Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında hepsi vücuda faydalı olan şeyler bende bi sakıncası olduğunu dusunmuyorum ama sadece acaba bizim metabolizmamizi hızlandıran şeyler bebeğimizin metabolizmasini hızlandırırmı.biz verelim derken bebisimiz kilo vermesinALINTIDIR ''
Arkadaşlar bi tane buldum bunu denemek istiyorum bence bi zararı yok gibi uygulamak isteyen uygulayabilir .Zencefil hakkında tereddütüm vardı onu dabuldum
encefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir diyor bi sitede araştırın isterseniz doktorunuza başvurun istenmeyen sonuç doğmasın diye ben başlamyı düşünüyorum arkadaşlar şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı
Eşim 2 haftadır diyette yediğine içtiğine dikkat etmeye başladı haftada 2 defa 1 saat yürüyüş yaptı bu çayı ve arada yeşil çayını kullandı çok şükür 2 haftada 4 kilo verdi,herkesin bünyesi ve metebolizması farklıdır bu yüzden daha çok metebolizmasını hızlandırsın diye baya araştırdım ve hem metebolizmayı hemde özellikle göbek yağları için bu çayı yaptım sanırım işe yaradı ama çay tek başına hiç bir zaman yeterli değil önemli olan azim ve istek,Eşimin yaptığı diyeti kısaca özetliyim eşim dışarda çalıştığı için aç kalmadan kilo vermesi çok önemli bu yüzden kahvaltısını normal aşırıya kaçmadan bol yeşillikle ( domates,salatalık,maydanoz ) ile yapar öğlen az yağlı az tuzlu yemek özellikle et, sebze yanında 2 dilim ekmek eğer makarna pilav ise hiç ekmek kullanmaz akşamda aynı öğlen gibi ama hiç ekmek kullanmaz en geç 7 de yemeğini yemiş olur.Sadece hafta sonralı 1 saatlik tempolu yürüyüş yapar yürüyüşün kesinlikle çok faydası var şimdi gelin Metebolizmayı hızlandıran ve zayıflatan yağ yakıcı çaya bir göz gezdirin.
Dikkat: Hamileler içmesin ve emziren annelere ne gibi etkiler yapacağını bende bilmiyorum dokturunuza danışın.
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı için Malzemeler
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çay Nasıl Yapılır
- Yarım limon
- Küçük bir parça zencefil ( 1 limonun çeyreği kadar olsun )
- 8 veya 10 tane Karanfil
- 2 çubuk Tarçın
- 5 su bardağı su
- Çeyrek demet maydanoz
- isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
- Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için bu karışımı günde bir defa yapmanız yeterli,Her gün taze olarak yaparsak Allahın izni ile faydasını göreceksiniz.
- Bu çayı günde 3 defa her yemekten 15 dakika veya yarım saat önce aç karnına büyük kupa bardaklardan 1 bardak içilecek isteğe göre kalanı akşam içilebilir.
- Yukarda yazdığım malzemelerin faydaları saymakla bitmez ama ben sadece işimize yarayan kısmını paylaşıyorum :)
- Maydanozun kilo vermeye faydası Metebolizmayı hızlandırır, İdrar söktürücü, göbek yağlarını eritmeye faydalı,Şişliği alma fazla suyun atılmasını sağlar,
- Limonun kilo vermede faydası Zayıflamaya yardımcı,Yağ yakıcı,İdrar söktürücü,iltihabı önleyici,Kan şekerini düzenleyerek tokluk hissini verir,
- Tarçının kilo vermeye faydası tok tutmaya yardımcı,kan şekerini düzenleyerek kilo vermeye yardımcı olur,
- Karanfil tomurcukalarının kilo vermeye faydası gaz söktürücü,mide bulantısını bastırır,ağız kokusuna yok eder,kusmaları önler.
