Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki daha 3 aylık ama canimAma hepimizin bebeği altı ayı geçti ek gıdaya geçtik onların sağlıklı anneye ihtiyacı var ilerde oğlumun yada kızımın bana sen şişmansın çirkinsin demesini istemiyorum ben
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toplanır yavrucugunSüpersiniz kizlarrrr çok geri kalmışım kızlar bnm kusuruma bakmayın ben her şart uyarım çocuk çok hasta sürekli hava veriyoruz
Ayy kıyamam tamam senin durumun farklı sana torarans geçeriz sende hiç bir şekilde ekmek yeme yada azaltBenimki daha 3 aylık ama canim
Bizim programımız yok canım daha sadece tamamen motive olmak ve birbirimize destek olarak kurtulmak istiyoruz uzerimize yapışan yağlardanMerhabalar benim bebeğim 17 aylık oldu 7 kilo verdm ama birkaç aydır saldm 1,5 kilo aldm tekrar 10 kilo vermem gerek.sizlerle beraber motive olup başarrım diye düşünüyorm .yalnz ben 7 kiloyu ne yaptysam az yiyrrk akşam keserek verdm siz nasl bir program düşünüyorsnz.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin beterinden saklasın canımSüpersiniz kizlarrrr çok geri kalmışım kızlar bnm kusuruma bakmayın ben her şart uyarım çocuk çok hasta sürekli hava veriyoruz
İnşallah hep beraber kurtulalm şu anki kilomuzu tartlp hemen başlayalm o zamanBizim programımız yok canım daha sadece tamamen motive olmak ve birbirimize destek olarak kurtulmak istiyoruz uzerimize yapışan yağlardan
Süpersiniz kizlarrrr çok geri kalmışım kızlar bnm kusuruma bakmayın ben her şart uyarım çocuk çok hasta sürekli hava veriyoruz
Ayy kıyamam tamam senin durumun farklı sana torarans geçeriz sende hiç bir şekilde ekmek yeme yada azalt
İnşallah hep beraber kurtulalm şu anki kilomuzu tartlp hemen başlayalm o zaman
daha iyileşmedimi kuzum ya çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.... bu durumlarda kusura bakmak olmaz öyle düşünme sadece bizi takip et fırsatın olduğunda düşüncelerini yaz olur mu yeni kararlar alıyoruz kendimize gelmek için .
canim ya demek yanlis teshis koymus diger dr. havayi evde veriyosun dimi iyi oldumu bari ? dogru soyledin bak bunu ben de yarismalarin kurallarini nereye yazicaz diyodum topigi acan kisi ilk sayfada duzenleme yapabilecek mi mesela sen ilk sayfanda duzenlemeyapabiliyomusun kararlarda bi degisiklik olursa diye eger oyleyse acalim bi topikSagol canim ya Bugün sabah babası tekrar Dr a götürdü canıb boğazında enfeksiyon varmış bu bizim başka Dr. Reflü ye yani tahlil e gerek yok demiş kızmış hatta bugün şuanda veriyorum. Sekiz kere bir iki gun hava verikiyor.ALLAH IM beterinden saklasın.
Daha okuyamadim tam.yeni topik açılacak mi