yolun başındayim önce 25 kilo...

neyse ben de yatıyorum iyi geceler kimsecikler yok

Hayırlı cumalar dün hiç bakamadim foruma nasılsınız kızlar nasıl gidiyor benim pek iyi gitmiyor emzirdigimdenmidir nedir bilmem ama çok çabuk acikiyorum ben nasıl istikrarı tutturacam bilmiyorum benimde vermem gereken en az 25 kılo var.ben yaza kadar bu kiloyu vermem gerekiyor.lütfen kızlar birbirimizi destekleyelim

Kizlar ancak yazıyorum uyuyacağım şimdi dün sabaha kadar istifra ettim sabah tartıldım!
13.11.2015 *95
20.11.2015 *91.800
27.11.2015 *91.700
04.12.2015 *90.700
11.12.2015*89.700

Ama zannetmiyorum bu hafta hatta kilo almış olmam lazim ama vucudumda su bile kalmadı o yüzden düşük çıktım bence.

Canlarim sizide uzdum hep yok cocuk yok ben hastayım diye kusura bakmayın olurmu ((sımdıkı ocuk uyumus ken bende yatayim.

Canım hayırlı cumalar olsun ınsaallh. Bende öyleyim bak sütun azalmasin sadece abur cubur yeme dengeli beslen bi süre sonra vücut alisiyo ben eskiden yarım saatte acikirdim şimdi bu ara uzadı çok şükür.ayda bir kiilo bile gitse yılda on iki kg ediyor.

bizde aynı senin gibiyiz inan yemek yedikten sonra falan tatlı krizi .Benimde istikrar konusunda sorunum var açıkcası ama bırakmıyoruz en azından kaçırsak bile toparlamaya çalışıyorum en azından destekleyelim destekleyelim bugün kendimi hazır hissetmiyorum galiba sürekli uyku modundayım sabah 4 te kalktım dizimin ağrısı yüzünden hala ağrıyor kafam karştı nezamana kadar gidecek bu ağrı diye nette biraz gezindim benden daha beter olanları görünce korktum 6 da yattım bazen iyi gibi oluyo bazen daha ağrıyo canım sıkılıyo artık...

Mesevocum inan du gece tel i elime alamadım coj fena oldum bugün de kahvaltı bile canım istemedi.sen ne yaptın
ne yapayım bildiğin gibi işte geçinip gidiyoz :) seni sormalı
bu arada kilo cetvelim;
13/11/2015 - 90,5
20/11/2015 - 89,5
27/11/2015 - 89,0
04/12/2015- 89,0
11/12/2015 -89,0

Canlarim sizide uzdum hep yok cocuk yok ben hastayım diye kusura bakmayın olurmu ((sımdıkı ocuk uyumus ken bende yatayim.

olur mu hiç öle şey ya allah beterinden saklasın canım benim sağlık herşeyden önemli...Bak ben bilinçsizce dizimi incittim akılsız başın cefasını dizlerim çekiyor neren ağrırsa canın orda malesef bide evladın çektiği acıyı görünce anne olarak bin kat artıyor acın allah önce sağlık versin canım benm.

geçmiş olsun canım benim ya mideni mi üşüttün yoksa ? almamışsın bak işte 89 ları gördün hadi hayırlısı ben yine yerimdeyim:) kimselere kaptırmıyorum koltuğu :)

geçmiş olsun canım benim ya mideni mi üşüttün yoksa ? almamışsın bak işte 89 ları gördün hadi hayırlısı ben yine yerimdeyim:) kimselere kaptırmıyorum koltuğu :)

Ayyy guldurdun canım beni))olsun sen bu hafta rahatsızlandın canım inan bende su kaybeymisimdir yarın görürüm doksanlari yine:))

Amin canim sağlık varsa insanın gözüne hersey güzel görünüyo yoksa berbat ( ya peki ne zamana kadar surermisdizinin ağrısı boyle kiyamam ya mecbur hareket etmen lazım çocuk ta var bi yakının varmi yardım edecek (

ne yapayım bildiğin gibi işte geçinip gidiyoz :) seni sormalı
bu arada kilo cetvelim;
13/11/2015 - 90,5
20/11/2015 - 89,5
27/11/2015 - 89,0
04/12/2015- 89,0
11/12/2015 -89,0

Olsun cnm almamışsın oda bi başarı. Çünkü çok hareket edemwmissindir. Bak bence ben bu hafta aldım ama su gitti dün gece

Canım senin bebeğin küçük zaten çok kasma azalmasin sütun ama tamamen de bırakma ki kilo almayasin mesela tatlı yeme üzüm Hosafi süt getirir diye duymuştum sekersiz.ekmegi azaltmak lazım bide.

Bnm safra kesesi taşı var ya o mu yaptı bilmiyorum ilk defa böyle saatlerce sürdü.agri nerdeyse canı orda insanin(

canim is yapabiliyorum az da olsa ama sorun oturup kalkarken bi de geceleri agriyo ozellikle gun icinde yoruldugumdan buz koyuyorum her gun havluya sari yarim saat bi de krem suruyorum oyle idare ediyorz hep bi onceki gune gore iyiyim diyorum hamd olsun kotu bisey olmasidan korkuyorum dr oyle bisey yok diyo ama bakalim

Bnm safra kesesi taşı var ya o mu yaptı bilmiyorum ilk defa böyle saatlerce sürdü.agri nerdeyse canı orda insanin(
bak ondan olabilir bi yakinim yakin zamnda operasyon gecirdi o da cok kismustu cok da zayifladi bisey yiyemiyordu ameliyat oldu kurtuldu gencken bi caresine baktir bence

Kızlar ii geceler .5 gündür ip atlıyorum hergün 100 arttırarak 300 başladım kendimi çok iyi hisseddiyorum.bugun eşim gene laf soktu kiloyla ilgili daha bi hırslandım vercem kiloları çıtır olcam inşallah hepberaber kızlar. Bide göbek için
mativasyon idare eder ekmek esmer ekmek yiyırum hazır gıda yemiyorum bol su içiyom ip atlıyorum bide cok rahatlıyorum ip çok ii

bende emziyorum canım anlıyorum seni. Dr dediki cok acıkmaNın sebebi vucudda kalsiyum eksijliği dedi acıkmamak için kalsiyu arttır dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…