Insallah canım ha diyetisyen e gitmişiz ha buraya yazmışiz bence burası aha a önemli.Canım geçmiş olsun seninde biran önce iyilessin Yavrucuk bu arada hepimizin kilosu yakın birbirine eğer kararlı olursak kızlar 3 ayda 60 lari görürüz ve ben kendi adıma soylim ben inatciyimdir biraz gorecegime inanıyorum yanı mart ayında daha ince olucaz.
Evet çok acımasızdegil mi uymayan zaten hedefledigimiz ayda verecegimiz kiloya ulasamayarak kilo verme suresini uzatarak biz burda kilo verme haberlerini verdikce amacimiza ulastilca cezasini kendi cekmis olacak :) cook acimasiz degil mi
ne guzel bak bunun farkinda olman supersin devam...Geçen hafta salı gününden başlamıştır dikkat etmeye azıcık vermisim ise yarıyor sanırım.
Kızlar günaydın kızım hasta yeni geldik hastaneden bu hafta çok aktif olamam gibi öncelikle kızım için duâ edin yeni sızdı kaldı.
Tartım bozulmuş ama dun 81.200 düm. Akşamları mumkun oldukça yazarım aldığınız kararlara uyarım sorun olmaz. Kızım çok hasta dua edin lutfen
canim cok gecmis olsun sana da ya grip mi neyi var ? ya ortalik mikrop yuvasi hastaliklar daha mi cogaldi neKızlar günaydın kızım hasta yeni geldik hastaneden bu hafta çok aktif olamam gibi öncelikle kızım için duâ edin yeni sızdı kaldı.
Tartım bozulmuş ama dun 81.200 düm. Akşamları mumkun oldukça yazarım aldığınız kararlara uyarım sorun olmaz. Kızım çok hasta dua edin lutfen
canim ya olabilir boyle seyler teknoloji cok hizli yetisilmiyoki hizina biz bile bu nesle gore biraz geride kaldik valla :)Cahillikte son nokta :)))))
insallah canim benim ben dikkat edersek bide si bogazimiza sahip cikarsak olmicak bisey yok imkansiz degil en azindan. veren nasil veriyo kiloyu bogazini tutuyo dikkat ediyo hoppili girtlak yiyip spor yapmayip kilo vereni ben gormedim. kizlar bi dusunun zayiflayinca yakinlarimizin ne kadar guzel olmussun genclesmissin nasil verdin diye hayran hayran bakicaklarini bizi uzaktan goren kisinin bu omu ne kadar zayiflamis taniyamadim dedigini dugune toplantiya giderken keske gitmesem demek yerine en guzel kiyafeti giyip ortada dans etmeyi cok kilo almissini duymak yerine aa cocigunuz mu var hic dogum yapmamis gibisiniz denilgini guzel olmazmiydi? bunlari dusunun motiveolunCanım geçmiş olsun seninde biran önce iyilessin Yavrucuk bu arada hepimizin kilosu yakın birbirine eğer kararlı olursak kızlar 3 ayda 60 lari görürüz ve ben kendi adıma soylim ben inatciyimdir biraz gorecegime inanıyorum yanı mart ayında daha ince olucaz.
benim isim onerim kaybedenler kulubuydu baska onerisi olan soylesin sartlarida yazalim en azindan bi kuralimiz oldugu belli olsun o kurallari da bi sayfaya koyariz aramiza gelecek olana soyleriz sayfa numarasini sen bi bakarmisin konunun ismini degistirebiliyomusin ilk mesajinda oynama yapabiliyomusin eger yapabiliyosan kurallari oraya yazariz sen yapamazsan eger senn icinde uygun olursa ozelden sifreni gonderirsin ben denerim sonra yine degistirirsin . bu arada niye guldun kiz ne varmis resminde sanki :))Inşallah canım mesevocum ALLAH A Şükur yavaş yavaş geçer yarın okula yollamicam bakalim tedavi yarım kalmasın.
Aynen yaa benimde aklım bu sayfa da :)) peki ne koyalım konunun adını bide nasıl değişecek :)))fotoğraf i bile nasıl koymuşum ya güldüm kendime :))
insallah camim benim aliriz fistik gibi giyiniriz bu arada diuetisyenden daha iyi olup olmadigini bir ay sonra hep birlikte gorucez ha ha haInsallah canım ha diyetisyen e gitmişiz ha buraya yazmışiz bence burası aha a önemli.
