yolun başındayim önce 25 kilo...

Kızlar yarın için duâ edin sınavım iyi geçsin bir haftadır oğlan hastaydı, kıza bulaştırdı onlarla uğraşmaktan hiç ders e bakamadım. Pazartesi sıkı bir diyetle ve bol sporla kaldığım yerden devam uze canım kilo vermişsin çok güzel bu arada geçmiş olsun, mesevo sende bir daha ki hafta istediğin kiloya düşersin hedef koy kendine bu saatte yatacağım çünkü açım yemeyeceğim diye inat ettim. Yeni bir arkadaş katılmış onada HOŞGELDİN diyorum herşey güzel olacak biraz sabır ve azim hepinizi öpüyorum kızlar

canım başarılar herşey gönlünce olsun allah zihn açıklığı versin inş .Geçmiş olsun buarada önemli bir durum yoktur umarım bebişlerde.güzel dileklerin için teşekkkür ederim. sağlığıma kavuşursam inş.bbiranönce yürüyüşde yapacağım biyerlerimi incitmeden.

aman dikkat et canım benim.benim gibi hepten kalma spordan.2 hafta olcak daha yeni yeni iyileşiyorum nedeni de bu kiloyla ip atlamam.bence bi iki hafta yürüyüşle aç kaslarını gevşesin.ben uyarayım da...buarada motive olmuşsun bak ne güzel devam et böyle.

kızlar birbirimizi daha çok motive etmek için ne yapalım? fikirleri olan böyle kuru kuru olmuyo bi hedef ne bilim bişiy koyalım önümüze fikri olan söylesin.

kızlar birbirimizi daha çok motive etmek için ne yapalım? fikirleri olan böyle kuru kuru olmuyo bi hedef ne bilim bişiy koyalım önümüze fikri olan söylesin.
Güzel fikir bencede önümüze hedef koyalım işte ne bilim haftada 1 kilo verilecek spor olarak günlük şu kadar olucak gibi yiyecek olarak yenilen yenilmeyenleri belirleyelim sanırım hepimiz emzikliyiz :) ona gore plan yapalım haftanın yıldızı seçelim 1. Olanı gibi

Herşey kafada bitiyor kızlar mesevo canım sakın bırakma diyete devam et.guzel dileklerin için teşekkürler, insan kilo vermeye başladı mı hele yediği herşey çok geliyor tamamen psikolojik bir durum aslında mesevocuğum sende hafif hafif ust bölgeni çalıştır tamamen sağlığına kavuşuncaya kadar. Öpüldünüz kızlar pazartesiden itibaren sık sık yazışırız

bak güzel fikir bunlar yapabiliriz ama kızlar şunu belirtmek istiyorum siteye herkes her an giremiyo buna da biz çözüm bulmamız lazım tamam hergün bir olmuyo hepimizin çoluğu çocuğu var misafiridir ne bilim geleni gideni hastası ama bişeylerden ödün verelim bişeyleri yapmak zorunda olalım fedakarlık namına yoksa böyle olmuyo bence yanlış düşünüyorsam mazur görün beni ama mesela benim canım tatlı çektiğinde spor yapmak istemediğimde kendimi psikilojik olarak iyi hissetmediğimde beni bu durumdan vazgeçirecek beni telkin edecek arkadaş istiyorum eminim siz de öylesiniz ne bilim bak yeme şu an az kaldı zayıflayınca yersin gibi yaşam koçu diyelim diğer adıyla .ama sitede onu göremiyorum bişey yazıyoruz (bu benim için de geçerli bunu kendim için de söylüyorum heran nette olamayabiliriz ) cevap ne zamn gelcek belli değil ben o tatlıyı çoktan yemiş sindirmiş oluyorum ya da o durumu atlatmış oluyorum.Bunun için de bişey yapmak lazım diye düşünüyorum konu ile ilgili önerisi olan varsa yazsın .ne bilim o günkü menüyü yazmak ya da yapılan hatayı söylemek cıs yemek falan :) bekliyorum can yoldaşları hepimiz kilo vermek istiyoruz elimizi taşın altına koyma vakti geldi die düşünüyorum.

