dugunde damat da var onunda ısteklerı onemlı :)Zaten oğlan tarafında onun istediği şekilde yapılacakmış düğünde gelin de var onun istekleri de önemli ve yüksek meblağlar harcanmayacak buyüzden yapılsn
bence sız konuyu tam okumamıssınız :)Niye erkek tarafı aile kız tarafı değil mi? Çift düğün diyorsa ve yapmıyorsa kız tarafında yapıcak belli ki ailesinden gelemeyenler olacak iki il arası çok mesafe var. Ailede kızlarının gelin olduğunu görmek istiyor.
Tekrar ediyorum sizin için gereksiz önemsiz olabilir bu başkası için aynı anlama gelmeyebilir.
Bunu kabul etmiyor. Ben kına yaparsam o da en iyi yerde dugun yaparmis. Tamam ben kina yapayim sen de istedigin yerde dugun diyorum ona da yanasmiyor
zaten erkek tarafında düğün oluyor kızın kına gecesi istemesi sorun olmuşdugunde damat da var onunda ısteklerı onemlı :)
yuksek para haranmayacak hepsı sadece kızın ıstedıgı yerde ıstedıgı sekılde olsun dıye bırsey dunyanın hıc bı yerınde yok
benım kızım var
ılerıde boyle talebı olsa sacmalama herseyın bır usturubu var herkesın kendısıne gore mısafırı o gun ıle ılgılı hayalı var derdım
erkek tarafı dugunu kendı tarafında yapmayı su yuzden ıster bırıncısı gelecek olan takı meselesı akrabalarının hepsı orada oldugu ıcın cevresı orada oldugu ıcın ıkıncısı oradan bu tarafa mısafırlerı akrabaları getırtmek daha buyuk masraf
o yuzden erkek tarafı kızın nısanına kınasına karısmaz kız tarafıda o yuzden dugune karısmaz bazı seylere de karısılmamalıdır ıkı taraf da bırlıkte evlenıyor ne munasebet nıye sadece bı tarafın tum ısteklerı olsun... kız dugune falan cok karıstıgı ıcın erkek de kendınde o yuzden hak goruyor kına meselesınde
kralıce bıle bu sekılde evlenmedı yahu
Konu sahibi bız adetlerımıze bağlıyız vs demedi mi? Eee adetlerde erkek tarafının olduğu yerde düğün olur kız tarafının olduğu yerde kına ve bilinir ki düğüne gelemeyecekler kınaya gelir takısını takar. Allah aşkına kadın ben kapı önünde kına yapıcam masrafsız diyor adamda çift düğün yapsın banane diyor ve bunu normal karşılıyorsunuz. 5 bine düğün yeri buldunda göreyim konu sahibi beyaz eşyaya para harcamayıp 3 gece düğün istiyor normal akıllı insan derki benim beyaz eşyam yok o 5 bını verir bir bulaşık makinesi alırım ya da üstüne bin lira daha koyar çamaşır makinesi alırım der görende düğün yapma diyen var.Niye erkek tarafı aile kız tarafı değil mi? Çift düğün diyorsa ve yapmıyorsa kız tarafında yapıcak belli ki ailesinden gelemeyenler olacak iki il arası çok mesafe var. Ailede kızlarının gelin olduğunu görmek istiyor.
Tekrar ediyorum sizin için gereksiz önemsiz olabilir bu başkası için aynı anlama gelmeyebilir.
ya alemsınızzaten erkek tarafında düğün oluyor kızın kına gecesi istemesi sorun olmuş
Adam diyor ki sen kına yap, salonda yap istediğin gibi yap ama bir tane yap. Ben de düğün yapayım kendi şehrimde. İki tane olmaz diyor, kapı önü kınasından vazgeç diyor. 4 oldu...zaten erkek tarafında düğün oluyor kızın kına gecesi istemesi sorun olmuş
ya alemsınızzaten erkek tarafında düğün oluyor kızın kına gecesi istemesi sorun olmuş
Bizim burda bi gun kapi onunde kına bi gün de salon yapariz. Erkek tarafi da ne isterse öyle yapar karismayiz.
Neyse benim bu iki gün olayi dert oldu. Iki gun ne gerek var masraf olur, yemek cok tutar iki gun kuafor olur vs vs. Hepsi borc olacak o paraya gezelim ne gerek diye dusunuyor.
ya alemsınızkonuyu okuyun konu sahıbı bır kapı onunde eglence bır de salonda yaparız ıkı kere eglence yaparız demıs
adamda ıkı kereye ne gerek var sen ıkı kere ona masraf edeceksen bende ıstedıgım gıbı dugun yaparım o zaman demıs
Arkadaşlar apayrı ülkelerde yaşıyoruz onu anladımAdam diyor ki sen kına yap, salonda yap istediğin gibi yap ama bir tane yap. Ben de düğün yapayım kendi şehrimde. İki tane olmaz diyor, kapı önü kınasından vazgeç diyor. 4 oldu...
yok ondan degıl benımde arada oyle oluyor bazen kafam dalgın oluyor anlayamıyorumArkadaşlar apayrı ülkelerde yaşıyoruz onu anladım
Ayrı ülkeleri bilemem de aynı şeyi okuyup farklı anladığımız kesin.Arkadaşlar apayrı ülkelerde yaşıyoruz onu anladım
Bunun derdi senin kınanda bacım.Bunu kabul etmiyor. Ben kına yaparsam o da en iyi yerde dugun yaparmis. Tamam ben kina yapayim sen de istedigin yerde dugun diyorum ona da yanasmiyor
dugunu erkek yapıyor erkek ben dugun yapamam butcem yetmez derse kım ne dıyebılır :) borca gırmek ıstemıyorum demıs haklı ve mantıklı olarak
sen mantıklı kadınsın yapma miss ıkı cıftetellı ıcın dunyanın parasını baymak mantıklı mı ustelık borc ıle
canımİyi de konu bu değil ki, konu sahibesi yapayım mı yapmayayım mı diye sormuyor yapmak istiyorum adam ölü taklidi yaptı diyor
Konu sahibesi yapmazsa mutsuz olacak. Adam da konuşmayarak pasif agresif direniş yapıyor, konu sahibesini bıktırıp kendi isteğini kabul ettirmeye çalışıyor. Adam gibi iletişim kurmaması mı, 5000tl için konu sahibesinin kalbini kırması mı hangisi daha kötü bilemedim