yolun başındayim önce 25 kilo...

Kizlar sohbete yetişmedim benim kiz hiç durmuyo ve hala uyum madi bir elimde sallayıp bir elimde yazıyorum; ))
Iyiyim biraz düzeldi iki kg haberi beni çok mutlu etti:))
Hadi herkese iyi geceler.iyiki varsınız
Benim kide yeni uyudu iki kez kaka yaptı ne skıntsı var anlamadm.şimdi uyusammı yoksa bir fincan kahvemi içsem bilemedm .kendminözgr hissediyorm minnoş uyuynca:) sanada iyi geceler canm

Benim kide yeni uyudu iki kez kaka yaptı ne skıntsı var anlamadm.şimdi uyusammı yoksa bir fincan kahvemi içsem bilemedm .kendminözgr hissediyorm minnoş uyuynca:) sanada iyi geceler canm

Çocukları özellikle bebekleri anlamak çok zor. Ne dertleri var ah deseler...
Demi ya insan kısacık zaman a bir sürü şey sıkıştırmak istiyor.
Kahve sekersiz olsun ama:KK70:

cay ictim sonrada meyve yedim gecti hani acikinca aklimiza bisey geliyo onu yemek icin atak yapiyoz ya o an yapmazsak mesela ben biseyle gecistirin sonra unutuluyomus :) valla kizlar ben purdikkatim cislara elimi surmuyorum kafama koydum bu ay sonu tartida 84 u gormek istoyorum insallah . motivayon dusuklugu cocuklardan ev isinden yorgunluktan stresten canim benim yoruluyosub sonucta kosturmaktan kolay degil olsun bu haftalik baska gofret yememeye calis benim ayda bir canim oyle bir tatli isterki serbetli degil bimdeki peofiteeoldan 2 tane yiyince anca keser ama ayda birkere oluyo bu herzamn degil onada izin verelim dimi yani :) mesela bizimki gece sik sik uyaniyo ya sinirleniyorum zaten ac oluyorum gidip bisey yiyim diyorum hayir uyusam gecicek sabaha dayanirim yani ama sirf stresten bi de acliktan oluyi ama dayaniyom yani :)

Mesevocum ya duygularıma tercüman olmuşsun o ataklar varya aslında dusunsem yemicem ama düşünmeden ativeriyorum artık pek olmuyo ama arada da oluyo iste:))
Neyse topladım kendimi sanırım ALLAH zorluk vermesin ama karışık ve yorucu zamanlar oldu bu hafta o yüzden içimden pek bişey yapmak gelmedi ama suan daha iyiye doğru gidiyorum.
Iyi yapıyorsun bu arada canım gece sakin yeme.su ic:KK66:)

Yok canım en büyüğü 9 yaşında biri 6 diğeri 2 yaşında en küçüğü 3 aylık ben zaten ev işi yemek filan hayal yemeğini akşamdan yapıyorum temizlikte ya annem gelip çocuklara bakıyor yada hafta sonu eşini bekliyorum bazen duyulduklarında ufak tefek toplama temizlik yapsamda bazen bulasiklari makineye koyacak fırsat bulamıyorum
ya ekmekle sekeri birden nasil kesiyosunuz helal valla ben yapamiyorum onu dunden beri tam bugday unlu yiyorum sekeri pat diye kesemiyorum :KK43: bu arada corek otu istahinda bisey yapiyomu ve karbonatli su ne ise yariyo ? bu arada 2 kilo mukemmel bence
Canım ekmeği ve şekeri aslında birden kesmiyorum kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği tuketiyorum eskiden kahvaltıda küçük bir kase çilek recelini bitirirdim Nutellanin dibine kadar ben yerdim şimdi canım inanılmaz şekerli şeyler istiyor ama ben şekerli bisey istedikce ya elma yiyorum yada kuru üzüm atiyorum o anlık geçiyor isteğim bundan bir hafta öncesine kadar seker çikolata benim olmazsa olmazimdi şöyle soylim çokonati bilirsiniz herkes 1 tane yerken ben 2 tane yerdim ama kesmezdi şimdide istiyor ama geçecek bu süreç eskisi kadar çekmiyor canim

Kızlar nası gidiyor ben hala başlayamadm düm gece iki dilim kek bu günde sütlü tatlı yedim maleseff ama kahvaltıda ekmek çok az yedim .yani alşkanlk birden brakamyorm şu tatlıları iyisimi yapmıyaym bir süre tatlı tabii bu uediklerim cezasx kalmıycak bugün 100:ip atlıcam inşallh

uhibbuke yok aramızda

Merhabalar herkes..

