- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
Kızlar yarın için duâ edin sınavım iyi geçsin bir haftadır oğlan hastaydı, kıza bulaştırdı onlarla uğraşmaktan hiç ders e bakamadım. Pazartesi sıkı bir diyetle ve bol sporla kaldığım yerden devam uze canım kilo vermişsin çok güzel bu arada geçmiş olsun, mesevo sende bir daha ki hafta istediğin kiloya düşersin hedef koy kendine bu saatte yatacağım çünkü açım yemeyeceğim diye inat ettim. Yeni bir arkadaş katılmış onada HOŞGELDİN diyorum herşey güzel olacak biraz sabır ve azim hepinizi öpüyorum kızlar
aman dikkat et canım benim.benim gibi hepten kalma spordan.2 hafta olcak daha yeni yeni iyileşiyorum nedeni de bu kiloyla ip atlamam.bence bi iki hafta yürüyüşle aç kaslarını gevşesin.ben uyarayım da...buarada motive olmuşsun bak ne güzel devam et böyle.Kızlar ii geceler .5 gündür ip atlıyorum hergün 100 arttırarak 300 başladım kendimi çok iyi hisseddiyorum.bugun eşim gene laf soktu kiloyla ilgili daha bi hırslandım vercem kiloları çıtır olcam inşallah hepberaber kızlar. Bide göbek için
mativasyon idare eder ekmek esmer ekmek yiyırum hazır gıda yemiyorum bol su içiyom ip atlıyorum bide cok rahatlıyorum ip çok ii
Güzel fikir bencede önümüze hedef koyalım işte ne bilim haftada 1 kilo verilecek spor olarak günlük şu kadar olucak gibi yiyecek olarak yenilen yenilmeyenleri belirleyelim sanırım hepimiz emzikliyiz :) ona gore plan yapalım haftanın yıldızı seçelim 1. Olanı gibikızlar birbirimizi daha çok motive etmek için ne yapalım? fikirleri olan böyle kuru kuru olmuyo bi hedef ne bilim bişiy koyalım önümüze fikri olan söylesin.
Güzel fikir bencede önümüze hedef koyalım işte ne bilim haftada 1 kilo verilecek spor olarak günlük şu kadar olucak gibi yiyecek olarak yenilen yenilmeyenleri belirleyelim sanırım hepimiz emzikliyiz :) ona gore plan yapalım haftanın yıldızı seçelim 1. Olanı gibi
olabilir bu da güzel ben bişeye başladığım zaman onun devamını getirmek istiyorum iş kafada bitiyor evet ama devamını getirmek için de motivasyona ihtiyaç var çünkü biz az bi kilodan bahsetmiyoruz 1 haftalık 1 aylık neden baksanız 5-6 ay dan başlar :) elbette bazen hayal kırıklığı üzüntü sevinç depresyon bunalım mutluluk uykusuzluluk yaşıyoruz her gün ruh halimiz farklı olabilir bi gün dikkat ettiğimiz şey iyi giderken bir gün üzüldüğümüz zaman kendimizi tatlıya verebiliriz ya da özel günlerimizde ,misafirlikte canımız aşırı tatlı çekebilir o yüzden devamlılık şart pes etmemek namına gelin p.tesinden itibaren allahın izniyle yeni bir kapı açalım hayatımıza o yüzden öneriler bekleniyor....Kızlar bizde kendi aramızda yarışalım mı motive olur ne dersiniz
Acaba whatsapp araciligiyla mi gorussekolabilir bu da güzel ben bişeye başladığım zaman onun devamını getirmek istiyorum iş kafada bitiyor evet ama devamını getirmek için de motivasyona ihtiyaç var çünkü biz az bi kilodan bahsetmiyoruz 1 haftalık 1 aylık neden baksanız 5-6 ay dan başlar :) elbette bazen hayal kırıklığı üzüntü sevinç depresyon bunalım mutluluk uykusuzluluk yaşıyoruz her gün ruh halimiz farklı olabilir bi gün dikkat ettiğimiz şey iyi giderken bir gün üzüldüğümüz zaman kendimizi tatlıya verebiliriz ya da özel günlerimizde ,misafirlikte canımız aşırı tatlı çekebilir o yüzden devamlılık şart pes etmemek namına gelin p.tesinden itibaren allahın izniyle yeni bir kapı açalım hayatımıza o yüzden öneriler bekleniyor....
Kızlar o zaman şöyle yapalimmi 5 aylık bi sure koyalım vermemiz gereken kilo 20 olsun ve her ay 4 kilo vermemiz gerekir eğer mesela ocak ayında 4 kilo veremeyen kişi atiyorum 2 kilonu vermiş öteki ay bunu dengelemesi gerekir yaptığı yanlış vardır bu yanlışları düzeltmesi gerekir birbirimizden sorumlu olalım ve sürekli takip edelim ben bugün sabah kahvaltısında itibaren başladım kendime söz verdim ekmek kahvaltıda dahil yemiycem 1 ay boyunca şeker ve şekerli gıdalardan uzak durucam 1 ay sonra 1 gün kaçak yapabilirim dedim hatta bugünkü halimi fotografladim
Kızlar yarın için duâ edin sınavım iyi geçsin bir haftadır oğlan hastaydı, kıza bulaştırdı onlarla uğraşmaktan hiç ders e bakamadım. Pazartesi sıkı bir diyetle ve bol sporla kaldığım yerden devam uze canım kilo vermişsin çok güzel bu arada geçmiş olsun, mesevo sende bir daha ki hafta istediğin kiloya düşersin hedef koy kendine bu saatte yatacağım çünkü açım yemeyeceğim diye inat ettim. Yeni bir arkadaş katılmış onada HOŞGELDİN diyorum herşey güzel olacak biraz sabır ve azim hepinizi öpüyorum kızlar
Fotoğraf bende koymak istemem ama 20 kilo verince belki fikrimiz değişir en azından yakınlarımıza gösteririz ne kadar degistigimizi haftada 1 kilo çok değil arkadaşlar yeterli isteyelim.evet bence hepimiz güncel kilosunu yazsin bugün 12.aralık.2015 te başlayıp inşallah 12.mayıs.2016 da bitirecek.benim güncel kilim 85.0 arkadaşlar sizlerde yazın kilonuzu her hafta tartilalim birbirimizi denetleyelimEvet cnm mantıklı aslında çok haklisiniz hepiniz bakın ne kadar istekliyiz aslında. ALLAH izin verirse olur ınsaallh. Ben uyarım her ay 4 kilo vermeye hem coj ta değil çok iyi o zaman Mayıs a kadar değil mi.aslinda ben fotoğraf koymak isterim ama esim razı olmaz gibi geliyor ama isteyen koyabilir canlarim.
en de atlıyodum inşallah bişi olmazaman dikkat et canım benim.benim gibi hepten kalma spordan.2 hafta olcak daha yeni yeni iyileşiyorum nedeni de bu kiloyla ip atlamam.bence bi iki hafta yürüyüşle aç kaslarını gevşesin.ben uyarayım da...buarada motive olmuşsun bak ne güzel devam et böyle.
Fotoğra f bende koymak istemem ama 20 kilo verince belki fikrimiz değişir en azından yakınlarımıza gösteririz ne kadar degistigimizi haftada 1 kilo çok değil arkadaşlar yeterli isteyelim.evet bence hepimiz güncel kilosunu yazsin bugün 12.aralık.2015 te başlayıp inşallah 12.mayıs.2016 da bitirecek.benim güncel kilim 85.0 arkadaşlar sizlerde yazın kilonuzu her hafta tartilalim birbirimizi denetleyelim