- Zencefilin kilo vermeye faydası metebolizmayı hızlandırır,tok tutmaya yardımcı,İştah kesici yağ yakımını kolaylaştırıcı
Kaybedenler kulübü guzel bencekızlar haydi grubumuza bi isim bulalım isim önerim kilo kaybedenler kulubü ya da sadece kaybedenler kulubü mesela :)
Canım tlf numaramı vereyim istersen vapsap yazışırız benim için sorun olmazbak güzel fikir bunlar yapabiliriz ama kızlar şunu belirtmek istiyorum siteye herkes her an giremiyo buna da biz çözüm bulmamız lazım tamam hergün bir olmuyo hepimizin çoluğu çocuğu var misafiridir ne bilim geleni gideni hastası ama bişeylerden ödün verelim bişeyleri yapmak zorunda olalım fedakarlık namına yoksa böyle olmuyo bence yanlış düşünüyorsam mazur görün beni ama mesela benim canım tatlı çektiğinde spor yapmak istemediğimde kendimi psikilojik olarak iyi hissetmediğimde beni bu durumdan vazgeçirecek beni telkin edecek arkadaş istiyorum eminim siz de öylesiniz ne bilim bak yeme şu an az kaldı zayıflayınca yersin gibi yaşam koçu diyelim diğer adıyla .ama sitede onu göremiyorum bişey yazıyoruz (bu benim için de geçerli bunu kendim için de söylüyorum heran nette olamayabiliriz ) cevap ne zamn gelcek belli değil ben o tatlıyı çoktan yemiş sindirmiş oluyorum ya da o durumu atlatmış oluyorum.Bunun için de bişey yapmak lazım diye düşünüyorum konu ile ilgili önerisi olan varsa yazsın .ne bilim o günkü menüyü yazmak ya da yapılan hatayı söylemek cıs yemek falan :) bekliyorum can yoldaşları hepimiz kilo vermek istiyoruz elimizi taşın altına koyma vakti geldi die düşünüyorum.
Canım tlf numaramı vereyim istersen vapsap yazışırız benim için sorun olmaz
Tamam benimde var ozelden nasıl verebilirim numaramı hem çok bunalırsak konuşuruzda çünkü hepimiz aynıyız anneyiz, eşiz ve kiloluyuz sorunlarda aynıbenm watsapım yok işte sadece msj hakkım var
Koyalım motive olur ben size uyarım kızlar amaç aynı nasıl olsabence de aramızdan biri kaptan olmalı :) ama kim kim gönüllü olmak gerekiyor bence aa şöyle yapalım heray birimiz olalım olurmu hem yük olmamış olu ben başlayabilirim isterseniz aksi bi durum olursa diğerine devrederiz ama önce sıraya girmek lazım 1.ay bensem 2.ay mesela ipek zeynep gibi ... isme karar verdiğimizde uze yolun başındayım önce 25 kilo yazısını düzelterek grubumuzun ismini yazsın .. bu arada arkadaşlar sizce tartıldığımızda tartımızın da resmini koyalım mı sizce abartı mı olur güven meselesinden değil yani daha odaklanmak için ..
Canım sana özelden msj bıraktım tlf numaram yazılı ordan da görüşe bilirizşimdi bi haber izliyorum iki kadın el ele vererek 1,5 yılda biri 60 kilo diğeri 50 kilo vermiş. şimdi spor hocası olmuşlar zayıflatıyolarmış .merdiven çıkamazken spor hocası olmak onlar bile şaşırıyormuş .Bi arada kendi başına 200 kilo veren bitane adam vardı .haydin kızlar bizler 20-30 kiloyumu veremiycez ha ha ha
bence de aramızdan biri kaptan olmal
Koyalım motive olur ben size uyarım kızlar amaç aynı nasıl olsa
Bencede güzel fikir tartimizin resmini koyalım bencedebence de aramızdan biri kaptan olmalı :) ama kim kim gönüllü olmak gerekiyor bence aa şöyle yapalım heray birimiz olalım olurmu hem yük olmamış olu ben başlayabilirim isterseniz aksi bi durum olursa diğerine devrederiz ama önce sıraya girmek lazım 1.ay bensem 2.ay mesela ipek zeynep gibi ... isme karar verdiğimizde uze yolun başındayım önce 25 kilo yazısını düzelterek grubumuzun ismini yazsın .. bu arada arkadaşlar sizce tartıldığımızda tartımızın da resmini koyalım mı sizce abartı mı olur güven meselesinden değil yani daha odaklanmak için ..
Benim var ama mesevo nun yok canım bana hepsi uyarNapiyoruz kızlar whatsappla mi gorusuyoruz
Mesajim geldiği sana canım mesevo ile de mesajlasirizBenim var ama mesevo nun yok canım bana hepsi uyar
Mesajim geldiği sana canım mesevo ile de mesajlasiriz
Bencede güzel fikir tartimizin resmini koyalım bencede