Ben cok memnun kaldım berfu hocamdan..Hic riske atmıyor garantiye alip oyle başlıyor herseye..Bende berfu hanımda olmayı düşünüyorum Kasım adetimle aslında kafamda İstanbul cem bey var ama orası bana çok uzak 850km git gel problem olacak bende Ankara'ya gideyim diyorum orası 400 km hem maddi açıdan hem yipranmayim diye labaratuvar kalitesi aynıymış sasanirsam
Araştırdığım kadarıyla genelleme iyi yorum yapmış muayene ücreti nekadar birde tedavi süresince toplam kaç defa gitmek gerek daha önce bir denemem var süreci azda olsa biliyorum ama mesela ilaç olarak ne verdi ne kadar tuttu rahim dinlendirme oldumu kaç yumurta falan hepsini öğrenmek iyi olur benim için kusura bakmayın çok sordum ama birebir tedavi olandan öğrenmem iyi olacakBen cok memnun kaldım berfu hocamdan..Hic riske atmıyor garantiye alip oyle başlıyor herseye..
Haklısınız kim nerede pozitif aldıysa o merkeze iyi diyor önce rabbim izin verirse tabi bizlerde araştırmayı birakmsmsk gerek Dr ve labaratuvar in en iyisi olması için çabalıyorum yumurta ve sperm saglikliysa rabbimde nasip ettiyse zamanı geldiyse pozitif göreceğiz inşallah stres çok etken diye benimde eşim işi bıraktı elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz şuan gerisi taktir ilahi inşallah tutar bebi
İnş tutar siz nereye gidiyosunuz kaçınvı denemenizHaklısınız kim nerede pozitif aldıysa o merkeze iyi diyor önce rabbim izin verirse tabi bizlerde araştırmayı birakmsmsk gerek Dr ve labaratuvar in en iyisi olması için çabalıyorum yumurta ve sperm saglikliysa rabbimde nasip ettiyse zamanı geldiyse pozitif göreceğiz inşallah stres çok etken diye benimde eşim işi bıraktı elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz şuan gerisi taktir ilahi inşallah tutar bebisiniz
İlk muayeneye gittik sobra toplamaya kadar 5 6 kez gittik..6 yumurta toplandı 3 u dollendi 1 tanesi de blast oldu ve donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ve dun transferim oldu..Araştırdığım kadarıyla genelleme iyi yorum yapmış muayene ücreti nekadar birde tedavi süresince toplam kaç defa gitmek gerek daha önce bir denemem var süreci azda olsa biliyorum ama mesela ilaç olarak ne verdi ne kadar tuttu rahim dinlendirme oldumu kaç yumurta falan hepsini öğrenmek iyi olur benim için kusura bakmayın çok sordum ama birebir tedavi olandan öğrenmem iyi olacak
Hadi hayırlısıyla inşallah. Zamanı gelmiş olsun ve kucağına al bebeğini.bol şansİlk muayeneye gittik sobra toplamaya kadar 5 6 kez gittik..6 yumurta toplandı 3 u dollendi 1 tanesi de blast oldu ve donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ve dun transferim oldu..
Benim 2.denemem olacak önceki Konya'da şimdi ise Ankara düşünüyorum Kasım adetimdeİnş tutar siz nereye gidiyosunuz kaçınvı denemeniz
Hangi sehirdesiniz ?İlk muayeneye gittik sobra toplamaya kadar 5 6 kez gittik..6 yumurta toplandı 3 u dollendi 1 tanesi de blast oldu ve donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ve dun transferim oldu..
Zonguldaktayim ben..konyadan gidip gelmek daha kolay..Hangi sehirdesiniz ?
Bende karamandayim bizede 400 km Ankara zorda olsa herşey evlat sahibi olabilmek için inşallah bu kez eli boş donmeyizZonguldaktayim ben..konyadan gidip gelmek daha kolay..
Pınar merhaba bende aynı doktora gidiyorum sen neden memnun kalmadınben hrs de murat sönmezere yaptırdım ne doktordan ne merkezden hiç memnun kalmadım transfer sonucum negatif oldugu için değil memnun kalmamam. Eğer merkezden memnun kalsaydım negatifi görsem bile canları sağolsun kader kısmet derdim ama öyle değil
Insallah canimBende karamandayim bizede 400 km Ankara zorda olsa herşey evlat sahibi olabilmek için inşallah bu kez eli boş donmeyiz
ben hrs de murat sönmezere yaptırdım ne doktordan ne merkezden hiç memnun kalmadım transfer sonucum negatif oldugu için değil memnun kalmamam. Eğer merkezden memnun kalsaydım negatifi görsem bile canları sağolsun kader kısmet derdim ama öyle değil
Hrs embriyologlar falan nasilBende hrs de yapmıştım, Tarik Aksu da ve ne hastane den nede doktordan memnun kalmıştım
Hrs embriyologlar falan nasil
Ben bahceci berfu hocada basladim transferimin 4.gunuaysunayy Ankara başkent Uni. Hastanesinde Göğüșen Önalanı tavsiye ederim. Kendim orda yaptım çok memnun kalmıştım.
Ben bahceci berfu hocada basladim transferimin 4.gunu
Ne kadar tüp bebekİlgii yok, samimiyet güven verilmiyor. Üstelik çok pahalı.
2014 de yaptırmıştık ozaman 7 bindi şimdi kaç olmuştur bilemicemNe kadar tüp bebek
Merhaba tekrar malesef.bahceci deneyimim kotu sonuclandiBaşkent hastanesı Hulusı Bülent Zeyneloglu tek adres dıyorum sebepsız ınfertılıte ıle 7 yıl hamıle kalamadım ılk tüp bebek denemesınde bebegım oldu cok şükür tek tavsıyem o olur ondan önce gıttıgım merkezlerı hıc yazmıyorum para tuzagıydılar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?