Kızlar bizde kendi aramızda yarışalım mı motive olur ne dersiniz
olabilir bu da güzel ben bişeye başladığım zaman onun devamını getirmek istiyorum iş kafada bitiyor evet ama devamını getirmek için de motivasyona ihtiyaç var çünkü biz az bi kilodan bahsetmiyoruz 1 haftalık 1 aylık neden baksanız 5-6 ay dan başlar :) elbette bazen hayal kırıklığı üzüntü sevinç depresyon bunalım mutluluk uykusuzluluk yaşıyoruz her gün ruh halimiz farklı olabilir bi gün dikkat ettiğimiz şey iyi giderken bir gün üzüldüğümüz zaman kendimizi tatlıya verebiliriz ya da özel günlerimizde ,misafirlikte canımız aşırı tatlı çekebilir o yüzden devamlılık şart pes etmemek namına gelin p.tesinden itibaren allahın izniyle yeni bir kapı açalım hayatımıza o yüzden öneriler bekleniyor....

Kızlar o zaman şöyle yapalimmi 5 aylık bi sure koyalım vermemiz gereken kilo 20 olsun ve her ay 4 kilo vermemiz gerekir eğer mesela ocak ayında 4 kilo veremeyen kişi atiyorum 2 kilonu vermiş öteki ay bunu dengelemesi gerekir yaptığı yanlış vardır bu yanlışları düzeltmesi gerekir birbirimizden sorumlu olalım ve sürekli takip edelim ben bugün sabah kahvaltısında itibaren başladım kendime söz verdim ekmek kahvaltıda dahil yemiycem 1 ay boyunca şeker ve şekerli gıdalardan uzak durucam 1 ay sonra 1 gün kaçak yapabilirim dedim hatta bugünkü halimi fotografladim

Kizlar geldim ancak bugün yine dr a gitti büyük kızım sindi diğeri ancak uyudu.
Çok güzel şeyler düşünmüşsunuz hedeflerimiz büyük olmalı çünkü ben bir kaç yıl önce kilo verdim 82 falan olmuştum h oooo p tekrar aldım bilmiyorum bazı yerlerde mide küçülmesi diye bişey yoktur yazıyo ama bence var çünkü ben yine kilo aldım eğer ideal kilo ya ınersem eskisi gibi yiyemem gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.o yüzden mesela herkes kendi vücuduna göre kilo sunu ayarlasin kafasında o kiloya kitlensin.

Acaba whatsapp araciligiyla mi gorussek

Evet cnm mantıklı aslında çok haklisiniz hepiniz bakın ne kadar istekliyiz aslında. ALLAH izin verirse olur ınsaallh. Ben uyarım her ay 4 kilo vermeye hem coj ta değil çok iyi o zaman Mayıs a kadar değil mi.aslinda ben fotoğraf koymak isterim ama esim razı olmaz gibi geliyor ama isteyen koyabilir canlarim.

Canım çok sagol ALLAH Yardımcın olsun ınsaallh sınavın coj iyi geçer bi çırpıda hepsini yaparsın. Bu arada senin çocuklar a hastaymis cok çok geçmiş olsun RABBİM şifalar versin benım kiler de hasta

Fotoğraf bende koymak istemem ama 20 kilo verince belki fikrimiz değişir en azından yakınlarımıza gösteririz ne kadar degistigimizi haftada 1 kilo çok değil arkadaşlar yeterli isteyelim.evet bence hepimiz güncel kilosunu yazsin bugün 12.aralık.2015 te başlayıp inşallah 12.mayıs.2016 da bitirecek.benim güncel kilim 85.0 arkadaşlar sizlerde yazın kilonuzu her hafta tartilalim birbirimizi denetleyelim

canım ben önced
en de atlıyodum inşallah bişi olmaz

meraba arkadaşlar foto olayı kolay önemli olan onu koyabilmek için zayıflamak :) tamam bugünden itibaren öncelikle 12 ocağa kadar 4-5 kilo vermek hedefimiz olsun.hedef ulaşılabilir olunca daha kolay olur.bugünden itibaren yine her cuma tartılıp eski sistemde yazdığımız gibi yazalım.herkes aksi bi durum olmadıkça hergün girmeye çalışsın mazeretı olanlar ne bilim yarın bugün misafirim gelicek şehir dışı şehir içi falan önceden ya da o gün bildiribilirse iyi olur.yani arkadaşlar sorun şu burayı ihmal etmeyin. bu arada benm telde watsap yok arkadaşlar ama msj hakkım var ben de isterim telden görüşmeyi olmayan arkadaşlarımız da var onlarında görüşünü fikrini alsak iyi olurdu.bi arkadaşımız 10 günlüğüne şehirdışına çıkmıştı adını hatırlamıyorum ben de eğer yapabilirsem tablo yaparım haftalık kim kaç gr vermiş almış mı yerin de mi saymış bakalım . yarışma gibi yani .önerileriniz gelsin kurallarımızı koyalım. hergün su içilecek şu kadar yürünecek şu yenilecek şu içilecek diye tamm mı fıstıklar?

bu arada sabahları tüm gün şeker ihtiyacını karşılmak için ne yenip ne içiliyor bilen var mı aranızda ?

