Bizimkine fayda etmedi o ilaç mı neyse bide hemen bitiyor şişe küçük, bugun Dr sprey verdi 5 gun kullanılacak sadece adı Rhinfant buyukler içinde var ben kullanmıştım çok iyi geliyor ipek kızımın ismi ipeğede sıktım iyi geldi aklında bulunsun sadece gece yatmadan bir kez canım diğeri fayda etmezse Dr sor ona göre kullan
Ayyy canım süt iç yada ceviz gibi birsey ye olmazsa aç olmaz.ben de bi düşüş var nedense motivasyon yerle biraksam hafif olsun diye haslama sebzesi yedim simdi icim eziliyo uzecim yasen nasilsin? nasil gidiyo
Yok canım en büyüğü 9 yaşında biri 6 diğeri 2 yaşında en küçüğü 3 aylık ben zaten ev işi yemek filan hayal yemeğini akşamdan yapıyorum temizlikte ya annem gelip çocuklara bakıyor yada hafta sonu eşini bekliyorum bazen duyulduklarında ufak tefek toplama temizlik yapsamda bazen bulasiklari makineye koyacak fırsat bulamıyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin bizimde burun tıkanklğı çok oluyor teknkullanmlklardan alıcam bende sizin damlanz nasıl açıyormuCanım iyi değil kotu öksürüyor ve burnu akıyor artık nefes alamaz duruma geliyordu Dr sprey verdi bugun burnu için ve antibiyotik kullanıyoruz, kızının burnu için vıcsk al o daha bereketli bir beze sür ve yatarken yastığının kenarına koy coldmisk cabuk bitiyor ve pahalı bence şu gunleri bi atlatsak, gerçi Allah ın her gunune şükür beterinden saklasın inşallah
cok gecmis olsun canim umarim en yakin zamnda iyilesir bu arada o viksi sakin cocugunuzun ve bebeginizin gogsune sirtina burnuna surmeyin nefesi daraltip olume yol acabilirmis hatta birisi boyle yapmis bebegi can vermis allah gostermesin yakinlarinizi da uyarinCanım iyi değil kotu öksürüyor ve burnu akıyor artık nefes alamaz duruma geliyordu Dr sprey verdi bugun burnu için ve antibiyotik kullanıyoruz, kızının burnu için vıcsk al o daha bereketli bir beze sür ve yatarken yastığının kenarına koy coldmisk cabuk bitiyor ve pahalı bence şu gunleri bi atlatsak, gerçi Allah ın her gunune şükür beterinden saklasın inşallah
tamm canim deneyecegim bu dedikleriniCanım bende senin gibiydim cikolata yemeden yatarsam gece kalkıp yerdim kendine 7 gun ver 7 gun kullanmayacağına dair inan bana 8 gun aklına gelmez, bir tane kavanoz A koy o şekerleri ve bir hafta sonra bak onu her hafta vücuduna alıyorsun, onun yerine ye vucut daha cabuk eritir
cay ictim sonrada meyve yedim gecti hani acikinca aklimiza bisey geliyo onu yemek icin atak yapiyoz ya o an yapmazsak mesela ben biseyle gecistirin sonra unutuluyomus :) valla kizlar ben purdikkatim cislara elimi surmuyorum kafama koydum bu ay sonu tartida 84 u gormek istoyorum insallah . motivayon dusuklugu cocuklardan ev isinden yorgunluktan stresten canim benim yoruluyosub sonucta kosturmaktan kolay degil olsun bu haftalik baska gofret yememeye calis benim ayda bir canim oyle bir tatli isterki serbetli degil bimdeki peofiteeoldan 2 tane yiyince anca keser ama ayda birkere oluyo bu herzamn degil onada izin verelim dimi yani :) mesela bizimki gece sik sik uyaniyo ya sinirleniyorum zaten ac oluyorum gidip bisey yiyim diyorum hayir uyusam gecicek sabaha dayanirim yani ama sirf stresten bi de acliktan oluyi ama dayaniyom yani :)Ayyy canım süt iç yada ceviz gibi birsey ye olmazsa aç olmaz.ben de bi düşüş var nedense motivasyon yerle bir(
Ben bugun gofret yedim mesela((
Bende bir türlü motive olwmadm tatlılar brovniler tartılamadmda yarın mutlaka almalym şu pili
Haklısın en azımdan bir ksç çatal yrsem bi şey olmz iradem çok zayf .bir kaç günü bulur benim motive olmam yani miğdem ancak alşr bubdeğişime:)önce arkadşlarlarla yarş yapmştm öylelikle 7 kilo verdim yoksa çok zor vermem.iradem çook zayıffmotive olman icin ne yapabiliriz peki? browniyle olmaz bu is cunku biseylere dur demen lazim tartida eksi gormek istiyorsan en azindan 1-2 catal al nefis bu bisey denmez
ya ekmekle sekeri birden nasil kesiyosunuz helal valla ben yapamiyorum onu dunden beri tam bugday unlu yiyorum sekeri pat diye kesemiyorumKızlar lütfen motivasyonunu düşmesin ipin ucunu kaçırmayın aman ha bakın ben geçen hafta salidan beridir dikkat ediyorum aslında diyet yapmıyorum ama ekmek ve şekeri kestim birde karbonatlı su iciyorum ve çorek otu bu sabah tartıda 83.5 gordum 85.5 ile başladım belki bu sizi biraz motive eder :)
Maşallh bir haftada 2 kilo çok iyi gitmş.inşallh pazsra kadar bende vericem enax bir kiloKızlar lütfen motivasyonunu düşmesin ipin ucunu kaçırmayın aman ha bakın ben geçen hafta salidan beridir dikkat ediyorum aslında diyet yapmıyorum ama ekmek ve şekeri kestim birde karbonatlı su iciyorum ve çorek otu bu sabah tartıda 83.5 gordum 85.5 ile başladım belki bu sizi biraz motive eder :)
bence iraden hic te sandigin kadar zayif degil sonucta yarista bile olsan o iraden olmasa 1 gr bile veremezsin o yuzden birakma hem degisim olacak bisey yok ki saglikli beslenicem diceksin o kadar kati diyet yapmiycaksin sonuctaHaklısın en azımdan bir ksç çatal yrsem bi şey olmz iradem çok zayf .bir kaç günü bulur benim motive olmam yani miğdem ancak alşr bubdeğişime:)önce arkadşlarlarla yarş yapmştm öylelikle 7 kilo verdim yoksa çok zor vermem.iradem çook zayıff(
Şekeri yavaş yavaş azalt birden olmax bence.ben yıllardr çaya kahveye hiç birşeye şeker kullanmam amabdiğer taraftan çikolata tatlı zaafm var işte malesefya ekmekle sekeri birden nasil kesiyosunuz helal valla ben yapamiyorum onu dunden beri tam bugday unlu yiyorum sekeri pat diye kesemiyorumbu arada corek otu istahinda bisey yapiyomu ve karbonatli su ne ise yariyo ? bu arada 2 kilo mukemmel bence
İyi geceler Allah rahatlk versin bende yatıyormneyse kizlar ben yatiyorum herkese iyi geceler allah rahatlik versin motiveniz dusmesin:)
İnşallah salmıcam çünkü mutsuzum kilolarmla boyumda kısa en az 10 kilo vermem gerekbence iraden hic te sandigin kadar zayif degil sonucta yarista bile olsan o iraden olmasa 1 gr bile veremezsin o yuzden birakma hem degisim olacak bisey yok ki saglikli beslenicem diceksin o kadar kati diyet yapmiycaksin sonucta