- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
Şu an 68 olmalıyım hala çıkıp pil alamadm bugün halledicem.protein derken süt yopurt tavuk göğüs yada nagıt yedim birde benim tatlı düşkünlüğm var hergün ya çikolota yada kek birkaç dilim yedim yinefe rahat vermiştm kilo.ekmeği kesmiştim sadece kahvaltıda bir iki dilim yedm.kahvaltıda iki haşlanmş yumurta yedim hepprotein agirlikli derken nasil beslendin mesela
Evet biraz zorlwnoyorm ama ikisi büyük oldğndan daha çok minik yoruyor biziALLAH bağışlasın JoleYa cim ya üç çocuk la zor oluyo mu.ben bugünlerde kendimi çok yorgun hissediyorum yetisemiyorum
Maşsllah Allah bağışlasın kızı bılamdk desenize:)))Evet canım karbonhidrat diyetinde bi göz atmak lazım bu arada senin 3 oğlun varmış Allah bagislasin benimde 4 oglum var biri henüz 3 aylık
Düşün düşün derim onlar evin neşesi:))benimkilr 18 14 yaşlarnda tekne kazıntısı 17 aylk oldumaşallah kızlar birinnizn 4 birinizin3 birinizin 2 birinmizin bir çocuğu var valla biri bile zor 3- 4 ü düşünemiyorum :)
Oo maşallah büyümüş onlar artık. Yardım ediyorlardır değil mi. Öyle ya Evin neşesi bencedeDüşün düşün derim onlar evin neşesi:))benimkilr 18 14 yaşlarnda tekne kazıntısı 17 aylk oldu
Evet canım karbonhidrat diyetinde bi göz atmak lazım bu arada senin 3 oğlun varmış Allah bagislasin benimde 4 oglum var biri henüz 3 aylık
Evet canım karbonhidrat diyetinde bi göz atmak lazım bu arada senin 3 oğlun varmış Allah bagislasin benimde 4 oglum var biri henüz 3 aylık
Aynen bende pek yapamıyorm hep üstten abileri gelince birgün o odayı birgün diğerini yoksa bebişle dipten temizlik olmuyor abilerde sağolsnlsr yardmcı oluyolarKizlar siz ev islerini çocuk uyurken mi yapıyorsunuz.ben tamamen islerimi hiç yapamıyorum
Aynen bende pek yapamıyorm hep üstten abileri gelince birgün o odayı birgün diğerini yoksa bebişle dipten temizlik olmuyor abilerde sağolsnlsr yardmcı oluyolar
bugunku menu
08:00 bi bardak sut
11:00 : 1 adet peynirli gozleme (yagsiz) 2 fincan cay 4 sekerli
ara ogun yok firsatim olmadi
17:00:1 kase corba 2 adet biber dolma 1/2 kase yogurt 2 dilim tam bugday ekmegi
21:00 kakaolu bir bardak sut 2 sekerli
22:00 1 adet portakal
23:00 1/2 avuc uzumlu leblebi
gun boyu 2 litreye yakin su
Mesevo canım menuyu okudum şekeri çıkar yada keyif için sadece 1 tane kullan, birde suyu fazlalaştır ve son kez meyveden sonra hiçbişey yeme meyveyi için çok kıyıldığında duramadığında bu benim düşüncem biraz zorlayacaksın ama olsun birkaç gun bu şekilde denemeye çalış
Canım iyi değil kotu öksürüyor ve burnu akıyor artık nefes alamaz duruma geliyordu Dr sprey verdi bugun burnu için ve antibiyotik kullanıyoruz, kızının burnu için vıcsk al o daha bereketli bir beze sür ve yatarken yastığının kenarına koy coldmisk cabuk bitiyor ve pahalı bence şu gunleri bi atlatsak, gerçi Allah ın her gunune şükür beterinden saklasın inşallahIpek zeynep cim kızın nasıl oldu
Canım bende senin gibiydim cikolata yemeden yatarsam gece kalkıp yerdim kendine 7 gun ver 7 gun kullanmayacağına dair inan bana 8 gun aklına gelmez, bir tane kavanoz A koy o şekerleri ve bir hafta sonra bak onu her hafta vücuduna alıyorsun, onun yerine ye vucut daha cabuk eritirhaklısın ben de farkındayım hiç kullanmamak daha iyi ama şeker kullanmayınca böyle şekrsizlikten başım ağrıyo sanki ama denemeye çalışıcam azaltark yoksa ben de isterim kahvaltıda bile şekersiz içmeyidiğer söylediklerini de deneyeceğim inşallah
Amin bugunlerimize çok şükür canımı ilaçlar iyi gelir ınsaallh .ewet ya neden pahali bu kadar anlamıyorum.bede zor emziriyorum burnunda sıktırmiyo.Canım iyi değil kotu öksürüyor ve burnu akıyor artık nefes alamaz duruma geliyordu Dr sprey verdi bugun burnu için ve antibiyotik kullanıyoruz, kızının burnu için vıcsk al o daha bereketli bir beze sür ve yatarken yastığının kenarına koy coldmisk cabuk bitiyor ve pahalı bence şu gunleri bi atlatsak, gerçi Allah ın her gunune şükür beterinden saklasın inşallah
Bizimkine fayda etmedi o ilaç mı neyse bide hemen bitiyor şişe küçük, bugun Dr sprey verdi 5 gun kullanılacak sadece adı Rhinfant buyukler içinde var ben kullanmıştım çok iyi geliyor ipek kızımın ismi ipeğede sıktım iyi geldi aklında bulunsun sadece gece yatmadan bir kez canım diğeri fayda etmezse Dr sor ona göre kullanAmin bugunlerimize çok şükür canımı ilaçlar iyi gelir ınsaallh .ewet ya neden pahali bu kadar anlamıyorum.bede zor emziriyorum burnunda sıktırmiyo.
aksam hafif olsun diye haslama sebzesi yedim simdi icim eziliyo uzecim yaMesevocum nbersin:))
Yok canım en büyüğü 9 yaşında biri 6 diğeri 2 yaşında en küçüğü 3 aylık ben zaten ev işi yemek filan hayal yemeğini akşamdan yapıyorum temizlikte ya annem gelip çocuklara bakıyor yada hafta sonu eşini bekliyorum bazen duyulduklarında ufak tefek toplama temizlik yapsamda bazen bulasiklari makineye koyacak fırsat bulamıyorumSeninkiler de büyük mu neclacim.