ALINTIDIR ''

Arkadaşlar bi tane buldum bunu denemek istiyorum bence bi zararı yok gibi uygulamak isteyen uygulayabilir .Zencefil hakkında tereddütüm vardı onu dabuldum

encefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir diyor bi sitede araştırın isterseniz doktorunuza başvurun istenmeyen sonuç doğmasın diye ben başlamyı düşünüyorum arkadaşlar şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı

Eşim 2 haftadır diyette yediğine içtiğine dikkat etmeye başladı haftada 2 defa 1 saat yürüyüş yaptı bu çayı ve arada yeşil çayını kullandı çok şükür 2 haftada 4 kilo verdi,herkesin bünyesi ve metebolizması farklıdır bu yüzden daha çok metebolizmasını hızlandırsın diye baya araştırdım ve hem metebolizmayı hemde özellikle göbek yağları için bu çayı yaptım sanırım işe yaradı ama çay tek başına hiç bir zaman yeterli değil önemli olan azim ve istek,Eşimin yaptığı diyeti kısaca özetliyim eşim dışarda çalıştığı için aç kalmadan kilo vermesi çok önemli bu yüzden kahvaltısını normal aşırıya kaçmadan bol yeşillikle ( domates,salatalık,maydanoz ) ile yapar öğlen az yağlı az tuzlu yemek özellikle et, sebze yanında 2 dilim ekmek eğer makarna pilav ise hiç ekmek kullanmaz akşamda aynı öğlen gibi ama hiç ekmek kullanmaz en geç 7 de yemeğini yemiş olur.Sadece hafta sonralı 1 saatlik tempolu yürüyüş yapar yürüyüşün kesinlikle çok faydası var şimdi gelin Metebolizmayı hızlandıran ve zayıflatan yağ yakıcı çaya bir göz gezdirin.

Dikkat: Hamileler içmesin ve emziren annelere ne gibi etkiler yapacağını bende bilmiyorum dokturunuza danışın.

Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı için Malzemeler

• Yarım limon
  • Küçük bir parça zencefil ( 1 limonun çeyreği kadar olsun )
  • 8 veya 10 tane Karanfil
  • 2 çubuk Tarçın
  • 5 su bardağı su
  • Çeyrek demet maydanoz
  • isteğe göre bir kaç dilim yeşil elma
Metebolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çay Nasıl Yapılır

• Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat önce büyük bir bardak için bu karışımı günde bir defa yapmanız yeterli,Her gün taze olarak yaparsak Allahın izni ile faydasını göreceksiniz.

• Bu çayı günde 3 defa her yemekten 15 dakika veya yarım saat önce aç karnına büyük kupa bardaklardan 1 bardak içilecek isteğe göre kalanı akşam içilebilir.

• Yukarda yazdığım malzemelerin faydaları saymakla bitmez ama ben sadece işimize yarayan kısmını paylaşıyorum :)

• Maydanozun kilo vermeye faydası Metebolizmayı hızlandırır, İdrar söktürücü, göbek yağlarını eritmeye faydalı,Şişliği alma fazla suyun atılmasını sağlar,
  • Limonun kilo vermede faydası Zayıflamaya yardımcı,Yağ yakıcı,İdrar söktürücü,iltihabı önleyici,Kan şekerini düzenleyerek tokluk hissini verir,
  • Tarçının kilo vermeye faydası tok tutmaya yardımcı,kan şekerini düzenleyerek kilo vermeye yardımcı olur,
  • Karanfil tomurcukalarının kilo vermeye faydası gaz söktürücü,mide bulantısını bastırır,ağız kokusuna yok eder,kusmaları önler.
  • Zencefilin kilo vermeye faydası metebolizmayı hızlandırır,tok tutmaya yardımcı,İştah kesici yağ yakımını kolaylaştırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…