Aslında memnunsaniz devam edebilirsiniz berfu hoca iyi sanki takip ettiğim kadarıyla en azından soruna odaklanır.Merhaba tekrar malesef.bahceci deneyimim kotu sonuclandi
Acaba kac yumurtaniz toplandi kacinci gune ilerlediler
Hoca gercekten cok cok iyi cok memnunum ama laboratuvar ne kadar iyi bilmiyorum oraya pek güvenemiyorumAslında memnunsaniz devam edebilirsiniz berfu hoca iyi sanki takip ettiğim kadarıyla en azından soruna odaklanır.
Hoca gercekten cok cok iyi cok memnunum ama laboratuvar ne kadar iyi bilmiyorum oraya pek güvenemiyorum.
Laboratuvar olarak pek bilmiyorum ama oradan da çok başarılı sonuç alan var. Ben de baya araştırmıştım hala da aklimdadirHoca gercekten cok cok iyi cok memnunum ama laboratuvar ne kadar iyi bilmiyorum oraya pek güvenemiyorum
Sen nereye karar verdin ya da verdin mi canimAraştırdığım kadarıyla genelleme iyi yorum yapmış muayene ücreti nekadar birde tedavi süresince toplam kaç defa gitmek gerek daha önce bir denemem var süreci azda olsa biliyorum ama mesela ilaç olarak ne verdi ne kadar tuttu rahim dinlendirme oldumu kaç yumurta falan hepsini öğrenmek iyi olur benim için kusura bakmayın çok sordum ama birebir tedavi olandan öğrenmem iyi olacak
Ahhh ahhh kaç gündür kafam gözüm perişan forumları okumaktan gönlümdeki cem beydi hep herşeyi göze aldım cem beyi istiyorum olmazsa ya ona gitseydim diye pişman olmaktansa her şartı zorlayıp gideceğim gönlüm ondan yanaSen nereye karar verdin ya da verdin mi canim
Gerçekten iyi bir doktor ben de takip ediyorum instagram dan...iyi bir karar vermişsin insallah guzel gider hersey ne zaman gideceksin simdiAhhh ahhh kaç gündür kafam gözüm perişan forumları okumaktan gönlümdeki cem beydi hep herşeyi göze aldım cem beyi istiyorum olmazsa ya ona gitseydim diye pişman olmaktansa her şartı zorlayıp gideceğim gönlüm ondan yana
Benimde 5 oldu murat sönmezer negatif sonuçlandı nereye gitsem bende bilmiyorum kafam karışık ve umudumda kalmadıİnş tutar siz nereye gidiyosunuz kaçınvı denemeniz
Ne durumdasın memnunmusunMErhaba kızlar bende Anatolia ya başladım inşallah pozitif görürm
3 yumurta toplandı 2 sıni transfer ettı 1 tanesı tuttu adınıza cok üzüldüm zamanı degılmış dıyelım hayırlı zamanda ama çabucak gelsın inş bebegınız dua edıcemMerhaba tekrar malesef.bahceci deneyimim kotu sonuclandi
Ben dün hakan yaralıya gittim yumurta kaliten kötüdür diyor. 9900 fiyat +ilaçlar3 yumurta toplandı 2 sıni transfer ettı 1 tanesı tuttu adınıza cok üzüldüm zamanı degılmış dıyelım hayırlı zamanda ama çabucak gelsın inş bebegınız dua edıcem
Çok geçmiş olsun berfu hocayla devam ediyor musunuz merak ettim. Birde ilaçlar hariç hastaneye ne kadar ödediniz.Merhaba tekrar malesef.bahceci deneyimim kotu sonuclandi
Merhaba yok merkez değiştiriyorum yani bi görüşmeye gideceğim yarin memorial ile...Çok geçmiş olsun berfu hocayla devam ediyor musunuz merak ettim. Birde ilaçlar hariç hastaneye ne kadar ödediniz.
1600den hariç dondurma ücreti de verdiniz miMerhaba yok merkez değiştiriyorum yani bi görüşmeye gideceğim yarin memorial ile...
