-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
İşte, kombinlemek de bir sanat. Ben de çok mükemmel değilim ama bakıyorum, çok sıkışırsam hemen klasik güvenli bir kombin seçiyorum. Bazen ilham geliyor, farklı güzel şeyler ortaya çıkarabiliyorum. En son bir mom jean kombini yaptım, mom jean bana yakışıyormuş, ben kombinleyememişim bunca zaman dedim. Bir de aldığın kıyafet tadilat istiyor mu, onu tespit etmek lazım. Mesela bir pantolon aldım geçen gün, belden azıcık bol durdu, ama bacaklar tam. Gittim belden biraz pens attırdım, baktım paçaları da az daralttırsam fena olmaz, onu da yaptırdım. Pantolonun orijinalinden çok daha iyi oldu valla. Ve sadece 20 tl ödedim.İşte bu kadar rengi kombinleyemezs3 papağan gibi olur millet de ona çekirdek uzatır jajajaj
Medine ipeği pahalı bir şak demek istedi daha çok ahahaja
Ben ki renklerin efendisiyim, gökkuşağına fısıldayan kadınım, ben bile lila ve fıstık yeşilini kombinleyememİşte bu kadar rengi kombinleyemezse papağan gibi olur millet de ona çekirdek uzatır jajajaj
Önceliğim giyim değil çocuğumun ihtiyacı , desin o zamanKonu sahibi yoksul değil ki. 2 yaşında bebeğe bilmemkaç çift ayakkabı alabilen yoksulluk mu olur?
Oh may gatYılbaşı kombini mi gördün müüü ???
Çocuğun 7 çift ayakkabıya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama desin tabiÖnceliğim giyim değil çocuğumun ihtiyacı , desin o zaman
60 lira artık pahalı değil ki ya. Battaniye gibi olan kalın kışlık şallar bile olmuş 100 tl.60 liraymış
Üyenin parası var geliri iyi. 2 yaşındaki kızına tek seferde 7 çift ayakkabı aldı para yönetimi ve tarzı yok sadeceBiri size laf soyleyince yerine koymayi bilin ya sessiz kalip böyle beyinsizlerin egosuna yem olmayin Allah aşkına.
Nerde 60 TL söyle de alayım ahahaj60 liraymış
Konu sahibinin çocuğunun kaç ayakkabısı var bilmiyorum ama öyle bile olsa bu kimseye sünepe, yoksul deme hakkı vermez.Çocuğun 7 çift ayakkabıya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama desin tabi
Almanca yaz neden ingilççe yazıyonOh may gat
7 çift ayakkabı baya ihtiyaçtan sayılıyorÖnceliğim giyim değil çocuğumun ihtiyacı , desin o zaman
Bence kendisi yoksulluktan geldigi icin cocuguna bunu yasatmamaya calisiyor. Kendisi hala sefillik cekiyir olabilirÜyenin parası var geliri iyi. 2 yaşındaki kızına tek seferde 7 çift ayakkabı aldı para yönetimi ve tarzı yok sadece
Tabi ki hakarete kimsenin hakkı yok, hepimiz en başta söyledik bunu zaten. Ama konu sahibi eli sıkılığı ile nam saldığı için foruma arkadaşına da çok yüklenemedik.Konu sahibinin çocuğunun kaç ayakkabısı var bilmiyorum ama öyle bile olsa bu kimseye sünepe, yoksul deme hakkı vermez.
Ha durumum varsa ben giyerim en güzelinden ama giymek istemeyen ya da giymeyi bilmeyen bir kişiye de kimsenin hakaret etmeye hakkı yok bence
Herkesin ihtiyaç algısı farklı işte7 çift ayakkabı baya ihtiyaçtan sayılıyor