yolun başındayim önce 25 kilo...

Ayyy kızlar ya tam okuyamadim bile bugün ya uyku düzeni şaştı iyice

Süpersiniz kizlarrrr çok geri kalmışım kızlar bnm kusuruma bakmayın ben her şart uyarım çocuk çok hasta sürekli hava veriyoruz

Kızlar çok güzel kararlar alındı umarım hepimiz kararlı olup birbirimizi destekleri ve grubumuz amacına uyar hepimiz en az 20 kilo veririz

Merhabalar benim bebeğim 17 aylık oldu 7 kilo verdm ama birkaç aydır saldm 1,5 kilo aldm tekrar 10 kilo vermem gerek.sizlerle beraber motive olup başarrım diye düşünüyorm .yalnz ben 7 kiloyu ne yaptysam az yiyrrk akşam keserek verdm siz nasl bir program düşünüyorsnz.

Bizim programımız yok canım daha sadece tamamen motive olmak ve birbirimize destek olarak kurtulmak istiyoruz uzerimize yapışan yağlardan

Süpersiniz kizlarrrr çok geri kalmışım kızlar bnm kusuruma bakmayın ben her şart uyarım çocuk çok hasta sürekli hava veriyoruz

daha iyileşmedimi kuzum ya çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.... bu durumlarda kusura bakmak olmaz öyle düşünme sadece bizi takip et fırsatın olduğunda düşüncelerini yaz olur mu yeni kararlar alıyoruz kendimize gelmek için .

İnşallah hep beraber kurtulalm şu anki kilomuzu tartlp hemen başlayalm o zaman

aramıza hoşgeldin joleya herkes yarın sabah aç karnına tartılıp tartı görüntüsüyle beraber yazıp göndersin o zamn olur mu?

Sagol canim ya Bugün sabah babası tekrar Dr a götürdü canıb boğazında enfeksiyon varmış bu bizim başka Dr. Reflü ye yani tahlil e gerek yok demiş kızmış hatta bugün şuanda veriyorum. Sekiz kere bir iki gun hava verikiyor.ALLAH IM beterinden saklasın.
Daha okuyamadim tam.yeni topik açılacak mi

canim ya demek yanlis teshis koymus diger dr. havayi evde veriyosun dimi iyi oldumu bari ? dogru soyledin bak bunu ben de yarismalarin kurallarini nereye yazicaz diyodum topigi acan kisi ilk sayfada duzenleme yapabilecek mi mesela sen ilk sayfanda duzenlemeyapabiliyomusun kararlarda bi degisiklik olursa diye eger oyleyse acalim bi topik

eğer yeni bir topik açacaksak bence diyet gruplarında falan açsak ii olur değilmi?

arkadaşlar okudum da diyet gruplarında rastgele bir grup oluşturulamıyormuş bilginize ne yapmamız gerektiğine siz karar verin ama kurallrımızı oluşturma namına görev uzeye düşecek ozaman.Bir de bundan sonra kilo bildirimimizi aşağıda şekilde yapalım.
Başlangıç kilosu;
Gecen hafta;
bu hafta:
Giden;
toplam giden; şeklinde daha iyi olur.

Bence dagilmayalim buradan devam edelim kızlar birde kan grubuna gore beslenme şekli var bir çok tanıdığım bu şekilde kilo verdi bilginiz olsun internetten araştırırsanız bulursunuz mesela yeşil çay b grubuna gore uygun değil bulgur pilavı yerine pirinç pilavı yenmesi gerekiyor tavuk kilo saldırırken kırmızı et kilo verdiriyor gibi bir suru şeyler var bir bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…