Yok sayılmak...

bence asıl sorun 5 bınde ona verelım dıyememesı degılde hıc cevap vermemesı
oyle havada kaldı konu konusup anlasamadınız

sız zengın gıbı gorunen ama yasamaya korkanlardansınız kapının onunde en luks arac ama benzını olmayanlardan
araclar var 2 bılezıgı bozdurmaya tenezzul edılıyor ,bulasık makınası alırken el tıtrıyor ama 5 bın havaya sacılıyor

bence tam olarak ne ıstedıgınızı karsılıklı konusun derım

Dugun gunu kina yapsaniz?
Yani dugunun icinde

Ya ben pinti değilim ona masraf olmasın diye alam dediydim sadece

Benim sahsi fikrim: evliliginizin ilk seneleri sizi borc altina sokacaksa hic kina dügün islerine girmeyin. O paralar yarin obür gün acil ihtiyaclara lazim olur. Benim bir akrabagim bir baska akrabanin bahcesinde dügününü yapti. Sadece aileler ve en sevdikleri. Nerdeyse herseyi kendi aralarinda organize ettiler. Cok ta güzel oldu. Maddi konularda fikir ayriligi olabilir, ama orta yol ve iki tarafi fazla yormayacak cözümler bulunmali. Insallah bir anlasmaya varirsiniz.

Yok arkadaşım cok sukur benzinim de gazım da her daim km yapmaya hazir beni bekler. Bilezik bozma sebebimiz onun borclu olmak istememesi. Hesapta para varken borcum olmasin diyor e tamam boyle istiyosan altini bozdurur borcu kapatiriz yetmezse arac da satariz duzluge cikariz ki o kadar borc olmayacak. Araclari satmama sebebimiz sıkinti iste. Ya iste satalim birini alalim ne alacaksak gerekirse ikisini de satalim şu zaman da tek araba lüx biz iki araba takilcaz ama kina dugun icin paramiz yok diyecegiz yok boyle bi sacmalik bence de

Ya ben pinti değilim ona masraf olmasın diye alam dediydim sadece
lazım olan seylerı alın gereksız harcamalar yapmayın masraf elbet yapılacak masrafı neye yaptıgınız onemlı

keyfı satmıs olacaksınız sattıgınız hersey zarar
arac sızın ıcın ılerıde bır yatırım aracı olabılır satsanız aynı aracı sımdı alamazsınız oyle dusunun ,
sırf ıkı gobek atmak ıcın araba satmak bılezık bozmak cok sacma
bunun ıcın yıllarca borc odemek cok sacma
eglence yapın ama bırsey satmadan buyuk borca gırmeden
butcenıze gore ...

Yapmamanızın tek sebebinin oradaki 5 bin lira olduğunu düşünmüyorum. Bence olayın mantıksızlığı sebep. Sizin orada bir kına bir düğün artı bir de erkek tarafı ne isterse yapar demişsiniz. İyi ki düğün sevmiyorsunuz bu ne böyle Hint düğünü gibi 3 farklı eğlence. Yıl 2022 olmuş nerdeyse hala kapı önü kınası yapılmasınaysa hayret ettim.

Altın eşya abartı bir şeyler istemediğiniz için neden aferin beklediğinizi de anlayamadım olması gerekeni yapmışsınız zaten.

ama gercekten cok dogru yorum

Düğün kına falan hikaye bana göre boş işler ve boş masraflar ama benim takıldığım neden yeni evli insanlar olarak sıfırdan eşya almıyorsunuz ki? Düğüne harcanacak para ile güzel eşyalar alın ne bileyim ya da güzel bir balayı yapın nedir yani illa harcayacaksanız o parayı, saçma sapan sokak düğününe harcamak yerine daha mantıklı, gerçekten ihtiyaçların karşılanması şeklinde kullanabilirsiniz. Ben evlilik düşüncesinde biri değilim ama bir gün evlenmeye karar verirsem şöyle Yıldırım nikahı ile direkt evlenmek hatta millete de evlendikten sonra haber vermek, gereksiz şeylere de para harcamamak gibi bir düşüncem var

Sizin sorununuz ipleri onun eline vermeniz ben degersizim bana hicbisey alma yapma etme sorun degil ben yinede seninleyim demissiniz oda sizi avucunun icinde goruyor malesef o yuzden eskisi gibi askla bakmiyor size.

