon fazla değil ya az gidiyodur biraz daha dikkat etmende fayda var yine de moral bozma
İnşallah mesevocum şöyle 60 a insem çok mutlu olucam bende birsene içinde tatlı yüxünden 55 ten 66 ya çıktm üzerinede hamile kaldm doğum sonrası çok aldım yani bişekilde yerleşti kilolar ki ikinci doğuumdan sonra 46ydm onun için bukilo eşimede batıyor zayıf görmek istiyor bunu her fırsatta söylüyor sağlığn için diyor ama gayet iyi anlaşlyor ki görüntü meselesi ayy ne çok yazdmm dolmuşumbu arada kimler ne kadar verdi anlayamadm tabloyu sabırszlkla bekliyorm iyi geceler canım

Arkadaşlar tabloda da gördüğümüz gibi bu hafta en çok kiloyu vererek madalyayı hakeden arkadaşımız İpek zeynep' tir.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz...

gecenin bu saatinde bizim hanfendinin oyun oynayasi gelmis yaklasik 45 dkkadir ayaktayiz bense hem yorgunum hem uykuluyum

Lorin cim tam gün mesai demi bebeğin e mama mi veriyor arkadasin.
6 saat calisiyorum canim iki saat sut iznim var erken cikiyorum ben isteyken mama ve meyve puresi veriyor arkadas ben evdeyken emziriyorum aslinda isyerindw sutumu sagiyordum ama yogun oldugu icin sıknti olmaya baslamisti bende biraktim

Ya ne ayıp yapmış kız ama düşünsene eşinin yanında dediğini ne kadar kızar insan ya çok sinir bi durum olmuş. Sanki kilolu insanların duyguları yok
Allahtan kimse yoktu yanimda gercekten cahilligine verdim artik bisey demeden ciktm

Bende sizi cok sevdim cok isterim aranizda olmayi tesekkur ederim cok mutlu oldum:)zaten sizden kopamiyorum hemen tarti resmimi cekip gonderiyorum

6 saat calisiyorum canim iki saat sut iznim var erken cikiyorum ben isteyken mama ve meyve puresi veriyor arkadas ben evdeyken emziriyorum aslinda isyerindw sutumu sagiyordum ama yogun oldugu icin sıknti olmaya baslamisti bende biraktim
Tam gun neden kullanmıyorsun yolda vakit kaybediyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…