yolun başındayim önce 25 kilo...

arkadaşlar p.tesi gününe kadar şartlarımızı belirleyelim önerilerinizi söyleyin.Bir de grubumuzun şartlarını gelen herkesin görebilmesi için ilk sayfaya nasıl koyacağız
Mesela bizim tartılma gunumuz çarşamba olsun geçmişe silgi çekip herkes çarşamba günü kilosunu yazsın ve bir dahaki hafta ki hedefini yazsın ve sıkı şekilde birbirimizi takip edelim birbirimizi kırmadan kızalım

arkadaşlar p.tesi gününe kadar şartlarımızı belirleyelim önerilerinizi söyleyin.Bir de grubumuzun şartlarını gelen herkesin görebilmesi için ilk sayfaya nasıl koyacağız
Bide hedefimiz sadece kilo vermek olmasın her alanda kendimizi değiştirelim haftanın iki gunu kendimizle ilgilenelim mesela kendimize bakım yapalım ayda bir kitap bitirmek şart olsun gibi başka fikri olan var mı aklıma bunlar geliyo

olur çarşamba günü yazabiliriz.evet kırmadan kızalım.

ben şöyle birşey hazırladım ismini değiştirebiliriz örnek olarak yani ;

olabilir aslında güzel fikirler geliyo valla kadınız yaratıcıyız işte ya :)

rica edrim grubumuzun ilk sayfasına herkes onaylarsa bu resmi ve şartlarımızı yazarız ama nasıl yapıcağımızı bilmiyoz :) bi de 2-3 kişi daha yok sesleri çıkmıyo nerelerdesiniz onların da fikrini alsaydık iyi olurdu

Uze yok galiba tek başka kim var fatma bize takılmıyor artık galiba

uhibbuke yok aramızda

tablo hazırlarsak en azından aramızda olup aktif olanlarla başlarız aramıza katılmak isteyen olursa şartlarımızı okur ona göre girer bu arada bazı şartlarda koyalım mı sizce hedefe daha odaklanmk adına mesela üst üste 3 hafta kilo veremeyene ceza verelim bir hafta diskalifiye olsun :) ya da başka önerisi olan?

Pazartesi gününe kadar bekleyelim pazartesi gunu faaliyete geçelim onlarında fikrini alırız olmasa onlarında onaylayacağını tahmin ediyorum sonuçta guzel şeyler yapıyoruz

olur bekleyelim o zamana kadar aklımızdakileri toparlayalım yazalım eksikleri fazlalıkları hesap edip ortaklaşa şartları hazırlayalım

Ben tablo işini yapamam ama çıkarma işi olmasın çünkü vucut bir sure sonra duracak belki bir ay vermeden alacağız ama ceza verelim iki ögun yesin mesela

Ben tablo işini yapamam ama çıkarma işi olmasın çünkü vucut bir sure sonra duracak belki bir ay vermeden alacağız ama ceza verelim iki ögun yesin mesela

ama 2 öğün yiyip yiyemeyeceğini nereden bileceğiz ki bizler emziriyoruz kız bebişlere yazık başka bişey düşünelim bence

ama 2 öğün yiyip yiyemeyeceğini nereden bileceğiz ki bizler emziriyoruz kız bebişlere yazık başka bişey düşünelim bence
Ama hepimizin bebeği altı ayı geçti ek gıdaya geçtik onların sağlıklı anneye ihtiyacı var ilerde oğlumun yada kızımın bana sen şişmansın çirkinsin demesini istemiyorum ben

Ama hepimizin bebeği altı ayı geçti ek gıdaya geçtik onların sağlıklı anneye ihtiyacı var ilerde oğlumun yada kızımın bana sen şişmansın çirkinsin demesini istemiyorum ben

o da doğru tamam bi düşünelim o zaman . bu arada hani şartları koyacağız ya bu cuma yarışmalarının sayfasından bazı şeyleri alıntı yapsak olur mu?

tamm baklım hakkımızda hayırlısı olsun. biraz göz attım da mesela kaçamk yaptığınzda o yediğiniz şeyin kalorisi kadar spor yapmak zorunlu diyor bu bize uyar mı?
Ben hiç kalori hesabı yapmıyorum tlf kalori cetvelini indireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…