- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada uyar canım tartılma günümüz bencede pazar gunu olsunkonu sahibi uze ama herkes yapmali bence ayda bir degistirelim zaten suan aktif olarak giren bi dordumuzuz ilk ay ben olayim zaten zor olan bisey yok tabloyu ben hazirlarim zaten takim kaptani biz carsamba gunu kilo bilgimizi girince oraya yazacak kac gr verdik bi en son ay olarak bi tablo hazirlariz o kadar onun uzerinden degistirir gideriz siralama su sekilde olsun mu arkadaslar
1.ay bugunden basliyo 13 ocaga kadar ben olurum 13. ocaktan 13 subata kadar ipek zeynep 13 subattan 13 marta kadar uze 13 marttan 13 nisana kadar necla gelen olursa isteyen kisi olur olmazsa devam edersek o zamn karar veririz kisacasi takim kaptanligi sirasi
1.ay mesevo . 13 aralik - 13 ocak
2.ay ipek zeynep 13 ocak - 13 subat
3.ay uze . 13 subat - 13 mart
4.ay necla 82 . 13 mart -13 nisan bunu da bu sekilde kararin altina yazalim sizin icinde uygunsa ? bugunden itibaren girecegiz dimi bilgileri baslangic kilosunu falan bugun itibari ile yazalim gecmisi silelim
İnşallah veririz hep birlkte motive olurz ben öyle saldımki kendimi aylardr aynı kilodaym.hergün yazamasakta arada bir yazalm fikir olurBende yazma işini çok yapamam gibi geliyor bizim için en önemli şey hatta kesin kuralimiz olsun bence bu her hafta en az 1 kilo vermek
Evet canım fırsat buldukça yazabiliriz birde farklı uygulayipta başarılı olduğunuz bir yöntem varsa yazalım olurmuİnşallah veririz hep birlkte motive olurz ben öyle saldımki kendimi aylardr aynı kilodaym.hergün yazamasakta arada bir yazalm fikir olur
zorunlu degil ama zorunlu hissederse daha iyi olur en azindan bilincaltiniza yerlestirin yazmaya mecburuz gibi kim ne yemis goruruz hem :)Hepinizi alkisliyorum Azimli olmanizdan dolayi.
Katılmak isteyenler i bekliyoruz kimse yalnız değil.
Birde hergün yedigimizi yazacak miyiz canlar ya ben belki yazamayabilirim(
Konu Sahibi uze gevsiyormu acaba:)))
Ya şaka bi yana benim yogun geçiyor gunum oyüzden
ne guzel bak isteyince verebilmek degil mi? basla canim basla bu arada senin kac cocuk var ? ben de metabolizma hizlamdirici caya baslicam yarin insallah :)75 ten 68 e düştm kendi çabamla üç haftadr tartlmadm yarın tartı pili alıp atıcam sizede arkadşlar haydi bismillah bu gece pulbiberli yoğurt yada tarçınlı ılık sütle başlıyorm inşallah
uze baktin mi ilk sayfana mesajinda duzenleme yapabiliyo musun ?Sagol mesevocum benım için iyilik yaptın inan hiç beceremiyorum bu işleri o zman a kadar en azından öğrenirm inşaallah.:))
Tabi yazalım mesela ben protein ağırlklı beslendiğimde hızlı kilo verdm kaçamak yaptığmda bile bol protein aldıysam o günlerde kilo almadm.Evet canım fırsat buldukça yazabiliriz birde farklı uygulayipta başarılı olduğunuz bir yöntem varsa yazalım olurmu
Evet gerçekten harika kilo vermek bir kilo bile farkediyor.benim üç oğlum var ilk iikisinde kilo almadm sonuncudada doğum sonrası fazla aldımne guzel bak isteyince verebilmek degil mi? basla canim basla bu arada senin kac cocuk var ? ben de metabolizma hizlamdirici caya baslicam yarin insallah :)
allah bagislasin hepsini her cocukta bir olmuyo iste suan 68 kilomusun peki ?Evet gerçekten harika kilo vermek bir kilo bile farkediyor.benim üç oğlum var ilk iikisinde kilo almadm sonuncudada doğum sonrası fazla aldım
protein agirlikli derken nasil beslendin meselaTabi yazalım mesela ben protein ağırlklı beslendiğimde hızlı kilo verdm kaçamak yaptığmda bile bol protein aldıysam o günlerde kilo almadm.
uze baktin mi ilk sayfana mesajinda duzenleme yapabiliyo musun ?
ALLAH bağışlasın JoleYa cim ya üç çocuk la zor oluyo mu.ben bugünlerde kendimi çok yorgun hissediyorum yetisemiyorumEvet gerçekten harika kilo vermek bir kilo bile farkediyor.benim üç oğlum var ilk iikisinde kilo almadm sonuncudada doğum sonrası fazla aldım
hem konu hem mesajı diyorum kurallarımızı oluşturacağiz yaEv işi çocuk fa
Canım konu ismine diyosun demi inan hiç bakamadim bu bir kaç gündür çok yoğunum inan elim değmedi; ((
Evet canım karbonhidrat diyetinde bi göz atmak lazım bu arada senin 3 oğlun varmış Allah bagislasin benimde 4 oglum var biri henüz 3 aylıkTabi yazalım mesela ben protein ağırlklı beslendiğimde hızlı kilo verdm kaçamak yaptığmda bile bol protein aldıysam o günlerde kilo almadm.
Mesevo canım menuyu okudum şekeri çıkar yada keyif için sadece 1 tane kullan, birde suyu fazlalaştır ve son kez meyveden sonra hiçbişey yeme meyveyi için çok kıyıldığında duramadığında bu benim düşüncem biraz zorlayacaksın ama olsun birkaç gun bu şekilde denemeye çalışbugunku menu
08:00 bi bardak sut
11:00 : 1 adet peynirli gozleme (yagsiz) 2 fincan cay 4 sekerli
ara ogun yok firsatim olmadi
17:00:1 kase corba 2 adet biber dolma 1/2 kase yogurt 2 dilim tam bugday ekmegi
21:00 kakaolu bir bardak sut 2 sekerli
22:00 1 adet portakal
23:00 1/2 avuc uzumlu leblebi
gun boyu 2 litreye yakin su
maşallah kızlar birinnizn 4 birinizin3 birinizin 2 birinmizin bir çocuğu var valla biri bile zor 3- 4 ü düşünemiyorum :)Evet canım karbonhidrat diyetinde bi göz atmak lazım bu arada senin 3 oğlun varmış Allah bagislasin benimde 4 oglum var biri henüz 3 aylık