Giderken haber verip hepinize iyi temennide bulunmuştum...döndüğümde kimsenin cvb yazmadıgını ve sayfanında fazla aktif olmadıgını gördüğüm için topiğe pek bakamadım mesevo... çünkü ben kendi kendime kaldım mı o havaya pek giremiyorum sanırım...

ama şimdi son yazdıkalrınıza baktım daha bi canlanmış sayfa azmimiz ve eksilerimiz bol olsun inşaAllah

Kızlar nası gidiyor ben hala başlayamadm düm gece iki dilim kek bu günde sütlü tatlı yedim maleseff ama kahvaltıda ekmek çok az yedim .yani alşkanlk birden brakamyorm şu tatlıları iyisimi yapmıyaym bir süre tatlı tabii bu uediklerim cezasx kalmıycak bugün 100:ip atlıcam inşallh
:mad:En azından kendi cezanın kendin veriyorsun canım geçmişe sünger çek ve başla bugünden itibaren dikkat et.Aynanın karşısına geç ve kendine so ver ben bu kadar iradesiz değilim güçlüyüm ve vericem bu kilolari herşeye herkese inat de artık kendi cumlelerinle susle cissslara dokunma bi daha olurmu :KK66:

Merhabalar herkes..

Giderken haber verip hepinize iyi temennide bulunmuştum...döndüğümde kimsenin cvb yazmadıgını ve sayfanında fazla aktif olmadıgını gördüğüm için topiğe pek bakamadım mesevo... çünkü ben kendi kendime kaldım mı o havaya pek giremiyorum sanırım...

ama şimdi son yazdıkalrınıza baktım daha bi canlanmış sayfa azmimiz ve eksilerimiz bol olsun inşaAllah
Hoşgeldin aramıza :)

Merhabalar herkes..

Cnm Merhaba senin gittiğin haftayı sanırım sayfaya açılmadı teknik bir arıza olmuştu bir kaç gün girilmedi kusura bakma ne olur .ben tatilinde uzadı diye düşünmüştüm.ama aklımın kosesindeydin canım bnm. Nasılsın hersey yolunda mi

:mad:En azından kendi cezanın kendin veriyorsun canım geçmişe sünger çek ve başla bugünden itibaren dikkat et.Aynanın karşısına geç ve kendine so ver ben bu kadar iradesiz değilim güçlüyüm ve vericem bu kilolari herşeye herkese inat de artık kendi cumlelerinle
Merhabalar herkes..

Seni gördüğüme sevindim canım bnm:))

:mad:En azından kendi cezanın kendin veriyorsun canım geçmişe sünger çek ve başla bugünden itibaren dikkat et.Aynanın karşısına geç ve kendine so ver ben bu kadar iradesiz değilim güçlüyüm ve vericem bu kilolari herşeye herkese inat de artık kendi cumlelerinle susle cissslara dokunma bi daha olurmu :KK66:

Bencede katılıyorum artik cissslara dokunma söyle bi silkelen bakalım.

Çok sukur kızlar ben Güne iyi başladım aralarda midem kazindi ama ceviz yedim süt ictim ikindi ogun ünde yagsiz ince bi tost yedim. Fırsat olunca da spor yapmak istiyorum

Canım ekmeği ve şekeri aslında birden kesmiyorum kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği tuketiyorum eskiden kahvaltıda küçük bir kase çilek recelini bitirirdim Nutellanin dibine kadar ben yerdim şimdi canım inanılmaz şekerli şeyler istiyor ama ben şekerli bisey istedikce ya elma yiyorum yada kuru üzüm atiyorum o anlık geçiyor isteğim bundan bir hafta öncesine kadar seker çikolata benim olmazsa olmazimdi şöyle soylim çokonati bilirsiniz herkes 1 tane yerken ben 2 tane yerdim ama kesmezdi şimdide istiyor ama geçecek bu süreç eskisi kadar çekmiyor canim

Zaman la vucudumuz alisacak inşallah tatlı neden bu kadar sevdiriyo kendisini anlamıyorum düşman kuvvet tatlı bizim için artık. Bende cayi sekersiz icemezdim artık alıştım çok ta bişey farketmiyormus

Hu huuuu kızlar kimse yokmu
Grubun ismini
Tombis anneler zayifliyor:)) ya da

Çıtır annelik yolunda birlikteyiz :)) gibi bişey olsun mu :))

Merhaba arkadaşlar hep takip etmeye çalışıyorum burayı güzel öyküler okuyorum..bende hep kiloyu verdim aldım sürekli hayatım böyle devam ediyor artık eşim hasta olmadan korkuyorum iki çocuğumuz var dedi çünkü babam kalp krizinden vefat etti.hep takılır bana konuşurken birden sakalasma ve iddaya girdik.su an 95 kiloyum bende özellikle buraya yazmak istedim pes etmemek için. Bugun basladim diyetime.Allah benim gibi Zayıflamak isteyen herkese öncelikle kendi için zayıflamaya yardım etsin.kilo verdikçe yazacağım inşaallah
Ay canım bende 90 kiloyum bende başladım diyete hamile kalmak istiyorum dolayısıyla vermem gerek kilom olduğu için bebeğim olmuyo :cry:

Hu huuuu kızlar kimse yokmu
Grubun ismini
Tombis anneler zayifliyor:)) ya da

Çıtır annelik yolunda birlikteyiz :)) gibi bişey olsun mu :))
Önceki mesajları pek okumadim ama bende senin gibi verdikçe yazıcam buraya daha hırslı oluruz
Nasıl diyet uyguluyorsun spor yapıyorsun anlatsana

X