O kadar param yok ama ben de cartier bileklik istiyorum ve almazsam çok mutsuz olucam. Eşime söyleyim de kredi çekip bana cartier alalım. Ölü taklidi yaparsa da buraya konu açarımİyi de konu bu değil ki, konu sahibesi yapayım mı yapmayayım mı diye sormuyor yapmak istiyorum adam ölü taklidi yaptı diyor
Konu sahibesi yapmazsa mutsuz olacak. Adam da konuşmayarak pasif agresif direniş yapıyor, konu sahibesini bıktırıp kendi isteğini kabul ettirmeye çalışıyor. Adam gibi iletişim kurmaması mı, 5000tl için konu sahibesinin kalbini kırması mı hangisi daha kötü bilemedim
Bende yanlis anlamisim ozamanyok ondan degıl benımde arada oyle oluyor bazen kafam dalgın oluyor anlayamıyorum
sız sadece anlamadınız
konu sahıbı 2 kere eglence yapmak ıstıyor bır kapı onu bır salon
adam 2 kereye ne gerek var dıyor ısrarla 98448947834 kere bunu soyluyorum ama ısrarla kına yapmasına ızın vermıyor dıyorsunuz
yap ama 2 kereye ne gerek var gereksız para harcama o parayla gezerız dıyor
ben anteplıyım burada kına da nişanda dugunde şaşalı olur 2 kere kına yapanı gormedım o acıdan bakarsak aynı dunyada olmadıgımız kesın :)
Erkek tarafında düğün yapılacakzaten erkek tarafında düğün oluyor kızın kına gecesi istemesi sorun olmuş
Neden?konu sahıbının 2 kez kına yapmak ıstedıgı
Ben olsam ıkıncı kınayı yapacağıma o parayla beyaz eşya alırım ya da yok istemiyor mu altın yapsın. Hoş ben kına yapmayıp ailem onun yerine o parayla bana yatırımlık altın yaptı saklıyorlar. Hoş o fazladan oldu asıl parayı estetiğe gömdüm orası ayrı agjkklsımdı kızlar sızde suc bulmuyorum once bende adam kınaya karsı olarak anladım konu sahıbesı o 2 kına ıstedıgıyle ılgılı mevzunun ustune bastırarak anlatmadıgı ıcın
hatta adam kınanıza karısamaz dedım
fakat konuyu tekrar okuyunca evet o uzun konuyu 2 kez okudum
tam ortalardan sona dogru 2. kına ıcın cıkardıgı tamamen eksık envantere bakınca goruluyor orada konu sahıbının 2 kez kına yapmak ıstedıgı
bende once oyle anlamıstım hatta kınanıza karısamaz ya da dugunde de kına yapabılırsınız demıstımBende yanlis anlamisim ozaman
Ben kapi onunde kina birde salonda dugun anladim
Bunun uzerine dugun icerisinde kina yapmayi teklif et dedim bende
Suda var kina kiz tarafina aittir adam elini cebine atmicak normalde niye karisiyo onuda anlamadim
Yoksa onudami damat yapacakmis
onlar ıcın cok onemlıymısNeden?
Bende bunu algilayamiyorum
Hangi ayrıntıyı ya ben hala farketmedimmmbende once oyle anlamıstım hatta kınanıza karısamaz ya da dugunde de kına yapabılırsınız demıstım
konu sahıbının eskı konusunu okuduktan sonra bu konuyu tekrar okudum daha dogru yorum yapmak ıcın kımseye haksızlık yapmak ıstemem
orada farkettım
bu onemlı ayrıntıyı kucucuk yazmıs laf arasındao yuzden cogu kısı farketmedık
Evet böyle istiyorErkek tarafında düğün yapılacak
Kız tarafında kapı önü kınası + salon düğünü yapılacak ikisi de yemekli. Konu sahibinin isteği bu.
Ekleme: Yorumları okudum. Ben de yanlış mı anlamışım yahu ben okur okumaz böyle anladım
Ben oglanin yerinde olsam ya bu durumu kabullenirdin yada ciao bella derimbende once oyle anlamıstım hatta kınanıza karısamaz ya da dugunde de kına yapabılırsınız demıstım
konu sahıbının eskı konusunu okuduktan sonra bu konuyu tekrar okudum daha dogru yorum yapmak ıcın kımseye haksızlık yapmak ıstemem
orada farkettım
bu onemlı ayrıntıyı kucucuk yazmıs laf arasındao yuzden cogu kısı farketmedık
Ahahahah delirecez az kaldı. Sırf kadın diye şu saçma isteği haklı bulmak için çabalıyorlar.Erkek tarafında düğün yapılacak
Kız tarafında kapı önü kınası + salon düğünü yapılacak ikisi de yemekli. Konu sahibinin isteği bu.
Ekleme: Yorumları okudum. Ben de yanlış mı anlamışım yahu ben okur okumaz böyle anladım
konu sahıbının 2 kez yemelı ıcmelı kına yapmak ıstedıgıne daır o kucuk ayrıntı :)Hangi ayrıntıyı ya ben hala farketmedimmm
E ama bu gerçekten fazla değil mi?Evet böyle istiyor
Kapı önünde kına ve salonda düğün istiyor kendi olduğu yerde konu sahibiyok ondan degıl benımde arada oyle oluyor bazen kafam dalgın oluyor anlayamıyorum
sız sadece anlamadınız
konu sahıbı 2 kere eglence yapmak ıstıyor bır kapı onu bır salon
adam 2 kereye ne gerek var dıyor ısrarla 98448947834 kere bunu soyluyorum ama ısrarla kına yapmasına ızın vermıyor dıyorsunuz
yap ama 2 kereye ne gerek var gereksız para harcama o parayla gezerız dıyor
ben anteplıyım burada kına da nişanda dugunde şaşalı olur 2 kere kına yapanı gormedım o acıdan bakarsak aynı dunyada olmadıgımız kesın :)
1 kına 1 düğün diye yazmıyor mu konudakonu sahıbının 2 kez yemelı ıcmelı kına yapmak ıstedıgıne daır o kucuk ayrıntı :)
O kadar param yok ama ben de cartier bileklik istiyorum ve almazsam çok mutsuz olucam. Eşime söyleyim de kredi çekip bana cartier alalım. Ölü taklidi yaparsa da buraya konu açarım
Parası olmamasına, daha beyaz eşya bile almamasına rağmen iki tane düğün diye tutturması en az bunun kadar mantıksız. Bu mantıksızlığı da eleştirmiceksek forumda hiçbir şeyi eleştiremeyiz
Sokakta kına yapmak istemesi zaten başlı başına fecaat ve pandemi nedeniyle yasak. Polis ceza kesiyor yapanlara.
Çifte eğlence diyelim. Bunu normal mi buluyorsunuz?Kapı önünde kına ve salonda düğün istiyor kendi olduğu yerde konu sahibi
1 kına 1 düğün diye yazmıyor mu konuda
bır kapı onunde kına bırde salon dıyorKapı önünde kına ve salonda düğün istiyor kendi olduğu yerde konu sahibi
1 kına 1 düğün diye yazmıyor mu konuda