• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Yok mu Ankara da Tüp bebek yaptırıp çokkk memnun kalan kafam karmakarışık 😭

Kesinlikle size katılıyorum şuan orda tedavi görüyorum sonucumu bekliyorım Rabbim nasip eder inşallah ama olmazsa yine hulisi hocam
Ben de Ankara aygul demiroldwyim ilk görüşmeden memnun kaldım tek tek inceledi bana özel bir.plan çıkardı vitamin verdi sorunuma gore vs bakalim 2 ay sonra baslayacwgiz

Ama şu da bi gerçek tüp bebek şans işi kimse yüzde yüz garanti veremez ama insan negatif olunca şu eksikti bu eksikti die düşünmeden edemiyor
Tabiki sizde haklisiniz bana vitamin baslatti trotimi dusurdu herkez kendine neresi iyi gelirse orayi tavsiye ediyor ama ben sizin yasadiginiz hic biseyi yasanadim ne para konusunda nede ilgi hattabiz parayi vermek istedik almadilar tedavi bitmeden paraniz bosa gitmesin emriyo donduralim dediler dondurduk hic gereksiz para harcatmadilar

Ben adetten 1 hafta önce ön muayeneye gittim 1 hafta sonra direk başladı ne öncesinde eşime ön bi tedavi ne bana ekstra bi vitamin hiç bişe yok ımsı yok kalanları dondurdu transfer oldum ayrı bi tedavi parasıda zaten o tutuyor çözdüklerinin yaşadıklarına da inanmıyorum 10 yumurtadan 1 tane 5. Güne gitmedi labları nasılsa artık
Şimdi başkentte 2.tedavimi oluyorum orası önce ucuzdu bende sıra beklemek istemedim cem beye gittim pahalı olsun önemli değil dedim döndüm yine başkente geldim
Benim 4yumurtadan 3tane dollendi az oldugu icin 3.gun transfer yaptilar ilk taze emriyo 2.de donmus trasfer oldum

Amin inşallah yalnız bizim erkek faktör bünye ile ilgili değil şükürler olsun bende hiç bir sorun yok sorun erkek faktörde imsı yok ön tedavi yok dna hasarından bi haberler...yoksa klasik mikro enj tedavisini herkes yapıyor
Sonucunuz guzel olsunda insallah nereye gittiginiz onemli degil iciniz nerede rahatsa oraya gideceksiniz tabiki guzel haberi bizede verin insallah biz anlariz birbirimizi

kızlar pozitif sonucu aldım bugün sükürler olsun önce Allah sonra hulisi hocam sayesinde betam 508 geldi 5.gün embriyosu 10.gün
Tebrik ederim..saglikla gelsin kuzu..
Kac yaşındasınız kac embriyo olustu amh kac acaba...Ben bahcecide negatif aldim..Hulusi hocadan randevu almak istedim vermediler o yizden gidemedim..zzatrn aklımda memorial Aygül hoca da vardı orayı aradım verdiler nasip dedim oraya gittim...ocakta başlayacağım kısmetse..

Kac yaşındasınız kac embriyo olustu amh kac acaba...Ben bahcecide negatif aldim..Hulusi hocadan randevu almak istedim vermediler o yizden gidemedim..zzatrn aklımda memorial Aygül hoca da vardı orayı aradım verdiler nasip dedim oraya gittim...ocakta başlayacağım kısmetse..
Merhaba tşk ederim amin darısı sizin başınıza :dua::dua::dua::dua:35 yaşındayım amh 4 cıvarıydı 7 embriyom olustu bizimki erkek faktördü Allah yeni tedavinizi hayırlı etsin inşallah

Merhaba tşk ederim amin darısı sizin başınıza :dua::dua::dua::dua:35 yaşındayım amh 4 cıvarıydı 7 embriyom olustu bizimki erkek faktördü Allah yeni tedavinizi hayırlı etsin inşallah
Maşallah ikiz olabilir demekki çok güZel..
Bizde onu merak ediyoruz ama doktorum beta sadece fikir verir keseleri görmek gerek dedi sizin betanız kactı 10.günde

Neden randevu alamadınız merak ettim

Back