Inşallah martta yeni kıyafetler alırız:))
İyi akşamlar kızlar salgın varmış ama benim oğlumda geçti kızıma bu arada çok teşekkür ederim kızlar tartının pili bitmiş olamaz iki hafta önce almıştı eşim yarın tekrar bi bakarım çizelgeleri kim hazırlayacak bu aradacanim cok gecmis olsun sana da ya grip mi neyi var ? ya ortalik mikrop yuvasi hastaliklar daha mi cogaldi neallahim sen bizleri cocuklarimizi koru hasta olanlara acil sifalar ver yarabbim insaalah en yakin zaman da duzelir o haberleri verirsin once kizin iyi olsun katilabildigin kadar katil sen kwndini bildikten sonra cok gecmis olsun yine bu arada tartinin pili bitmis olabilir mi ?
konu sahibi uze ama herkes yapmali bence ayda bir degistirelim zaten suan aktif olarak giren bi dordumuzuz ilk ay ben olayim zaten zor olan bisey yok tabloyu ben hazirlarim zaten takim kaptani biz carsamba gunu kilo bilgimizi girince oraya yazacak kac gr verdik bi en son ay olarak bi tablo hazirlariz o kadar onun uzerinden degistirir gideriz siralama su sekilde olsun mu arkadaslarİyi akşamlar kızlar salgın varmış ama benim oğlumda geçti kızıma bu arada çok teşekkür ederim kızlar tartının pili bitmiş olamaz iki hafta önce almıştı eşim yarın tekrar bi bakarım çizelgeleri kim hazırlayacak bu arada
Slm tamam pazar gunu olsun herkesin kilosu belli pazar günü tartılıp bildiririz Ocak ve şubat ta uyar bana o zamana kadar 4 kilodan fazla veririz inşallah kızlar buarada kilo bildiririmiz pazar gunu olsun mu yada c.tesi cunku ancak 1 haftalik zamn o zamn doluyo olur mu ya pazar ya c.tesi soyleyin
Merhaba bugün geç grdm ama hergn girerm mutlaka yazdklarnza uyarm bende yalnz tartımn pili bitmş yarın alıp tartı resmmi atarım olur değilmibuarada kilo bildiririmiz pazar gunu olsun mu yada c.tesi cunku ancak 1 haftalik zamn o zamn doluyo olur mu ya pazar ya c.tesi soyleyin
konu sahibi uze ama herkes yapmali bence ayda bir degistirelim zaten suan aktif olarak giren bi dordumuzuz ilk ay ben olayim zaten zor olan bisey yok tabloyu ben hazirlarim zaten takim kaptani biz carsamba gunu kilo bilgimizi girince oraya yazacak kac gr verdik bi en son ay olarak bi tablo hazirlariz o kadar onun uzerinden degistirir gideriz siralama su sekilde olsun mu arkadaslar
1.ay bugunden basliyo 13 ocaga kadar ben olurum 13. ocaktan 13 subata kadar ipek zeynep 13 subattan 13 marta kadar uze 13 marttan 13 nisana kadar necla gelen olursa isteyen kisi olur olmazsa devam edersek o zamn karar veririz kisacasi takim kaptanligi sirasi
1.ay mesevo . 13 aralik - 13 ocak
2.ay ipek zeynep 13 ocak - 13 subat
3.ay uze . 13 subat - 13 mart
4.ay necla 82 . 13 mart -13 nisan bunu da bu sekilde kararin altina yazalim sizin icinde uygunsa ? bugunden itibaren girecegiz dimi bilgileri baslangic kilosunu falan bugun itibari ile yazalim gecmisi silelim
Tabiki olur canım :))Merhaba bugün geç grdm ama hergn girerm mutlaka yazdklarnza uyarm bende yalnz tartımn pili bitmş yarın alıp tartı resmmi atarım olur değilmi
Ay ewet guya kendimi bilir zannederdim ama yaslandim sanırım işin kötüsü şişman yaşlanma istemiyorum :)canim ya olabilir boyle seyler teknoloji cok hizli yetisilmiyoki hizina biz bile bu nesle gore biraz geride kaldik valla :)
Fırsat buldukça yazabilirm bende bugün felaket yrdim yarın başlıyorum:)))Hepinizi alkisliyorum Azimli olmanizdan dolayi.
Katılmak isteyenler i bekliyoruz kimse yalnız değil.
Birde hergün yedigimizi yazacak miyiz canlar ya ben belki yazamayabilirim(
Konu Sahibi uze gevsiyormu acaba:)))
Ya şaka bi yana benim yogun geçiyor gunum oyüzden