Tüp Bebek Merkezleri Yok mu Ankara da Tüp bebek yaptırıp çokkk memnun kalan kafam karmakarışık 😭

Araştırıyorum canım çok sağol.. Novaart ı eledim son zamanlarda çok kötü yorumları var.. Bahçeci Selen hanımı araştıracağım birde genart kaldı ordA da Aysun baltacı yı övmüşler
Bugün genartta yumurta toplamam oldu ikinci defa.Birincide aynı sorunları yaşadım bunda.
Benim doktorum dışardan geliyor oraya mükemmel otesi çok değerli bir insan fakat çalışanlara bunu diyemeyeceğim.Aglaya ağlaya anestizi aldım aglayarak uyandım anestezici yuzunden.tam norkozu attım uyanirken hemşire hanıma kaç yumurta toplandı dedim .daha az önce sordunya diyip arkasını döndü gitti.biz oralara nasıl pskolojilerle gidiyorz onlar bize nasıl davranıyor.sabah ilk isim cimerden başlayıp şikayet etmek hepsini

sanırım kim nerde pozitif aldıysa orayı oneriyor. benim ilk denemem gürgandaydı oraya giderken memnundum ama sonra hulusi hocaya geldim. benim durumum biraz zor. yine olmayabilir ama hulusi hoca her defasında farklı bir sey denedi kaliteli yumurta olsun diye. ama gurganda hep tek tip sey denediler hic degisim olmadı. bahceci berfu hocayı da cok onerdiler aslında ikisi arasında kalmistim. ilk hulusi hocayla gorusunce baskente gittim iki merkezi de arastırabilirsiniz.

Zaman gecmis yaptirdin mi bilmiyorum.Ben buraya sirf bu sıkıntıları cektigim için kayit oldum bende çok okuyordum.Ankarada 4 hastane gezdim 3u basarısız oldu biride pozitiften sonra düştü.Hamileliğimi bir sir gibi yaşadim sonra 5. Aya kadar kimseye söylemedim.Benim imdadima Esra Cabuk Comert yetişti.İlk başta gittik görüşmeye sonra vazgeçtim olmaz artik olmayacak diye düşünüyodum sonra tekrar eşimle karar alıp gittik.Şuan bebeğim 3 aylık şükürler olsun 8 sene uğraşin sonucunda (4 aşılama ve 5 tup bebek) mutlu sona ulaşabildim.Allah nasip etti bizde bu tada ulaşabildik.

Ankara tüp mü? Bahceci mi? Anatolia mi?Hangi lab hangi ekip daha iyi? Lutfen fikirlerinizi,deneyimlernzi yazar msnz?
Cok arastirdim ve okudum en sonunda bahceci berfu demir hocama jarar verdim bugun de opum oldu..bi arastir sen de istersen kesinlijle öneririm harika bir doktor

Cok arastirdim ve okudum en sonunda bahceci berfu demir hocama jarar verdim bugun de opum oldu..bi arastir sen de istersen kesinlijle öneririm harika bir doktor
Bugun selen hanimla ön gorusme yaptim. Ama kararsz kaldm..Siz ankara tüpu faln hic arastrms mydnz? Ya da anatolia yi?yani digerlerini neden elediniz eger onlari da arastrdysanz..

simdi tek tek hatırlamıyorum neden eklediğimiz ama hepsini de arastirdim topiklerden..memnun olmayanlar vardi...ankara bahcecide olumsuz sonuc alanlar bile memnundu bu benim icin önemli.. nasil gecti selen hoca ile gorusmeniz

Hayret ya duygusuz insanlar

simdi tek tek hatırlamıyorum neden eklediğimiz ama hepsini de arastirdim topiklerden..memnun olmayanlar vardi...ankara bahcecide olumsuz sonuc alanlar bile memnundu bu benim icin önemli.. nasil gecti selen hoca ile gorusmeniz
Bildirim gelmynce gormemsm yazdgnzi..selen hanim gayet gercekciydi. Kistten dolayi cok embryo olusmycgni soyledi..2.deneme icn dondurulablck embryo bile olmaz gibi konstu..yani bni hazrladi sanrm olumszlga..bir de rahim dinlendrme ihtmalndem bahsetti..kubilay bey kistin ustnde cok durmayip genel konstu.selen hanm vitamin,takviye gida önerirken kubilay hoca bu tarz seylerin cok gerekli olmdgini vs soyledi..kafam cok karisti
Bu dondurlma ya da taze embryo olmasi konusunda da aklim karisti..

Gunaydin kizlar 6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis canim sıkıldı baya

Ankara bahçeci der susarım Selen hocam sayesinde hiç umudum yokken hamile kaldım Öncelikle kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz

Rabbim hayirli omurler versin evladiniza insAllah ne kadar ücret odediniz acaba
Amin inşallah sizede nasip etsin en kısa zamanda tam ne kadar harcadığımı bilmiyorum çünkü o noktada para gözünüz görmüyor tüp bebek işlemi 10 bin ilaçlar 4 diye biliyorum ön görüşme ücretsiz gidip bilgi alabilirsiniz

Teşekkür ederim

Kızlar yaş 36 amh:0,6 Fsh:9,2 2. Çocuk istiyordum olmadı 8 aydır som olarak acele tüp bebek diyorlar öncesinde ilaç vitamin vs işe yaramaz mı acaba nereye gitsem Ankara dayım

Evet canim benim kardesimlere baska drlar onca vitamin verdi sizin bu sartda zor dedi asilama bile olsa olmaz dediler ve onlara ozel ankaraya yonlendirdim cem hocamda tahlillerine bakti muayene etti vitaminleri biraktirdi sizin biseyiniz yok sadece adetini duzene sokalim dedi ve sadece 5 gunluk ilac verdi ve sonuc hamile hemde ilk ayda diger merkezler biraz bosa para harcatma meraklisi ama onlar ne gerekiyorsa onu yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…