Hicbisey istemeyince kiymetli degil cok kiymetsiz oluyorsunuz ayrica calisan parasi olan biri kina yapmak istiyorsa ve bahsettigini gibi 5 bin gibi bir rakamsa buna hayir demesi cok ayip. Sizi artik avucunun icinde gordugu icin isteklerinize onem vermiyor bencillik ediyor hep ben hep ben diyen biriyle olmaz ve surekli mesaj atarak pesinden kosuyorsunuz dahada kendini bisey zannediyor uzgunum ama artik sizi cok iplemiyor gibi evlensenizde bu bencilligi devam eder tekrar düşünün boyle bencil biriyle evliligi ve isteklerinizden taviz vermeyin. Bencede sokak kinasi gereksiz ama bunlar tercihtir yani

Ya burada birçok kişi ne gerek var kınaya düğüne demiş ama bence hiç öyle değil.
Burada asıl sorun adamın eşi olacak kişinin fikrini hiç önemsemeden asla düğün yapmam diyip bir de üstüne tavır yapması, soğuk davranması...
Sen şuan bu adamın bu tavrına yenik düşersen, ileride de kendi isteklerini kabul ettirmek için aynı davranışları sergiler. Bir yerden sonra artık tolere edilemez hale gelir.

Biz ne dersek diyelim,evlenecek ve mutsuz olacak

Yani düğün sevmem de. Bu kadar herşeyi hesaplamakta abartı. Erkek arkadaşınız biraz abartmış

İhanete uğramak yada şiddet görmek altının kilosuna değil evlendiğiniz insanın şerefine bağlı şeyler. Buradaki beyefendinin çokta kıymet bilen Bi insan olmadığı ortada olduğu için hanımefendiye istediği şeylerde ısrarcı olmasını tavsiye ettim. Tabi en doğrusu böyle Bi insanla ilişiği kesmektir ama konu sahibinde öyle Bi eğilim yok

tamam ıste bende onu dıyorum evlenırken cok sey ıstendıgı ıcın kıymetlı olunmuyor yanı :)

Ay mesajı ne kadar ters anlamışsınız konu sahibine göre yorum yapıyoruz burda. bizde aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem ut kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem diye evlenmedik. Bu beyefendi verilen tavizlerin kıymetini bilecek birisi olmadığı için bu şekilde tavsiyede bulundum. Hiç olmazsa içine kalmasın hanımefendinin

tamam ıste bende onu dıyorum evlenırken cok sey ıstendıgı ıcın kıymetlı olunmuyor yanı :)
Evet aynı şeyi diyoruz ama yorumlar konu sahibine göre yapılıyor daha ortada fol yok yumurta yok aileler tanışmamış iken konu sahibi ile pazarlık masasına oturmuş Bi adam ne olsa kıymet bilmeyecek en azından içinde kalmasın hanımefendinin

Sen haklısın. İnsanlar neler neler istiyor yaptırıyor da erkekler sesini çıkartmıyor... Üstelik gayet orta yolu bulan bir insansın başkası olsa tüm ev eşyalarını baştan aldırırdı. Yine de orta yolu bulmaya devam et şimdi yapmazsam ilerde yapmadığıma pişman olurum, üzülürüm de. Bu arada çok garip arabayı satmayı kabul etmişti sonra bir anda fikrini değiştirmiş. Korkarım bir yakını doldurmuş nişanlını, çok dikkat et. Düğün sürecinde bu anlaşmazlıklar, gerginlikler normaldir bir sen fedakarlık yapacaksın bir o. Çözülmeyecek şeyler değil kendinizi üzmeyin.

Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Kusura bakmayın ama konu kapı önü kınası ya da üç beş bin para değil. Erkek arkadaşınız kendi isteklerini size zorla kabul ettirmeye çalışan çok çok bencil bir insan. Daha şimdiden Ya benim istediğim gibi olacak ya da olmayacak tavrında olan insanla olmaz. Bu konudaki sizin tecrübesizliğinizden faydalanıyor ama inanın ilişki yürütmek böyle bir şey değil. En küçük sorunda sırtını size dönen, iletişimi kesen insanla çok yorulursunuz. Kaldı ki bunlar daha iyi günleriniz maalesef.

Uff düğün sevmiyorum sokakta evde salonda nerde olursa olsun çöpe giden para olarak görüyorum
Nikah ve aileyle yemek en güzeli
Hatır gönül için zorla gidiyorum düğünlere hediyeyi yapıp zoraki biraz kalıp çıkıyorum
En güzeli nikah ve balayı tatili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…