yolun başındayim önce 25 kilo...

Önceki mesajları pek okumadim ama bende senin gibi verdikçe yazıcam buraya daha hırslı oluruz
Nasıl diyet uyguluyorsun spor yapıyorsun anlatsana

Canım hosgeldin :))
Birlikte kuvvet doğar ınsaallh zayiflayacaksin sende.once çok iste zayıflamayi kafanda düşün taşın karar ver neden Zayıflamak istediğini sürekli söyle.
Sonra cnm bizim buradaki arkadaşlarımın emzirdikleri için çok katı değil diyet de demiyoruz sadece abur cubur tatlı yok ekmeği azalttık hareket etmeye çalışıyoruz hepimiz zaten inan hemen fark ediyo göreceksin farkı. Çok sukur 95 tim 89,5 indim.
Hepimizin ortak kararı HAFTADA bir kg gitmesi.

Zaman la vucudumuz alisacak inşallah tatlı neden bu kadar sevdiriyo kendisini anlamıyorum düşman kuvvet tatlı bizim için artık. Bende cayi sekersiz icemezdim artık alıştım çok ta bişey farketmiyormus
Ayy bende tatlıyi seviyorum ama artık s3vmiycem bıraktım ben evde spor yapıyorum 1 saat kadar eliptik bisikletim var onla yapıyorum 5 10 dakkada egzersiz öyle ayrıca sauna eşofmanim var onu giyiyorum spor yaparken iyi terletiyo denize girmiş gibi oluyorum ayrıca titreşimli kemerim de var daralması icon kullanıyorum masaj yapiyo rahatlatıcı şahsen diyeyim ise
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Yumurta
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün
1 çay bardağı süt
2 ceviz
Ikisinide birleşince yağ yakıcı oluyo
Öyle
1 tabak sebzeli yemek
Salata
Ekmek yok
Ara öğün
1 elma
Aksam
1 kase çorba
Yatarkende
Yogurt un içine limon nane pul biber koyup yiyorum iyi Uyu tüyo hem
Ayrıca sabahları aç karnına limonlu maydanoz şu içiyorum
Gün içinde 2 lt karbonat li su

Ben evde bisiklete biniyorum ama oda saatlerce değil fırsat olmuyo ama bak senin fırsatın vardır yürüyüş yap mutlaka.evde spor aletin varmi

Aynen bende öyle vermek istiyorum çünkü sağlıklı olanı bu bide aslında diyet den ziyade duzenli sağlıklı beslenmek

Ben evde bisiklete biniyorum ama oda saatlerce değil fırsat olmuyo ama bak senin fırsatın vardır yürüyüş yap mutlaka.evde spor aletin varmi
Evet var hani şu ayakta kullanılan varya eliptik bisiklet diyolar ondan

Evet var hani şu ayakta kullanılan varya eliptik bisiklet diyolar ondan
Süper cnm hem o çok zevkli benim ki bu oturarak kullanılan daha sıkıcı:)) çok güzel bu şekilde çok hızlı kg verirsin gibi geliyor bana sporunu da yapıyorsun oh misss:))
Pazar tartı günümüz.
Cnm çocuk uysndi

Bu arada tebrik ederim iyi Vermişsin kilo daha da verirsin insallah tmm pazar yazıcam ne kadar olduğumu vaktim var gibi olsada yok aslında kpss ye hazırlanıyorum o yüzden sürekli oturur durumdayım evde o yüzden kilo aldı başını gitti bide kilom var diye bebeğim de olmuyo bu arada seninkini Allah bagislasin bana da veriri Rabbin inşallah

Papatya demek istiyorum sana sakıncası yoksa bisiklette bir saatte kaç kalori yakıyorsun

iyi dikkat ediyorum ben aburcubur yemiyorum ve inanın (maşallah diyin ) bugün sabah tartıldım 1.200 farketmiş yağ mı su mu bilmiyorum ama o rakm bile mutlu ediyo beni. gece birşey yemiorum ya ondan herhalde .bi de 2-3 gündür ev işiyle uğraşıyorum onunda etkisi olabilir yarın da yaparsam bitecek şimdilik sizler nasılsınız nasıl gidiyo?

bencede ama günde bitane canın çekerse sütlü tatlı ye bence şerbetli ve çikolatadan iyi bence çok şekerli olmasın ama:)

tekrar hoşgeldin aramıza uhibbuke sen dönünce mesaj attın mı bize gözden mi kaçırdık acaba neye cvp yazmadık anlamadım inan.neyse seni aramızda tekrar gördüğümüze sevindim.iyisin umarım ters bi durum yok değilmi ?

Hu huuuu kızlar kimse yokmu
Grubun ismini
Tombis anneler zayifliyor:)) ya da

Çıtır annelik yolunda birlikteyiz :)) gibi bişey olsun mu :))

olabilir bence de bu arada yeni bi sayfa açmayalım ya burası geçmişimiz bizim silinip gitmesin sen başlığı değiştiremiyomusun ? bu arada isimler güzel bir an önce karar verelim benim için farketmez.

aramıza hoşgeldin papatyagzl sen de annesin ve ve sanırım acicik kilo fazlan var ? kendinden bahsedermsin tanıyalım seni kaç bebiş var mesela kaç kilosun ? burada olmaktan pişman olmayacaksın emin ol :)

ipekzeynep nasılsın ? bebişler nasıl iyidir umarım.

Hu huuuu kızlar kimse yokmu
Grubun ismini
Tombis anneler zayifliyor:)) ya da

Çıtır annelik yolunda birlikteyiz :)) gibi bişey olsun mu :))
Çıtır annelik yolunda birlikteyiz daha bi hos uma gitti canım tombis lafı oldum olası bana hakaret gibi geliyor :)

ipekzeynep nasılsın ? bebişler nasıl iyidir umarım.
Canım bir iyi bir kötü hiç belli olmuyor sabaha kadar uyumadı, öksürük felaket tutuyor, burnu için sprey iyi geldi öksürük için bildiğiniz bişey varmı benim küçüğüm daha 5 bucuk aylık

Y
niye bilmiyorm ben biraz zor motive olup başlıyorm daha öncede haftada kilo yarşnda herkes dikkat ederdi en geç ben toparladm ama tartı gününe bir iki gün kala artk yapmadğm spor kalmazdı:)inşallah yarından itibaren ne istefiğimn farkına varıcam ve abur cuburu kesicem.bu arada hala tartılamadm uzun süre 68 de takıldm umarm almamışmdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…