9750 tl tup bebek parası odedik+1600 tl rahim dinlendirme
Bende aynı doktora ilk tedavimi oldum sorunun nedenine inmeden hadi başlıyoruz dedi bizde direk güvendik emb 3.güne zor gitti tam bi para merkezi dondurma ayrı tüpte ise farklı ücret aynı tüp ise farklı ücret...!onu da geçtim klasik herkese aynı tedavi hiç memnun kalmadımÖzel ankara tup bebek merkezi cem akarsu iki denemede pozitif Rabbime sukur
Kesinlikle size katılıyorum şuan orda tedavi görüyorum sonucumu bekliyorım Rabbim nasip eder inşallah ama olmazsa yine hulisi hocamBaşkent hastanesı Hulusı Bülent Zeyneloglu tek adres dıyorum sebepsız ınfertılıte ıle 7 yıl hamıle kalamadım ılk tüp bebek denemesınde bebegım oldu cok şükür tek tavsıyem o olur ondan önce gıttıgım merkezlerı hıc yazmıyorum para tuzagıydılar maalesef
Bende aksine sizden farkli dusunuyorum bunlar kadar paraya onem vermeyen bir merkez gormedim cok ilgililer islerini cok guzel yapiyorlar pozitif orani cok yuksek ankarada baska merkezleri deneyen arkadasim var ilk buraya gelmedigine pisman tabiki herkezin kendi gorusu benimde 3.gun emriyosu iki denememde pozitif bence drla ilgili degil bu bizim bunyemizle ilgili tabiki Allah ta nasip edecek insallah sizde guzel sonuc alirsinizBende aynı doktora ilk tedavimi oldum sorunun nedenine inmeden hadi başlıyoruz dedi bizde direk güvendik emb 3.güne zor gitti tam bi para merkezi dondurma ayrı tüpte ise farklı ücret aynı tüp ise farklı ücret...!onu da geçtim klasik herkese aynı tedavi hiç memnun kalmadım
Bana hadi basliyoruz demedi ler biz gorustuk arastirdikBende aynı doktora ilk tedavimi oldum sorunun nedenine inmeden hadi başlıyoruz dedi bizde direk güvendik emb 3.güne zor gitti tam bi para merkezi dondurma ayrı tüpte ise farklı ücret aynı tüp ise farklı ücret...!onu da geçtim klasik herkese aynı tedavi hiç memnun kalmadım
Sindi nerde deniyorsunuz sonucunuz ne olduBende aynı doktora ilk tedavimi oldum sorunun nedenine inmeden hadi başlıyoruz dedi bizde direk güvendik emb 3.güne zor gitti tam bi para merkezi dondurma ayrı tüpte ise farklı ücret aynı tüp ise farklı ücret...!onu da geçtim klasik herkese aynı tedavi hiç memnun kalmadım
Ben adetten 1 hafta önce ön muayeneye gittim 1 hafta sonra direk başladı ne öncesinde eşime ön bi tedavi ne bana ekstra bi vitamin hiç bişe yok ımsı yok kalanları dondurdu transfer oldum ayrı bi tedavi parasıda zaten o tutuyor çözdüklerinin yaşadıklarına da inanmıyorum 10 yumurtadan 1 tane 5. Güne gitmedi labları nasılsa artıkBana hadi basliyoruz demedi ler biz gorustuk arastirdik
Sindi nerde deniyorsunuz sonucunuz ne oldu
Amin inşallah yalnız bizim erkek faktör bünye ile ilgili değil şükürler olsun bende hiç bir sorun yok sorun erkek faktörde imsı yok ön tedavi yok dna hasarından bi haberler...yoksa klasik mikro enj tedavisini herkes yapıyorBende aksine sizden farkli dusunuyorum bunlar kadar paraya onem vermeyen bir merkez gormedim cok ilgililer islerini cok guzel yapiyorlar pozitif orani cok yuksek ankarada baska merkezleri deneyen arkadasim var ilk buraya gelmedigine pisman tabiki herkezin kendi gorusu benimde 3.gun emriyosu iki denememde pozitif bence drla ilgili degil bu bizim bunyemizle ilgili tabiki Allah ta nasip edecek insallah sizde guzel sonuc alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?