yolun başındayim önce 25 kilo...

herkes yazsın arkadaşlar kilosunu tablo yapayım ben de

Aslında hepsi vücuda faydalı olan şeyler bende bi sakıncası olduğunu dusunmuyorum ama sadece acaba bizim metabolizmamizi hızlandıran şeyler bebeğimizin metabolizmasini hızlandırırmı.biz verelim derken bebisimiz kilo vermesin

sanmıyorum ya çünkü ben tarçınlı süt içiyorum elma yiyorum maydonoz falan sanmam hepsi değişik bitki olsa haklısın ama günlük yedğimiz şeyler diye düşünüyorum denemekte fayda var :)

kızlar haydi grubumuza bi isim bulalım isim önerim kilo kaybedenler kulubü ya da sadece kaybedenler kulubü mesela :)

Benim yuruyus yada spor yapma imkânım yok evde kendince birşeyler yaparım artık leslei filan olabilir.günlük yarım saat spor yeter birde akşam 19.dan sonra bisey yiyip içmemek sudan başka aramizdan biriniz kaptan olsun kuralları belirleyip çizelgeyi hazırlamak gerekir.Uzecim sanırım bu görev sana düşer

Canım tlf numaramı vereyim istersen vapsap yazışırız benim için sorun olmaz

bence de aramızdan biri kaptan olmalı :) ama kim kim gönüllü olmak gerekiyor bence aa şöyle yapalım heray birimiz olalım olurmu hem yük olmamış olu ben başlayabilirim isterseniz aksi bi durum olursa diğerine devrederiz ama önce sıraya girmek lazım 1.ay bensem 2.ay mesela ipek zeynep gibi ... isme karar verdiğimizde uze yolun başındayım önce 25 kilo yazısını düzelterek grubumuzun ismini yazsın .. bu arada arkadaşlar sizce tartıldığımızda tartımızın da resmini koyalım mı sizce abartı mı olur güven meselesinden değil yani daha odaklanmak için ..

şimdi bi haber izliyorum iki kadın el ele vererek 1,5 yılda biri 60 kilo diğeri 50 kilo vermiş. şimdi spor hocası olmuşlar zayıflatıyolarmış .merdiven çıkamazken spor hocası olmak onlar bile şaşırıyormuş .Bi arada kendi başına 200 kilo veren bitane adam vardı .haydin kızlar bizler 20-30 kiloyumu veremiycez ha ha ha

Koyalım motive olur ben size uyarım kızlar amaç aynı nasıl olsa

Canım sana özelden msj bıraktım tlf numaram yazılı ordan da görüşe biliriz

bence de aramızdan biri kaptan olmal
Koyalım motive olur ben size uyarım kızlar amaç aynı nasıl olsa
Bencede güzel fikir tartimizin resmini koyalım bencede

gördüm mesajını görüşebiliriz
Mesajim geldiği sana canım mesevo ile de mesajlasiriz

arkadaşlar burdan yazayım gizli saklı olmasın watsapım olsaydı iyi olurdu ama olmadığı için doğal yollarla mesajlaşmama eşim sorun çıkartabilir. o yüzden ben watsapım olursa aranıza katılabilirm sakın yanlış anlamayın

arkadaşlar p.tesi gününe kadar şartlarımızı belirleyelim önerilerinizi söyleyin.Bir de grubumuzun şartlarını gelen herkesin görebilmesi için ilk sayfaya nasıl koyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…